Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 19:09
Witam silver : )

Co słychać ?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
29 października 2010r. o 20:01
oh Hagemonie właśnie się szykuję na tańce :D
&translated=1
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 20:13
Tylko nie zapomnij o "baletkach" : )

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2010r. o 21:19
Tutaj też wesoło , jak widzę :D Sylvia Hegemon kręćcie dalej nasze Sokoły :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 21:31
Kawaler : )

Jak już zdecydujesz się zmienić nick, to powiem tylko :

Jam jest imć Zagłoba : )

Pozdrawiam
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 października 2010r. o 21:44
Nica nie zmienie , póki życia Imć Zagłobo !! :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 22:02
I tak trzymać Kawaler : )

No chyba, że zdarzą się jakieś nieprzewidziane "zjawiska" : )

P.S.
"Czółko" Artur : )
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 października 2010r. o 22:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry Wam wszystkim i Tobie Arturze , gospodarzu Ty nasz ukochany.
Śpieszę Ci donieść stary druchu , iż pojawiły się w Twoim domku jakoweś insynuacje , że niby Pannazdzieckiem robić ma za faceta z białą brodą. Informuję przeto , jak słusznie zauważyły dziewczyny , NIE ma takiego komina , gdzie zmieści się TA dziewczyna..
A tak na poważnie , wczoraj byłem struty ze względu na nieszczęście Jowity , Niezależnej Obserwatorki , mojej ukochanej . Cierpienie rozchodzi się jednak po kościach i z biegiem czasu odchodzi w niepamięć , czając się cały czas w naszym cieniu. Ale przyszłość i tak jest najważniejsza. . Wybaczcie moją nieaktywność wczoraj , spotkałem się po długim czasie z przyjacielem z realu ( pracuje za granicą) , Trzeba było oprzeć to o bufet , jeśli pozwolicie złożę relację.

Hemi , Droga Przyjaciółko powiedz Crow ,że teraz już gotów jestem na zapoznawcze piwko , wtedy , kiedy mnie zapraszała , bałem się . Dzisiaj się już nie boję , nie boję się dzięki Tobie, Artur ,jesteś wielki.
Mój strach ucieka przed przyszłością . Dobry Bóg wie , co robi.
Dobrego dnia Wam życzę Siostry i Bracia ,
to nie T to napisała.
:D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem myślę że spokojnie bierz ten etat u dziewczyn. Te czasy z kominem i saniami już minęły. Teraz Mikołaj jeździ furą i wchodzi dżwiami a figórą pasujesz więc łap tą fuchę najpierw Ty dzieciakom prezenty rozdasz a potem sam od Mamusiek coś tam dostaniesz he he. Kurcze muszę Cię z błędu wyprowadzić Hemi to nie kobieta tylko men. Co do mojej wielkości dzięki za uznanie nie do końca to prawda bo normalnie mam tylko 165 cm wzrostu he he.Dziwczyny dziś niektóre już sprzątanie na święta robią tylko Sylwia poszła potańczyć dlatego tu tak Cicho.

Witaj Hegemonie dawno nie rozmawialiśmy dzięki że mój apel powtórzyłeś. Widzę że Twój pogląd na muzę niezmiennie ten sam.

Jowito gdy tracimy kogoś z bliskich u nikogo myślenie nie jest do końca przemyślane raczej emocje biorą górę nad rozumem także nie masz powodów do obaw. Wszystko jest ok. i powoli wszystko wróci do normy.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.