Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
22 listopada 2010r. o 23:59
Patrzcie go, jak uciekł :D

Panie już śpią więc..
:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 listopada 2010r. o 0:42
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Kavo nastawiałem ucho i nic ale może buziaki Cię zachęcą :* :*
No wł. zawsze kończę po Kavie he he.

Teraz to buziaki :> a jak wczoraj czekałam to Cię nie było :P

Witam Wszystkich !

Dziś przyjechała moja siostra będzie do czwartku co oznacza że mam konkurencję do kompa no ale Pan Bóg kazał się dzielić
dlatego gdyby mnie nie było to z tego powodu co nie oznacza że nie będę czyt. co piszecie tylko może nie będę miał czasu pisać.

Kavo niestety tak musi być ale z doświadczenia wiem że czekanie zaostrza apetyt i bardziej wrażliwe są wszystkie zmysły he he. Napewno bez walki się nie poddam to tylko chwilowe zawieszenie broni. A to na ugodę za wczoraj :* :*
3655
#Kava nieaktywny
23 listopada 2010r. o 0:50
arturkedzia napisał(a): z doświadczenia wiem że czekanie zaostrza apetyt i bardziej wrażliwe są wszystkie zmysły he he.

Widzę, że zanosi się na grę wstępną :D

arturkedzia napisał(a): Napewno bez walki się nie poddam to tylko chwilowe zawieszenie broni.

Artur - trzymam Cię za słowo :> :P

Dobranoc :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 listopada 2010r. o 1:42
nieznajomy napisał(a): Witam wszystkich :)
Drogi Arturze,ja i Ranniusia nie kłócimy się,my rozmawiamy i świetnie dogadujemy się
:P więc nie ma obaw ale to miło z Twojej strony,że dbasz o Swoje stadko.Panienko nie obawiaj się,że ogłuchniesz bo próbkę naszych możliwości miałeś na spotkaniu w Sawannie.Kawę dzisiaj piłam u Ranniusiej i była smaczna(nie wybrzydzam ;) ).Miło było popatrzeć jak Ranniusia tapetuje ;) .

Witaj Nieznajomy !. Staram się dbać ale nie zawsze jest to możliwe. Wyglądało to inaczej niż w rzeczywistości ale Sylwia a teraz Ty mi to wyjaśniłaś dokładnie więc teraz rozumiem że to żarty. Praca jak w komunie 1 na 1. Jeden patrzy a jedna pracuje a potem razem jedzą dobra współpraca he he.

Jowito jak możesz to nap. jak się czujesz jest poprawa ? :* :*

Dopisane 23.11.2010r. o godz. 01:42:

Pannazdzieckiem napisał(a): No proszę , ubiegła mnie kłótliwa horera :*
Witam Was :D
Arturze , ja dostałem kosza , ale Tobie sekunduję nadal :D , mając nadzieję , że Kava Ci nie zaszkodzi , ale musisz uważać , bo

Pannozdzieckiem coś Ty to tylko jedna z bitew front jest ogromny odpocznij i próbuj dalej musisz działać metodycznie ważny jest też element zaskoczenia i różnicowanie napięcia.
Jeszcze tego nie wiesz ale Twój dzień zwycięstwa już niebawem nadejdzie. Wiem co mówię zobaczysz.
Kava mi nie zaszkodzi wręcz przeciwnie poprawi mi znacznie krążenie krwi i unormuje ciśnienie czyli same plusy he he.

Sylwia a to dla Ciebie za całokształt :* :* :* :*

Już zmykam. . Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 listopada 2010r. o 6:27
arturkedzia napisał(a): to tylko jedna z bitew front jest ogromny .

Oj , żebyś wiedział , wcześniej jakoś tak nie zauważałem tych wzgórz do zdobycia i rzek do przeforsowania . Przyznam jednak , że po ostatnim bombardowaniu to mi się tynk nieco pod deklem posypał. Ale odpowiedziałem ogniem zaporowym z lornety na resorach i życie wróciło do normy. Najpierw odbuduje się , co zostało zburzone , a następnie wyznaczy nowe horyzonty do przekroczenia. :D
Dzień dobry Wszystkim w domku Artura i życzę Wam miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
23 listopada 2010r. o 7:59
Witaj Arturze :* Wszystkim również :*
Dziękuję Arturze za troskę :* Dzisiaj dałam radę wstać tzn., jest trochę lepiej :) i nawet kawę sobie zrobiłam i właśnie piję :) Miłego dnia wszystkim życzę :*
~zraniona niezalogowany
23 listopada 2010r. o 9:47
Witam wszytskich,Jowitko zachorowalas bo cie z rozgrzewka pare dni opuscilam :D chyba musze sie do ciebie wybrac i cie wyleczyc :* Fajnie ze juz jestes :* dlugo jeszcze jestes na zwolnieniu?
5221
#Jowita nieaktywny
23 listopada 2010r. o 10:57
Witaj Zraniona :) Do końca tygodnia ;( A u Ciebie wszystko oky ?? :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza