Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
6 grudnia 2010r. o 23:15
Arturze dzięki,że jesteś :* :* :* Skoro możesz pisać tzn.,że jest lepiej :* Cieszę się bardzo :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 grudnia 2010r. o 23:43
RAPORT O MOIM ZDROWIU
Przedewszystkim dziękuję Wam za troskę. Trochę się wyjaśniło.
Od trzech dni założyłem sobie dietę. Jem wszystko gotowane i z woreczkiem żółciowym jest poprawa już mniej boli . Udało mi się nawet trochę pospać. Niestety pozostaje problem z pęcherzem moczowym. Dziś rozm. ze swoim lekarzem i umówiłem się na USG bo podejrzewa z moich objawów że mogę mieć gdzieś kamień w nerce lub pęcherzu. Jednak muszę czekać bo droga jest straszna aż śnieg trochę odpuści. Wtedy pojadę i zrobię kompleksowe badania USG krew mocz. Do tego czasu mam brać tabletki rozkurczowe. To narazie tyle. Plecy mnie bolą ale już min. jest lepiej . Postaram się teraz w miarę możliwości codziennie tak jak to do tej pory było zamykać listę.
Pozdrawiam Was Ciepło.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2010r. o 23:52
Eh ... kamień z serca . Wiesz stary druchu , w życiu Cię nie widziałem , ale tak się steskniłem i taką przyjemność mi sprawiłeś stając do raportu , że eh ... warto było czekać .:)
Arturze dalej trzymam kciuki , ciesząc się , że już nastąpiła poprawa. Dobranoc :D . Nie odpisuj , odpoczywaj :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
6 grudnia 2010r. o 23:54
Pannazdzieckiem napisał(a): odpoczywaj :D

Masz słuszność - niech odpoczywa :D Bo teraz, mając łączność za pomocą skype`a to... :D
4335
7 grudnia 2010r. o 0:31
Kava napisał(a): za pomocą skype`a to... :D

To ..... negocjacje ruszyły całą parą :D Eh , jak ja Wam zazdroszczę :D Pozwolisz Kavo , dzisiaj ja ostatni , albo coś dopisz . Dobranoc:D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 1:09
To dopiszę ja .... jako, że brak dobrego humoru, a jedyne co cieszy to powrót Artura...

Dobranoc
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 2:30
Pannazdzieckiem napisał(a): Eh ... kamień z serca . Wiesz stary druchu , w życiu Cię nie widziałem , ale tak się steskniłem i taką przyjemność mi sprawiłeś stając do raportu , że eh ... warto było czekać .:)
Arturze dalej trzymam kciuki , ciesząc się , że już nastąpiła poprawa. Dobranoc ::D

I tak jeszcze pół godz. siedzę zanim pójdę na łóżko więc tradycyjnie ja dziś zamknę listę zresztą jutro znów mogę nie mieć siły. Mikołaj u Was był ?

Pannozdzieckiem liczę na to że za jakiś czas w końcu się spotkamy i na żywo powspominamy o naszej szkole i nie tylko.
Z tą poprawą czy jest to okaże się dopiero jak po biorę 5 dni te tabl. rozkurczowe. Miło mi że tak o mnie myślisz. Z Kavą wznowię jak ozdrowieje bo z chorym to co to za negocjacje odrazu byłbym przegrany no nie ?

Jowita dzisiaj pis. mogłem i obym tak mógł nadal bo chciałbym jak najdłużej móc tu pis. z Wami. Niestety ciało mam coraz słabsze szczególnie mięśnie więc nie wiem ile mam jeszcze czasu na w miarę normalne życie. Moja walka o każdy kolejny dzień trwa chciałbym ją wygrać ale czy jest to jeszcze możliwe ? W Moskwie mnie odrzucili a o innych możliwościach
narazie nic nie wiem.

Hegemonie białego nie było chyba uznał że za stary jestem na prezent albo nie przyszłościowy już jestem he he.

Eri a co Ty taka bez humoru ?

Witaj Sylwia ! Co tam u Ciebie ?

Gosia dzięki za piosenki i miłą rozmowę.

Grzdylu wiesz przestraszyłeś mnie tym wpierniczeniem mi tylko nie wiem na jak długo mi to pomoże w moich dolegliwościach he he.

Kavo idę w końcu odpoczywać. Narazie negocjacje zawieszamy bo jestem osłabiony i łatwy to ogrania w negocjacjach.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim. :* :* :*
4335
7 grudnia 2010r. o 6:14
Witajcie . Myślę Arturze , że również zima wpływa na nasze ogólne samopoczucie , a szczególnie brak słońca , stąd pewnie większe lub mniejsze zniechęcenie i dziwaczne humory , prawda Eri :) Mnie osobiście dodatkowo zdołował wczoraj czerwony ludzik , omijając szerokim łukiem :D . Zemszcze się na nim w przyszłym roku i spije mu renifery.... Ale , ale Hegemonie , wybacz. Wczoraj w ferworze religijnej bitwy nie zwróciłem uwagi na Twoje dobre intencje . Nie jestem fanem Bonej M , jak można było by sądzić , ale dziękuję za wycieczkę .
Z Ich twórczości , najbardziej podoba mi się ten kawałek:

Aby dochować tradycji , zadam Ci Hegemonie zagadkę . Wpadając bardziej w Twoje klimaty , potrafisz odpalić trzy zapałki kolejno ?
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Nowe domy!