Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
7 grudnia 2010r. o 7:01
Witaj Arturze :* Dzisiaj zapowiada się ładny dzień.Nie wieje,nie sypie śniegiem i nie pada :)
Miłego dnia wszystkim :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 11:16
Panienko - aura za oknem i owszem, nie przyspiesza bicia serca....
ale o serce tu się właśnie rozchodzi.... się ułamało...
3118
#sylvia nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 16:21
Witajcie :*
Witaj Arturze nareszcie jesteś !! :* :* :* :*
Witaj Erjo :* Nie smutaj się :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 17:39
Artur.. Jak sądzisz - za każdym razem będzie tak jak dzisiaj?
Zaczęliśmy..... i żal było kończyć :D

Oj, będzie się działo :D

Miłego wieczoru wszystkim życzę! :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 17:55
Musisz Artur zaopatrzyć się w dynamit : )
Gdzieś słyszałem, że dobrze kruszy kamienie : )

P.S.
Nigdy tego nie próbowałem Panienko : )

Czółko pozytywnie zakręceni : )
3655
#Kava nieaktywny
7 grudnia 2010r. o 23:26
:)
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 1:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Witajcie . Myślę Arturze , że również zima wpływa na nasze ogólne samopoczucie , a szczególnie brak słońca , stąd pewnie większe lub mniejsze zniechęcenie i dziwaczne humory , prawda Eri :) Mnie osobiście dodatkowo zdołował wczoraj czerwony ludzik , omijając szerokim łukiem :D . Zemszcze się na nim w przyszłym roku i spije mu renifery....

D

Witam Wszystkich !

Dziś ogl. moją ulubioną komedię ,,Sami swoi,, potem jeszcze przysnąłem i dlatego tak późno jestem. Ogólnie miałem już od rana tak od 10.15 rozpoczęty miłą rozm. tel. dość udany dzień.
Jest nadzieja że jeszcze pożyję aż do śmierci he he.

Pannozdzieckiem nie przejmój się nie przyszłościowy jesteś tak jak ja dlatego biały nas ominął. Masz rację zima różnie wpływa na ludzi często negatywnie. Najlepiej byłoby się wyprowadzić na ten czas gdzieś do ciepłych krajów no ale do tego trzeba być milionerem dlatego my bidne żuczki kolejną zimę spędzimy u siebie . Trochę ponarzekamy i jakoś do wiosny zleci he he.

Dopisane 08.12.2010r. o godz. 01:13:

sylvia napisał(a): Witajcie :*
Witaj Arturze nareszcie jesteś !! :* :* :* :*
Witaj Erjo :* Nie smutaj się :* :* :*

Sylwia dzięki za buziaki . Jestem ale czy będę ? Trzymam dietę
i obserwuję organizm. Poprawa jest bo mogę pis. ale czekam na badania bo wtedy okaże się co w trawie piszczy.

Jowito dzionek był fajny po obiadku 20 min. nawet na spacerku byłem pierwszy raz od trzech dni.

3655
#Kava nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 1:36
Artur - masz za sobą udany dzień.. Oby było ich jak najwięcej! :)

Spokojnej nocy życzę! :* :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!