erjotka napisał(a): Panienko - aura za oknem i owszem, nie przyspiesza bicia serca....
ale o serce tu się właśnie rozchodzi.... się ułamało...
Eri a może zbyt długo i mocno ekspluatujesz swoje serce .Czy warto ?. Jeśli się ułamało to może jest sygnał że chce odpocząć, pomyśl ?. Wszystko ma swoje granice.
Hegemonie dynamit to zbyt drastyczny środek . Na moje kamienie mam takie chińskie tabl. które są bardzo skuteczne.
12 lat temu miałem tylko jeden zabieg usuwania kamienia z pęcherza moczowego . Był duży 2 na 1 cm. Jakiś czas później poznałem pana który jest IRYDOLOGIEM i on polecił mi te chińskie tabl. Wziąłem kilka serii . Ciągle się boję ale od tamtej pory nie miałem ani razu nawrotu kamieni a wiadomo że mój tryb życia sprzyja takim dolegliwościom. Ludzie mają po 8 operacji i chodzą więc ja i tak jestem Szęściarzem.
Dopisane 08.12.2010r. o godz. 02:52:
Kava napisał(a): Artur.. Jak sądzisz - za każdym razem będzie tak jak dzisiaj?
Zaczęliśmy..... i żal było kończyć :D
Oj, będzie się działo :D
Miłego wieczoru wszystkim życzę! :)
Kavo rozpoczęliśmy kolejny zupełnie nowy etap . Czas pokaże ale jestem optymistą . Fakt żal było kończyć co oznacza że jeszcze nieraz będziemy zaczynać a negocjacje zapowiadają się na długie i b. interesujące he he. Muszę tylko ozdrowieć żeby nie poddać się bez walki.
Zmykam. Dobranoc Wszystkim.