Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 2:52
erjotka napisał(a): Panienko - aura za oknem i owszem, nie przyspiesza bicia serca....
ale o serce tu się właśnie rozchodzi.... się ułamało...

Eri a może zbyt długo i mocno ekspluatujesz swoje serce .Czy warto ?. Jeśli się ułamało to może jest sygnał że chce odpocząć, pomyśl ?. Wszystko ma swoje granice.

Hegemonie dynamit to zbyt drastyczny środek . Na moje kamienie mam takie chińskie tabl. które są bardzo skuteczne.
12 lat temu miałem tylko jeden zabieg usuwania kamienia z pęcherza moczowego . Był duży 2 na 1 cm. Jakiś czas później poznałem pana który jest IRYDOLOGIEM i on polecił mi te chińskie tabl. Wziąłem kilka serii . Ciągle się boję ale od tamtej pory nie miałem ani razu nawrotu kamieni a wiadomo że mój tryb życia sprzyja takim dolegliwościom. Ludzie mają po 8 operacji i chodzą więc ja i tak jestem Szęściarzem.

Dopisane 08.12.2010r. o godz. 02:52:

Kava napisał(a): Artur.. Jak sądzisz - za każdym razem będzie tak jak dzisiaj?
Zaczęliśmy..... i żal było kończyć :D

Oj, będzie się działo :D

Miłego wieczoru wszystkim życzę! :)

Kavo rozpoczęliśmy kolejny zupełnie nowy etap . Czas pokaże ale jestem optymistą . Fakt żal było kończyć co oznacza że jeszcze nieraz będziemy zaczynać a negocjacje zapowiadają się na długie i b. interesujące he he. Muszę tylko ozdrowieć żeby nie poddać się bez walki.

Zmykam. Dobranoc Wszystkim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 6:21
O ! Protestuje ! Popieprzony świat , wszystko to , co najciekawsze dzieje się za kulisami . Jak prowadziliście negocjacje na forum , to mogłem się chociaż czegoś nauczyć , choćby samej sztuki konwersacji , a tak , co ja będę miał z tej Waszych gadaniny:D
Witam Wszystkich , starym zwyczajem , a Ciebie Arturze szczególnie. Buziaczka niestety nie dostaniesz , bo preferuję , podobnie jak Ty , płeć przeciwną. :D
Buziaczek należy się dzisiaj Eri :* .....będzie dobrze .... zobaczysz:D
Hegemonie , jestem pod wrażeniem , ale nie wiem , czy sobie przypominasz , bo ja ni cholery , że jest gdzieś taki samotny dom..... gotyckie odrzwia .....i Biała Pani z różą w dłoni .... byłeś tam kiedy?
Miłego dnia Wszystkim :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 7:00
Witam Arturze i miłego dnia życzę również pozostałym forumowiczom :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 11:00
Panienko - dziękuję :*

Witajcie wszyscy ...

Arturze - to już trwa jakiś czas... chciałam żeby było dobrze ale widocznie za bardzo się starałam i za dużo tego serducha w to włożyłam.
A Ty kochany wracaj już do tego zdrowia, kamienie wypluj i będzie dobrze :*

3655
#Kava nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 15:33
Pannazdzieckiem napisał(a): O ! Protestuje ! Popieprzony świat , wszystko to , co najciekawsze dzieje się za kulisami . Jak prowadziliście negocjacje na forum , to mogłem się chociaż czegoś nauczyć , choćby samej sztuki konwersacji , a tak , co ja będę miał z tej Waszych gadaniny:D

Masz ochotę na prywatne korepetycje? :D

arturkedzia napisał(a): Fakt żal było kończyć co oznacza że jeszcze nieraz będziemy zaczynać a negocjacje zapowiadają się na długie i b. interesujące he he. Muszę tylko ozdrowieć żeby nie poddać się bez walki.

Zdrowiej, zdrowiej Artur! :D
Czekam z niecierpliwością :D

A Ty Erio - trzymaj się tam dzielnie! Pamiętaj, że jesteśmy w stanie znieść więcej, niż Nam się wydaje.. :)
Mimo, iż czasem mamy już dość - bo ile można?.. Jednak życie pokazuje, że można..
~ niezalogowany
8 grudnia 2010r. o 15:36
W sferze sentymentalnej mozna zniesc wszystko.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 17:42
No proszę Artur,
czego to jeszcze Ci chińczycy nie zrobią ? : )
Ale grunt, że pomaga.

P.S.
Mam tylko takie skojarzenie z Różyczką Panienko : )

Pozdrawiam
4560
#Wiolizna nieaktywny
8 grudnia 2010r. o 18:45
Paniusia pewnie o to to...? ;p

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.