Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 23:30
erjotka napisał(a): jest misja :D

Artur - nie dość, że wierzę, że będzie dobrze, to jestem wręcz pewna, że na samej wierze się nie skończy :) Głowa do góry!

Dopisane 16.12.2010r. o godz. 23:30:

[img=1292538647_yoe7f9r.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 23:32
Pannazdzieckiem napisał(a): A to jasna cholera , patrz pan taki mercedes a się popsuł ..... .
Artur dzwoń do gości z Koszalina pięć razy dziennie i nastrasz ich antyreklamą w necie , może poskutkuje i bedziesz miał jednak spokojne święta , czego Ci życzę :)

Też się przejąłem i zapomniałem dzień dobry powiedzieć , no to mówię ......
Dzień dobry Wszystkim , szczególnie Tobie Arturze , powodzenia w walce z mercedesem i miłego dnia :D :D :D
Ps. Sprawdź pocztę.:)

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem dzięki za wsparcie i za prv. wiadomość. Chyba telepatycznie rano odebrałem Twoją wiadomość bo zrobiłem tak jak Ty tu nap. Wczoraj byłem załamany ale dziś już jestem spokojny bo udało się. Dziś ok. 14.00 zadzw. do serwisu poraz kolejny i jutro rano wyjedzie do mnie serwisant z górnego śląska tj. 300 km odemnie. Ma być u mnie ok. 15.00 ale to nieważne o której, ważne że będzie. Normalnie stał się cud bo latem też miałem awarię kompa też tego od łóżka. Piorun spalił przez łącze telefoniczne moduł od telefonu i wtedy czekałem aż trzy tygodnie na naprawę pamiętam ten horror z tyłkiem dlatego teraz tak mnie to zdołowało. Mam nadzieję że napr. mi to na miejscu a jeśli nie to podł. mi mój poprzedni to będę mógł chociaż łóżkiem sterować a to dla mnie jest najważniesze a i tel. też. Jakoś bardzo stresujący mam koniec roku to taki pierwszy od wielu lat dlatego chyba trochę panikuję.

Hegemonie tak to wygl. z mojej perspektywy każdy jednak ma prawo mieć swoje zdanie.
3655
#Kava nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 23:57
Artur - nie chcę mówić "a nie mówiłam" ale............ a nie mówiłam? :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 grudnia 2010r. o 0:04
Kava napisał(a):
erjotka napisał(a): jest misja :D

Artur - nie dość, że wierzę, że będzie dobrze, to jestem wręcz pewna, że na samej wierze się nie skończy :) Głowa do góry! Dopisane ]

Kavo Nostradamus przy Tobie jest malutki aż się boję że możesz też znać moje myśli szczególnie te takie ...... he he. A zresztą jeśli nawet to przecież to prawda.

Tobie też dziękuję za ten optymizm którego mi wczoraj zabrakło. Mam nadzieję że to ostatni taki duży stres przed Świętami i po tym będą tylko pozytywy a pierwszy to spotkanie które planują dziewczyny.

Jowito Tobie też dziękuję za buziaki
3655
#Kava nieaktywny
17 grudnia 2010r. o 0:10
arturkedzia napisał(a): Mam nadzieję że po tym będą tylko pozytywy

I o to chodzi :)

A z tym czytaniem w myślach.. Artur.. :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 grudnia 2010r. o 1:07
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Mam nadzieję że po tym będą tylko pozytywy

I o to chodzi :)

Oby i te Twoje słowa okazały się prorocze.

Zmykam już bo dziś dla mnie będzie ważny dzień. Dobranoc Wszystkim :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 grudnia 2010r. o 6:55
No i brawo ! Trzymam kciuki Arturze za powodzenie akcji . :)
Powiedział bym w ten sposób , czerwony ludzik zrobił Ci niespodziankę i choinka się nie przewróci :D.
Ale , ale Prezesie , tu masz rację , Kava potrafi dać nadzieję :)
Eri , proszę szczegóły misji na PRV.
Miłego piątku Wszystkim , w zasadzie już weekend . :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
17 grudnia 2010r. o 11:41
Ja tez sie witam ;* A gdzie Jowitka sie zagubila??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza