Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
15 grudnia 2010r. o 23:23
Witam!

Co ja tu czytam?! Komputer pada ale Ty Artur chyba nie zamierzasz? :>

arturkedzia napisał(a): Kavo role zawsze możemy odwrócić chętnie będę gonił i napewno się spocę bo dawno nie trenowałem tylko jeśli dystans będzie za długi to nie wytrzymam kondycyjnie i w końcu się poddam ale to już zależy od Ciebie.

Aż tak długo i szybko nie zamierzam uciekać - też nie należę do długodystansowców :| :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 grudnia 2010r. o 23:35
Kava napisał(a): Witam!

Co ja tu czytam?! Komputer pada ale Ty Artur chyba nie zamierzasz? :>

arturkedzia napisał(a): Kavo role zawsze możemy odwrócić chętnie będę gonił i napewno się spocę bo dawno nie trenowałem tylko jeśli dystans będzie za długi to nie wytrzymam kondycyjnie i w końcu się poddam ale to już zależy od Ciebie.

Aż tak długo i szybko nie zamierzam uciekać - też nie należę do długodystansowców :| :D

Przyznam że trochę mnie ta awaria zdołowała i żarty mi odrazu przeszły.

Dopisane 15.12.2010r. o godz. 23:35:

MakowaPanienka napisał(a): Cześć Artur :*

Cześć MakowaPanienko u Ciebie Święta już blisko bo u mnie im bliżej tym więcej nieoczekiwanych problemów.
3655
#Kava nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 0:20
Artur - wierzę. Wierzę, że będzie dobrze.
3145
#hemi nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 0:23
a i ja z doskoku witam Cie Arturze śle pozdrowionka i zycze Tobie jak i nautom piszącym w tym temacie i podtrzymującym Cie na duchu słodkich snów:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 1:11
hemi napisał(a): a i ja z doskoku witam Cie Arturze śle pozdrowionka i zycze Tobie jak i nautom piszącym w tym temacie i podtrzymującym Cie na duchu słodkich snów:)

Cześć Hemi ! dzięki a co miałeś na myśli w związku z tą herbatka o której kiedyś pisałeś ?

Dopisane 16.12.2010r. o godz. 00:59:

Kava napisał(a): Artur - wierzę. Wierzę, że będzie dobrze.

Kavo a mi nawet marzyć się odechciało dlatego już nie uciekaj nie będę Cię niepokoił. A to dla Ciebie za cierpliwość i wyrozumiałość :* :* :* :*

Dopisane 16.12.2010r. o godz. 01:11:

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 4:05
A to jasna cholera , patrz pan taki mercedes a się popsuł ..... .
Artur dzwoń do gości z Koszalina pięć razy dziennie i nastrasz ich antyreklamą w necie , może poskutkuje i bedziesz miał jednak spokojne święta , czego Ci życzę :)

Też się przejąłem i zapomniałem dzień dobry powiedzieć , no to mówię ......
Dzień dobry Wszystkim , szczególnie Tobie Arturze , powodzenia w walce z mercedesem i miłego dnia :D :D :D
Ps. Sprawdź pocztę.:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 11:26
Panienko a ty masz sprawnego mercedesa?? jest misja :D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
16 grudnia 2010r. o 18:20
Ty wiesz najlepiej Artur.

Ja tylko przypuszczam i proponuję :

P.S.
Oby tylko nie "świnioka" hemi : )

Czółko pozytywni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza