#Pannazdzieckiem nieaktywny 17 grudnia 2010r. o 22:23
Zagłobo , nie bądź taki upierdliwy i zostaw Ranną w spokoju , Jowita przeżywa kryzys , nie ten ekonomiczny . Też się o Nią martwię , a nie wszystko , co napisane jest świetością .
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): No i brawo ! Trzymam kciuki Arturze za powodzenie akcji . :)
Powiedział bym w ten sposób , czerwony ludzik zrobił Ci niespodziankę i choinka się nie przewróci :D.
Ale , ale Prezesie , tu masz rację , Kava potrafi dać nadzieję :)
Eri , proszę szczegóły misji na PRV.
Miłego piątku Wszystkim , w zasadzie już weekend . :D :D :D
Witam Wszystkich !
Pannozdzieckiem możesz już kciuki puścić. Komputer naprawiony. A ja myślę że to Pan Bóg mnie wysłuchał i pomógł a czerwony to może jak zasłużę to na gwiazdkę mi coś przyniesie. Znalezienie usterki trwało 2 i pół. godziny. Był tzw. zimny lut co inaczej oznacza pękniętą ścieżkę i przerwę w jednym z obwodów zresztą Ty wiesz o co chodzi. Już myślałem że nie da się tego na miejscu naprawić ale udało się i jestem przeszczęśliwy. Dla pewności kazałem mu jeszcze mostek zrobić .
Mówiąc prostym językiem dupę mam uratowaną he he chociaż dziś jeszcze była sina. Teraz z dnia na dzień powinno być już coraz lepiej a zanim będą Święta to powinno wszystko wrócić do normy.Już jestem i będę wreście znów spokojny bo mam nadzieję że na ten rok limit pecha już wykorzystałem. Tak Kava potrafi pozytywnie podziałać.
Jowito masz jakieś kłopoty ? nap. bo się martwię.
Życzę Wszystkim udanego wekendu bo mi zaczął się świetnie i oby tak się skończył :* :* :* :*
Dopisane 18.12.2010r. o godz. 01:43:
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): dziś dla mnie będzie ważny dzień
Artur - mam nadzieję, że wszystko poszło po Twojej myśli.
Spokojnej nocy życzę! Dobranoc :)
Już wiesz że tak i powoli wraca mi dawny humor wiesz co mam na myśli ? Powodzenia na uczelni :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 18 grudnia 2010r. o 7:35
PYK ! Kciuki odpuszczone Prezesie :)
Kiedyś na Złotniczej , błądził po warsztatach taki jeden mały z wąsem , nie pamiętam niestety , jak się nazywał , ale uczył elektryki , czy coś w tym stylu . Zrobił mi na jakimś egzaminie sabotaż w zasilaczu laboratoryjnym ( kilka lutów z kalafonii :) ) i kazał naprawić . Egzamin zdałem na pięć , bo wtedy jeszcze szóstek nie było :) . Ale Twój komputer wyobrażam sobie jako kilka tysięcy potencjalnie zimnych lutów i dlatego chylę czoło przed umiejętnościami i wiedzą szpeca , który Ci pomógł. 2,5 godziny ślęczenia nad elektroniką , nie wiem , jak Ty Arturze , ale ja widzę w tym poświęcenie , nie tylko pracę . Dobrze , że się tak skończyło , chwała Bogu i fachowcowi.
Teraz to już w spokoju tylko :
Miłego dnia Tobie i Wszystkim :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.