Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 marca 2011r. o 5:13
Szanowny Panie Prezesie , informuję , że interesujące Pana zagadnienia na odcinku modyfikacji przestrzeni mieszkalnej Zarządu Korporacji , szczególnie w aspekcie obowiązków służbowych i wynikającej z tego konieczności uczestnictwa w zebraniach Zarządu , pozostają nadal w czołówce zainteresowań i starań najwyższej próby , ze strony zainteresowanych członków Zarządu.

Inaczej mówiąc , remont trwa. :D

Przy czym , trzeba Ci wiedzieć Archi , że z dnia na dzień jest lepiej. Przy okazji ścian i sufitów remontuję również swoją skołataną duszę . Oczyszczam ze starego brudu.
Dzięki Tobie , Przyjacielu , Takiej Jednej oraz kilku osobom z forum , a szczególnie bywającemu niekiedy w Twoim domku Aniołowi o wielkim sercu , nabrałem chęci do działania i może za przykładem Hemiego poprawię dźwięk w samochodzie , a przynajmniej posprzątam go. W każdym bądź razie 20 jestem u Ciebie w sprawie menu , Drogi Prezesie. :)

Pracuj dzielnie Artur , ale i odpocznij w weekend.
Miłego dnia . :D :D :D

Nawiasem ; Ziemianko miejsce i czas , co byśmy mogli się umówić . Preferuję wieczorową porą , dowolny punkt w Bolesławcu , zanim stracisz dostęp do komputera. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
12 marca 2011r. o 10:26
Witam slonecznie w ten piekny poranek,kawusie wypilam i zaczynam sie pakowac .Jak dobrze stwierdziles Arti kierowca szczesliwy nie bedzie moim niedosytem...no i psem raczej nie kazdy podrozuje z 4 ogromnymi walizami i rotwailerem... :) no coz nie kazdy jest Ziemianka! :) Panniusiu w sprawie naszego omowienia wyjazdu skontaktuje sie z toba sam Prezes ktory wcieli sie w role ponetnej sekretarki :D :D milego dzionka wszystkim zycze a ja znowu szykuje sie na party....ostatnie...obiecuje .... :)
5183
magnum44
12 marca 2011r. o 21:42
Art, pozdrawiam :)
&feature=related :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
12 marca 2011r. o 21:57
Artucho , myślałam, ze dzisiaj zrobię Ci fajny koncert , ale mój kolega , którego chciałam tu zaprosić, ma kłopoty :/ ale sama trochę Ci dodam piosenek :)

&feature=related

&feature=related

Dopisane 12.03.2011r. o godz. 21:57:

No i jeszcze to :) nie wiem czy dasz radę tego wszystkiego wysłuchać ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 marca 2011r. o 9:20
Na litość Boską , Gosiu , cieszę się że jesteś :) Mniej więcej od pół roku , myślę , że stanowimy zgraną przez życie paczkę .
Prezesie , Ty to widzisz i nie grzmisz ? Taż przecież Ona na zbytki Cię namawia :D
Miłego dnia Wam życzę , jak mam to w zwyczaju :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~E:) niezalogowany
13 marca 2011r. o 9:31
Witaj Arturze :) Kolejny, piękny dzionek, miejmy nadzieję, że nie tylko pogodowo :) Mam nadzieję, że Twój poziom pozytywnych myśli, nadal "szczytuje" :D :D :D I o to chodzi. Miłego dnia Ci życzę :* :* :*
2945
Mgosia
13 marca 2011r. o 13:03
Może masz i rację Paniuśku.... chociaż są chwile kiedy che mi się powiedzieć : Panie Boże chroń mnie od moich przyjaciół , bo z wrogami sobie poradzę ...
Ale to nie tyczy się Was :*
Macie kawałek mojej wiosny :)

[img=1300017386_t6d201h.jpg]
[img=1300017409_p5wwnk5.jpg]
[img=1300017441_391ssai.jpg]

Dopisane 13.03.2011r. o godz. 13:01:

Zaraz obiorę aparat i idę sobie na spacer :) :) :)

Dopisane 13.03.2011r. o godz. 13:03:

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ziemianka niezalogowany
13 marca 2011r. o 16:11

Witaj Arturze i reszto dmownikow.piekna wiosne mamy dzieki Gosi :)
2 jeszcze tylko 2 a potem juz tylko godzinki bede liczyc :) Piekna pogode macie dzisiaj a u mnie zimni wieje i mzawka... :| a jeszcze ten wariat mi nadokuczal rano i nawyzywal od glupiej krowy ,starej wariatki i Bog wie czego jeszcze .gdybym byla rozliczona to juz bym siedziala w pociagu!no ale za tydzien o tej porze bedzie kupa smiechu! :) i wiecej tu nie wroce !niech se poszuka innej glupiej :> !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.