Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 marca 2011r. o 8:07
Czółko Prezesie . :)
Dzisiaj nie będę się wysilał tylko od razu , za Twoim przykładem ostro za robotę się biorę , życząc Wszystkim ,
a Tobie szczególnie miłego dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
14 marca 2011r. o 11:14
Witam Prezesa i domownikow :) :) :) :) Arti juz 1 dzien ....jutro o tej porze bede w domciu :) :) :) juz od godz 2 w nocy zaczynamy odliczanie godznowe :) dzisiaj juz nic nie zmaci mojego szczescia ,no moze poza fiszka z wyplaty :| i poza stanem mojego portwela po niedosycie .... :> za pare godzin warte przejmuje Mirela .Uczcijmy to minuta ciszy ......i zyczmy jej duzo duzo duzo cierpliwosci.dzis zimno i bardzo mokro ,ze spaceru wrocilam jak zolnierz z manewrow....dzieki Cerberowi ktory szczesliwy wytarzal sie w ogromnej kaluzy a potem rzucil sie w moje ramiona widok zabawny ale kapiel byla przymusowa :D :D :D :D :D .milego dzionka :)
~ziemianka niezalogowany
14 marca 2011r. o 13:25
O boze ja ze szczescia ze juz jade to pitole !ja dopiero jutro wyjezdzam ,o drugiej w nocy ale juz dzis od wieczorka obijanko :) :) :)

Zmoderowano 14.03.2011 godz.22:13 - powód: cytowanie (sentinel)
5221
#Jowita nieaktywny
14 marca 2011r. o 13:29
Witam wszystkich :* Arturze od piatku jestem na urlopie. Do kraju wracam w niedziele. Miego dnia wszystkim :* :*
2091
#mała Mi nieaktywny
14 marca 2011r. o 17:17
arturkedzia napisał(a): małaMi termin się zbliża już się cieszę na możliwość wymiany naszych uprzejmości żartów a szczególnie tych buziaków he he. Też o tym myślisz ? A te żeby nam nie brakło specjalnie dla Ciebie z możliwością wyboru miejsca he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
no dziękuję Arturze za buziaki....no się wzięły i rozpierzchły we wszystkie miejsca...nie zdążyłam zapamietać gdzie :D :D trzeba to powtórzyć :D a te dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 marca 2011r. o 18:45
Jak już będziecie ostatecznie ustalać menu nie zapomnijcie o ...
... pieprzu : )

Czółko pozytywni : )
2945
Mgosia
14 marca 2011r. o 21:54
Artucho co dzisiaj słuchamy ? :)

Dopisane 14.03.2011r. o godz. 21:54:

&NR=1

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 marca 2011r. o 2:09
GoSiaM napisał(a): Artucho co dzisiaj słuchamy ? :)

1

Witam Wszystkich !

Gosia to były ładne poszukaj dla mnie takich pościeluwek Marayi Carey Celin Dion i innych. Dzięki w nocy sobie posłucham a teraz zmykam pisać. :* :* :* :*

Dopisane 15.03.2011r. o godz. 01:51:

~ napisał(a): [To Masz tak jak ja :) :) :) A w grupie optymistów, lepiej się żyje ;) Pozdrowienia dla DOMOWNIKÓW i dla SZEFA tego domu :* :* :*

E zgadzam się z Tobą bo optymiści rzadko marudzę no chyba że męczy ich grypa he he. Czy praca idzie zgodnie z planem ? Dla Ciebie :* :*

Paniusiu przy takim nadzorze to o termin i jakość prac jestem spokojny. Gratuluję Wam bo wiem że to nie jest zwykły remont
tylko generalka czyli jak u mnie w tytule cyt.,,Coś się kończy coś się zaczyna,, a zaczyna się i potwierdzisz to Przyjacielu coś pięknego.

Jowito nic nie pisałaś . W takim razie udanego urlopu Ci życzę :* :*

Ziemianko już tylko godziny dzielą Cię od wyjazdu do domciu. Dziś masz już luz bo zmienniczka już walczy z tym tyranem. Miłego dzionka tego ostatniego Ci życzę. Jak to szybko zleciało no nie ? Masz narazie takie :* :*

Hegemonie pieprz musi być ale tylko w małych ilościach żeby nikt się nie zapowietrzył he he. Czółko !

Hemi a Ty jak z czasem stoisz masz czas na odwiedziny u mnie ?

Dopisane 15.03.2011r. o godz. 02:09:

mała Mi napisał(a): [no dziękuję Arturze za buziaki....no się wzięły i rozpierzchły we wszystkie miejsca...nie zdążyłam zapamietać gdzie :D :D trzeba to powtórzyć :D a te dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D

małaMi Ty nie musisz wystarczy że ja pamiętam bo jestem dobry z anatomii. Z przyjemnością wskażę Ci te najbardziej oczekujące buziaków miejsca a Ty dokończysz dzieła ok ?
Masz tu jeszcze parę tych skupionych w razie W :* :* :* :* :*

Kavo gdzie jesteś wekend już się skończył :* :* :*

Dobranoc Wszystkim. Miłego dnia Wam życzę :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!