GoSiaM napisał(a): Artucho co dzisiaj słuchamy ? :)
1
Witam Wszystkich !
Gosia to były ładne poszukaj dla mnie takich pościeluwek Marayi Carey Celin Dion i innych. Dzięki w nocy sobie posłucham a teraz zmykam pisać. :* :* :* :*
Dopisane 15.03.2011r. o godz. 01:51:
~ napisał(a): [To Masz tak jak ja :) :) :) A w grupie optymistów, lepiej się żyje ;) Pozdrowienia dla DOMOWNIKÓW i dla SZEFA tego domu :* :* :*
E zgadzam się z Tobą bo optymiści rzadko marudzę no chyba że męczy ich grypa he he. Czy praca idzie zgodnie z planem ? Dla Ciebie :* :*
Paniusiu przy takim nadzorze to o termin i jakość prac jestem spokojny. Gratuluję Wam bo wiem że to nie jest zwykły remont
tylko generalka czyli jak u mnie w tytule cyt.,,Coś się kończy coś się zaczyna,, a zaczyna się i potwierdzisz to Przyjacielu coś pięknego.
Jowito nic nie pisałaś . W takim razie udanego urlopu Ci życzę :* :*
Ziemianko już tylko godziny dzielą Cię od wyjazdu do domciu. Dziś masz już luz bo zmienniczka już walczy z tym tyranem. Miłego dzionka tego ostatniego Ci życzę. Jak to szybko zleciało no nie ? Masz narazie takie :* :*
Hegemonie pieprz musi być ale tylko w małych ilościach żeby nikt się nie zapowietrzył he he. Czółko !
Hemi a Ty jak z czasem stoisz masz czas na odwiedziny u mnie ?
Dopisane 15.03.2011r. o godz. 02:09:
mała Mi napisał(a): [no dziękuję Arturze za buziaki....no się wzięły i rozpierzchły we wszystkie miejsca...nie zdążyłam zapamietać gdzie :D :D trzeba to powtórzyć :D a te dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
małaMi Ty nie musisz wystarczy że ja pamiętam bo jestem dobry z anatomii. Z przyjemnością wskażę Ci te najbardziej oczekujące buziaków miejsca a Ty dokończysz dzieła ok ?
Masz tu jeszcze parę tych skupionych w razie W :* :* :* :* :*
Kavo gdzie jesteś wekend już się skończył :* :* :*
Dobranoc Wszystkim. Miłego dnia Wam życzę :* :* :*