Pannazdzieckiem napisał(a): Na litość Boską , Gosiu , cieszę się że jesteś :) Mniej więcej od pół roku , myślę , że stanowimy zgraną przez życie paczkę .
Prezesie , Ty to widzisz i nie grzmisz ? Taż przecież Ona na zbytki Cię namawia :D
Miłego dnia Wam życzę , jak mam to w zwyczaju :D
Witam Wszystkich !
Zrobiłem sobie chw. przerwy by poczytać co pisaliście no i skusiło mnie żeby coś nap. Moja prv praca wre rozkręcam się ale napewno potrwa jeszcze kilka wieczorów. Wolno piszę i stąd ta zwłoka.
Paniusiu ja wszystko widzę grzmoty nie są potrzebne tylko podziękowania co zaraz uczynię. Współczuję Ci remontu a szczególnie w starym domu. Ja zaczynam myśleć o spotkaniu. Od jutra będziemy powoli ustalać szczegóły głównie personalne.
Gosia dzięki to był dla mnie piękny powrót do przeszłości. Spoko siła wyższa i tak bardzo mnie rozpieszczasz :* :* :*
E mój poziom eufori wzrasta wraz ze zbliżającym się spotkaniem z Wami i wraz z wyższą temp. na dworze. Dla Ciebie :* :* :*
Eri dzięki za buziaki to miłe a te masz w rewanżu :* :* :*
Kavo wekend Ci się udał zgodnie z planem. ? Miłego tygodnia :* :* :*
Ziemianka 2 dni to wytrzymasz z dziadem żeby nawet pękł od darcia. Zobaczysz że będzie płakał przy pożegnaniu bo wie kogo traci. I dobrze niech traci a ja zyskam he he. Buziaki na wieczór :* :* :*
Dopisane 13.03.2011r. o godz. 22:48:
Zmykam dalej coś popisać. Trzymajcie się Ciepło. :* :* :*