~Jowitta napisał(a): Witam wszystkich :* Już jestem w domciu :)
Widzę,że dziewczyny dobrze się bawiły :D :D :D
Coś ta nasza wiosna jakaś kapryśna.Wczoraj padał tam deszcz ze śniegiem...Księżyc był w pełni i bezczelnie gapił się na mnie przez 12 godzin.Nie zmrużyłam oka przez całą drogę przez horerę :>
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*
Witam wszystkich !
Już pięć godz. po spotkaniu z E Ziemianką i Paniusią a ja nadal po realowych buziakach nie mogę dojść do siebie he he. Jak zwykle było wesoło szczególnie gdy powiedziałem o swoich ekstremalnych planach dotyczących poprawy mojego stanu zdrowia he he. Chciałem dwie ale ostatecznie wyszło że może pomóc mi tylko potrójna dawka tego specjalnego lekarstwa bo mój paraliż jest już bardzo zadawniony he he
Uzgodnienia związane z grillem przełożyliśmy na kolejne spotkanie gdy mam nadzieję będzie nas więcej.
Jowito trochę przbojową drogę miałaś ponoć księżyc był wyjątkowo duży tym razem ale najważniejsze że szczęśliwie dotarłaś do domciu :* :*
Paniusiu tym razem byłeś poszkodowany ale przyjdzie i na nas kolej. Dzięki że przywiozłeś dziewczyny i za dobre słowo.
E miło mi było znów z Tobą porozmawiać i pożartować. Będziesz asystować przy mojej próbie ekstremalnego leczenia paraliżu ? Miłej pracy i spokoju w oczekiwaniu na rozwój bieżących spraw. Buziaki zaczynamy znów zbierać a realizacja na kolejnym spotkaniu ok ?
:* :* :* :*
Ziemianko miło mi było Cię poznać w realu. Pamiętaj że jesteś odpowiedzialna za organizację mojej ekstremalnej próby he he.
Buziaki chętnie powtórzę kiedy znów coś nazbieram a to na nowy początek Twojego nowego życia do odbioru osobistego przy najbliższej okazji :* :* :* :* :* :* :*
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim . Miłego dnia Wam życzę i tygodnia bo w końcu będzie ciepło :* :* :* :* :*