Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 marca 2011r. o 22:18
GoSiaM napisał(a): Nie spij Artucho , bo Cię okradną :)

Witam Wszystkich !

Gosia nie śpię wpadłem poczytać popisać i zmykam do pisania.

Sylwia w sumie to chciałem ale nic Ci nie pomogłem. Zaczynasz nowy i napewno piękny etap swojego życia. Cieszę się razem z Tobą. Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków :* :* :*

Paniusiu ja też jestem już na spotkanie z Wami gotowy a o Twojej uwadze pomyślę he he.

Hemi dawaj do mnie a nie po rydzykowie się włóczysz. Co w ogóle tam Cię zaniosło w jakim celu zlocik jakiś jest ? Słyszałem że w wekend w Poznaniu ma coś być.

Dopisane 18.03.2011r. o godz. 22:05:

Jowita napisał(a): Znajac siebie w poniedzialek juz bede tesknic za dzieciaczkami,a zwlaszcza za tym malym czortem. Za moja najmlodsza juz mi teskno....Pogoda pod psem. Milego dnia wszystkim :* :* :*

Jowito założę się że ten czort najbardziej daje Ci w kość dlatego tak za nim tęsknisz. Pociesz się tym że po niedzieli będzie już ciepło. Bezpiecznej drogi do domciu Ci życzę :* :*

Dopisane 18.03.2011r. o godz. 22:18:

magnum44 napisał(a): Art, dziękuję za ciepłe słowa :)
Życzę Ci udanego spotkania i miłego weekendu :):)

;)

Magnum proszę bardzo a wekend i spotkanie napewno będzie udane. Może kiedys sama się o tym przekonasz. Tobie też udanego wekendu życzę :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ZIEMIANKA niezalogowany
19 marca 2011r. o 21:26
KOCHANY ARTI;DZISIAJ KADARKA A JUTRO WIOSENKA I BUZIAKI DLA CIEBIE::: I TWOJE ZDROWKO[img=1300566383_kqzb2py.jpg]
~ niezalogowany
19 marca 2011r. o 21:57
Zdjecie ze zjazdu czarownic.
~CZAROWNCE niezalogowany
19 marca 2011r. o 22:11
SABAT ZAKONCZONY;KOMU SIE NIE PODOBA ZOSTANIE NA NIEGO UROK ZUCONY
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 marca 2011r. o 1:37
~ZIEMIANKA napisał(a): KOCHANY ARTI;DZISIAJ KADARKA A JUTRO WIOSENKA I BUZIAKI DLA CIEBIE::: I TWOJE ZDROWKO[img=1300566383_kqzb2py.jpg]

Witam Wszystkich !

Dzięki Kobietki. Sam nie bardzo mogę ale toasty za moje zdrowie chętnie przyjmuję. To samo dotyczy buziaków z tą różnicą że mogę je przyjmować w nieograniczonej ilości he he. Już się cieszę że kilka odbiorę w końcu w realu. Do zobaczenia :* :* :* :*

Dopisane 20.03.2011r. o godz. 01:37:

Widzę że odpoczywamy. Popieram. Zmykam już. Dobranoc Wszystkim Miłej niedzieli Wam życzę :* :* :* :* a ja czekam na 17.00 Czuję jakąś niespodziankę w powietrzu. Ciekawe czy dobrze przewidziałem he he.
~Jowitta niezalogowany
20 marca 2011r. o 15:19
Witam wszystkich :* Już jestem w domciu :)
Widzę,że dziewczyny dobrze się bawiły :D :D :D
Coś ta nasza wiosna jakaś kapryśna.Wczoraj padał tam deszcz ze śniegiem...Księżyc był w pełni i bezczelnie gapił się na mnie przez 12 godzin.Nie zmrużyłam oka przez całą drogę przez horerę :>
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*
3655
#Kava nieaktywny
21 marca 2011r. o 0:31

Spokojnej nocy!
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 marca 2011r. o 1:02
~Jowitta napisał(a): Witam wszystkich :* Już jestem w domciu :)
Widzę,że dziewczyny dobrze się bawiły :D :D :D
Coś ta nasza wiosna jakaś kapryśna.Wczoraj padał tam deszcz ze śniegiem...Księżyc był w pełni i bezczelnie gapił się na mnie przez 12 godzin.Nie zmrużyłam oka przez całą drogę przez horerę :>
Miłego dnia wszystkim życzę :* :*

Witam wszystkich !

Już pięć godz. po spotkaniu z E Ziemianką i Paniusią a ja nadal po realowych buziakach nie mogę dojść do siebie he he. Jak zwykle było wesoło szczególnie gdy powiedziałem o swoich ekstremalnych planach dotyczących poprawy mojego stanu zdrowia he he. Chciałem dwie ale ostatecznie wyszło że może pomóc mi tylko potrójna dawka tego specjalnego lekarstwa bo mój paraliż jest już bardzo zadawniony he he
Uzgodnienia związane z grillem przełożyliśmy na kolejne spotkanie gdy mam nadzieję będzie nas więcej.

Jowito trochę przbojową drogę miałaś ponoć księżyc był wyjątkowo duży tym razem ale najważniejsze że szczęśliwie dotarłaś do domciu :* :*

Paniusiu tym razem byłeś poszkodowany ale przyjdzie i na nas kolej. Dzięki że przywiozłeś dziewczyny i za dobre słowo.

E miło mi było znów z Tobą porozmawiać i pożartować. Będziesz asystować przy mojej próbie ekstremalnego leczenia paraliżu ? Miłej pracy i spokoju w oczekiwaniu na rozwój bieżących spraw. Buziaki zaczynamy znów zbierać a realizacja na kolejnym spotkaniu ok ?
:* :* :* :*

Ziemianko miło mi było Cię poznać w realu. Pamiętaj że jesteś odpowiedzialna za organizację mojej ekstremalnej próby he he.
Buziaki chętnie powtórzę kiedy znów coś nazbieram a to na nowy początek Twojego nowego życia do odbioru osobistego przy najbliższej okazji :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim . Miłego dnia Wam życzę i tygodnia bo w końcu będzie ciepło :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.