Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 maja 2011r. o 22:11
Gosiu , Przyjaciółko :) Pogadam jeszcze trochę z ukochaną , wykąpię małego i idę do lóżka . Dobrej nocy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
17 maja 2011r. o 22:13
A porządnie go wykąp :D :D :D Uciekam :D
~GosiaM niezalogowany
17 maja 2011r. o 22:15
Dobranoc E :*
Piotrucha , ...aj coś bym powiedziała, co mi się skojarzyło z tym co napisałeś ...ale nie powiem :P:P :D Śpij grzecznie :)

&feature=related

3655
#Kava nieaktywny
17 maja 2011r. o 23:39
arturkedzia napisał(a): Lubię marzyć a Wy ?

Kiedyś lubiłam. W pewnym momencie przestałam.

Pannazdzieckiem napisał(a): pozytywne wspomnienia w odniesieniu do marzeń, są przecież relacją z realizacji tychże marzeń.

Czasem lepsze to niż nic.

~E: ) napisał(a): Chcielibyśmy, żeby nasze działania przynosiły plon stokrotny i choć nie zawsze tak bywa, to cieszmy się z każdego "małego cudu" dnia codziennego

Mądre słowa. A sztuka tym większa, by umieć wcielić je w życie.

Jest wspomniana przez Paniusię nostalgia, jest kończąca dzień Kava..
Ale kto by się spodziewał, że w takim połączeniu :|
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 maja 2011r. o 23:58
Kava napisał(a):

Jest wspomniana przez Paniusię nostalgia, jest kończąca dzień Kava.. Ale kto by się spodziewał, że w takim połączeniu :|

I jestem ja he he
3655
#Kava nieaktywny
18 maja 2011r. o 0:29
No to mamy komplet :D

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 00:29:

Kava napisał(a):
GoSiaM napisał(a): A pamiętasz...? przypomnimy sobie ? :)
Oj, poczekaj, poczekaj :D Już ja Ci przypomnę :D Daj mi tylko trochę czasu :| :D

Niech będzie coś na początek :) a przy okazji na dobranoc :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 maja 2011r. o 0:56
Pannazdzieckiem napisał(a): To już tyle czasu upłyneło , że i mnie bierze na wspominki. Drzewiej bywało , że Kava kończyła codzienne negocjacje.

Witam Wszystkich !

Wczoraj miałem zaległych gości zza Warszawy. Przyjechali w południe potem pojechali w góry a gdy po południu wrócili to grillowaliśmy ale pogoda nie dała posiedzieć więc uciekliśmy i kolację zjedliśmy już w domu. Cały wieczór do późna w nocy rozmawialiśmy dlatego nie było mnie na kompie. A o 4.00 wyjechali do domu. Cały dzień odpoczywałem ale widzę że nadal padnięty.

Paniusiu negocjacje to rozrywka ale narazie są przerwane ze względu na poważne obowiązki które ma teraz Kava ale jak sama mówi i pewnie potwierdzi, że co się odwlecze to nie uciecze he he. Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 00:40:

Kava napisał(a): No to mamy komplet :

Mieliśmy przez chwilę bo ja długo nie wytrzymam he he

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 00:56:

~ziemianka napisał(a): Witam wszystkich :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* a szczególnie Artura przez moją prace nawet nie mam kiedy popisać no ale postaram się zrehabilitować Gdyby szef transportu byłby łaskaw to może w sobote byśmy do Artura

Ziemianko jesteś usprawiedliwiona. W sobotę szef transportu idzie na party i Wy też więc wizytę u mnie odkładamy na bardziej dogodny czas. Niestety przez brak transportu nie mogę być tam z Wami ale macie za moje zdrowie wypić soczek ok ?. Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
18 maja 2011r. o 1:04
arturkedzia napisał(a): Kava jak sama mówi i pewnie potwierdzi, że co się odwlecze to nie uciecze he he.

Potwierdzam nie zaprzeczając :D

arturkedzia napisał(a): ja długo nie wytrzymam he he

..powiedział Artur o 1.00 w nocy :P :D

Uciekam. Spokojnej nocy!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo