Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
18 maja 2011r. o 17:39
Cieszę się - jesteś kochana :) :)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
18 maja 2011r. o 22:10
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Lubię marzyć a Wy ?

Kiedyś lubiłam. W pewnym momencie przestałam.

Kavo, bo powinniśmy marzyć o czymś, co sprawia nam przyjemność , a nigdy ból . To wszystko dzieje się w naszych głowach i jeśli dopuszczamy do naszych marzeń coś, co wprawia nas w smutek , to tak samo możemy to wyeliminować . Wiem że to trudne , ale nie jest niemożliwe :) Więc marzmy sobie o czymś, co przywołuje uśmiech a nigdy łzy :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~m-l niezalogowany
18 maja 2011r. o 23:33
arturkedzia napisał(a): [Miłego dnia Ci życzę.

Był miły.Dziękuję.

&feature=related

Pozdrawiam pannę E. i Gosię : ).

3655
#Kava nieaktywny
19 maja 2011r. o 0:11
GoSiaM napisał(a): Kavo, bo powinniśmy marzyć o czymś, co sprawia nam przyjemność , a nigdy ból .

A skąd możemy mieć pewność, że to, o czym marzymy, dostarczy nam przyjemności a nie przyniesie bólu?

O marzeniach nie myślę jako o marzeniach, lecz jak o celach do zrealizowania. Mam ich kilka przed sobą - i mam zamiar do nich dążyć. Same się nie ziszczą :)

A wszystkich marzycieli - pozdrawiam :) i życzę spełnienia :)

PS.
~Gosia napisał(a): A wieczorem ... trochę więcej zdziałamy :)

Nie miało tu dziś być jakiejś imprezy? :> :D

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 00:11:

No tak, znowu ostatnia :> Zostawiam więc coś do posłuchania i uciekam :)

Spokojnej nocy Artur! :)
~ niezalogowany
19 maja 2011r. o 0:20
&feature=related

&feature=related

:)

3186
#arturkedzia nieaktywny
19 maja 2011r. o 2:35
Pannazdzieckiem napisał(a): [No to szykuj się na sobotę Przyjacielu. :)

Witam Wszystkich !

Paniusiu obaj wiemy że to nie będzie łatwe ale możemy spróbować coś pokombinować ważny będzie piątek i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję ok ? Miłego dnia Ci życzę.

Magnum 44 Dzięki za szczegółową relację, gratuluję skoro wszystko jest na 5 to ta praca i obrona to tylko formalność ale oczywiście kciuki będę trzymał. Tradycyjnie mało pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:06:

Jowita napisał(a): Mi ostatnio brakuje czasu..... spadam dalej .

Też mam taki problem choć trudno w to uwierzyć . Jowito tak kombinuj żebyś na party zdążyła he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:14:

~ziemianka napisał(a): Dzień dobry i :* :* :* :* :* :* :* całuśny :* :* :* :* normalnie kocham was za marzenia i ciepło które tu od każdego aż promieniuje :* :* :* :* :* :* :* spadam do pracki...Zmoderowano )

Ziemianko znów wykonujesz ciężką pracę a jak z Twoim zdrowiem ?
Tak się nie zachwycaj bo Ty taka sama jesteś he he. Uważaj na siebie i masz do odebrania niebawem :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:21:

~Gosia napisał(a): Artucho , zamknij oczy, bo porywam Cię w świat marzeń i naszych wspomnień :) Nasz świat sprzed wielu, wielu lat :) Czujesz to ? bo ja w tej chwili właśnie tam jestem ;) oczywiście w wyobraźni :)
A teraz idziemy na jednego :) no wiesz... bo zadyszka jak nic :)

:)
Gosia to była piękna wycieczka dziękuję nawet dwa toasty wzniesiemy już wkrótce a tymczasem masz buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:24:

~m-l napisał(a):
arturkedzia napisał(a): [Miłego dnia Ci życzę.

Był miły.Dziękuję.

Bardzo mnie to cieszy. Proszę :)

Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:35:

Kava napisał(a): [
O marzeniach nie myślę jako o marzeniach, lecz jak o celach do zrealizowania. Mam ich kilka przed sobą - i mam zamiar do nich dążyć. Same się nie ziszczą :)
PS.
No tak, znowu ostatnia :> Zostawiam więc coś do posłuchania i uciekam :)
Spokojnej nocy Artur! :)

Kavo myślisz prawidłowo ja też mam kilka ale to tajemnica he he.
Jesteś przed ostatnia a ja ostatni i zmykam bo padnięty jestem.
:*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
19 maja 2011r. o 7:13
Arturze miły, czekamy na Twoją decyzję, która jest w tym momencie najważniejsza. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok :) :*
~m-l napisał(a): Pozdrawiam pannę E. i Gosię : ).
)
Dziękuję Marzycielu, Ciebie również pozdrawiam i oby dzisiejszy dzień był równie udany, czego Tobie i innym Domownikom życzę :) :) :) :*
~Gosia niezalogowany
19 maja 2011r. o 9:19
Jakoś dzisiaj wstałam w bardzo smutnym nastroju :( Śnił mi się koniec świata, więc tylko się przywitam , podziękuję Marzycielowi za pozdrowienia , zapytam o Hegemona (martwimy się ) i sobie idę .

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!