Pannazdzieckiem napisał(a): [No to szykuj się na sobotę Przyjacielu. :)
Witam Wszystkich !
Paniusiu obaj wiemy że to nie będzie łatwe ale możemy spróbować coś pokombinować ważny będzie piątek i wtedy podejmiemy ostateczną decyzję ok ? Miłego dnia Ci życzę.
Magnum 44 Dzięki za szczegółową relację, gratuluję skoro wszystko jest na 5 to ta praca i obrona to tylko formalność ale oczywiście kciuki będę trzymał. Tradycyjnie mało pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:06:
Jowita napisał(a): Mi ostatnio brakuje czasu..... spadam dalej .
Też mam taki problem choć trudno w to uwierzyć . Jowito tak kombinuj żebyś na party zdążyła he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:14:
~ziemianka napisał(a): Dzień dobry i :* :* :* :* :* :* :* całuśny :* :* :* :* normalnie kocham was za marzenia i ciepło które tu od każdego aż promieniuje :* :* :* :* :* :* :* spadam do pracki...Zmoderowano )
Ziemianko znów wykonujesz ciężką pracę a jak z Twoim zdrowiem ?
Tak się nie zachwycaj bo Ty taka sama jesteś he he. Uważaj na siebie i masz do odebrania niebawem :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:21:
~Gosia napisał(a): Artucho , zamknij oczy, bo porywam Cię w świat marzeń i naszych wspomnień :) Nasz świat sprzed wielu, wielu lat :) Czujesz to ? bo ja w tej chwili właśnie tam jestem ;) oczywiście w wyobraźni :)
A teraz idziemy na jednego :) no wiesz... bo zadyszka jak nic :)
:)
Gosia to była piękna wycieczka dziękuję nawet dwa toasty wzniesiemy już wkrótce a tymczasem masz buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:24:
~m-l napisał(a): arturkedzia napisał(a): [Miłego dnia Ci życzę.
Był miły.Dziękuję.
Bardzo mnie to cieszy. Proszę :)
Dopisane 19.05.2011r. o godz. 02:35:
Kava napisał(a): [
O marzeniach nie myślę jako o marzeniach, lecz jak o celach do zrealizowania. Mam ich kilka przed sobą - i mam zamiar do nich dążyć. Same się nie ziszczą :)
PS.
No tak, znowu ostatnia :> Zostawiam więc coś do posłuchania i uciekam :)
Spokojnej nocy Artur! :)
Kavo myślisz prawidłowo ja też mam kilka ale to tajemnica he he.
Jesteś przed ostatnia a ja ostatni i zmykam bo padnięty jestem.
:*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*