Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 maja 2011r. o 2:33
~ napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Lubię marzyć a Wy ?

Cudna ta piosenka Arturze :) Jest tam tekst, o tym, że każdy człowiek o czymś marzy, bo gdyby nie marzył, nie doszedłby nigdzie.

E no właśnie a ja niby nie chodzę ale w marzeniach robię taaakie rzeczy że tu nie napiszę he he. Już to kiedyś powiedziałem że gdyby za marzenia karali to bym napewno dożywocie dostał he he Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 01:17:

Kava napisał(a): [
Uciekam. Spokojnej nocy!

Tamte odp. są prawidłowe he he. Uciekaj. Spokojnej nocy :*

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 01:24:

magnum44 napisał(a): Witaj Art :)
I Wszyscy tutaj :)
Dzisiaj, po weekendzie zagram tak:
Rewelacyjnie trzymasz kciuki :* :*

Magnum 44 Ładnie zagrałaś jak mówisz kciuki rewelacyjne ale zdałaś ? bo o tym tu nic się nie dowiedziałem he he. Jak najmniej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 02:28:

~marzyciel napisał(a): "Marzyłem wiele w snach,
które nigdy nie ożyły.
Widziałem, jak znikały o świcie.
Lecz te nieliczne, jakie w Bogu się spełniły,
sprawiły, że chcę śnić całe życie.

Zanosiłem modlitwy - odpowiedź nie była dana,
choć czekałem długo i cierpliwie.
Jednak ta cząstka, co została wysłuchana
sprawia, że wciąż modlę się gorliwie.

Ufałem mym bliskim, co łatwo mnie porzucili,
zostawiony - płakałem samotnie.
Lecz ci nieliczni, którzy ze mną zawsze byli,
pomagają mi ufać stokrotnie.

Siałem wiele nasion, które padały na drogę,
więc musiały je ptaki wydziobać.
Lecz ten złoty snop, który w ramionach swych niosę,
dał mi moc zasiewania od nowa."

Autor nieznany

Witaj Marzycielu ! Dziękuję Ci że do Nas zajrzałeś i tym wierszem skłoniłeś mnie i nie tylko mnie do refleksji. To piękny wiersz, którego treść mówi Nam że warto jest mieć wielkie marzenia a cieszyć się i czerpać siłę do życia należy z małych osiągnięć. W moim przypadku taka metoda doskonale się sprawdza bo dzięki wierze wielu darczyńcom i wielkim marzeniom parę małych sukcesików osiągnąłem i mam nadzieję jeszcze kilka osiągnąć. Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 02:33:

~Gosia M napisał(a): Dobrej nocy Marzycielu , chociaż wolałabym żebyś pozostał tu na dłużej :)
Potwierdzam

Zmykam już. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 maja 2011r. o 7:13
arturkedzia napisał(a): ... Niestety przez brak transportu nie mogę być tam z Wami ale ...

ale , ale Drogi Prezesie od czego Ty masz Kierownika Transportu w Korporacji :)
Konie mechaniczne mają to do siebie , że dają się zastępować innymi koniami. I nie należy tłumaczyć się brakiem transportu.
Potrzebna jest tylko dobra wola :) I nie soczkiem będziemy się truć . Emem obiecał po piwku :)
No to szykuj się na sobotę Przyjacielu. :)

Kavo , życzył bym sobie , abyś tak poustawiała swoje sprawy , cobyśmy mogli w najbliższą sobotę napić się razem kawy , albo obiecanego przez Emema piwa :) Noclegiem się nie martw , pokoi ci u nas dostatek :D

Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
18 maja 2011r. o 7:55
Witam :* Arturze :* :* :* Pięknie tu piszecie ....marzycie... :) Mi ostatnio brakuje czasu..... spadam dalej i miłego dnia wszystkim :* :*
~ziemianka niezalogowany
18 maja 2011r. o 10:05
Dzień dobry i :* :* :* :* :* :* :* całuśny :* :* :* :* normalnie kocham was za marzenia i ciepło które tu od każdego aż promieniuje :* :* :* :* :* :* :* spadam do pracki...

Zmoderowano 18.05.2011 godz.10:22 - powód: (kazimierz)

Zmoderowano 18.05.2011 godz.10:22 - powód: (kazimierz)
~Gosia niezalogowany
18 maja 2011r. o 11:46
Artucho , zamknij oczy, bo porywam Cię w świat marzeń i naszych wspomnień :) Nasz świat sprzed wielu, wielu lat :) Czujesz to ? bo ja w tej chwili właśnie tam jestem ;) oczywiście w wyobraźni :)

&feature=related

&feature=related

&feature=related

&feature=related

A teraz idziemy na jednego :) no wiesz... bo zadyszka jak nic :)

A ja wieczorem będzie nasz kolega :) ten co mszyce zwalcza :D to trochę więcej zdziałamy :)Bo on też lubi wracać do tamtych chwil :)
3655
#Kava nieaktywny
18 maja 2011r. o 13:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Kavo , życzył bym sobie , abyś tak poustawiała swoje sprawy , cobyśmy mogli w najbliższą sobotę napić się razem kawy , albo obiecanego przez Emema piwa :) Noclegiem się nie martw

Paniusiu, z chęcia skorzystałabym z zaproszenia, jednak w ten weekend "se ne da". Zresztą, mając na uwadze fakt, że miałoby to być Nasze pierwsze spotkanie - wolałabym, by odbyło się w bardziej kameralnych warunkach :)

Miłego popołudnia!

Dopisane 18.05.2011r. o godz. 13:54:

A zresztą..

arturkedzia napisał(a): Kava jak sama mówi - co się odwlecze to nie uciecze

Więc - cierpliwości :P Jeszcze posiedzimy przy kawie :)
5183
magnum44
18 maja 2011r. o 17:27
arturkedzia napisał(a):
Magnum 44 ... ale zdałaś ? bo o tym tu nic się nie dowiedziałem he he.

Jasne, że tak :) :)
Z egzaminów "piątesie" z zaliczeń też i jedno 4,5 :> (nie było innej możliwości).
W sumie 5 razy 5 i 4,5 na dokładkę, ale średnia studiów to 5 :)
Teraz tylko napisać pracę dyplomową, wysłać i obronić 24 czerwca - zgroza :| :|
Liczę dalej na Twoje kciuki :*
Tobie i Wszystkim życzę miłego dnia :)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~E:) niezalogowany
18 maja 2011r. o 17:30
Magnum, jesteśmy z Ciebie dumni :* A 24.06 nie tylko Artur będzie trzymał kciuki ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAMrowka zaprasza