Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~m44 niezalogowany
22 maja 2011r. o 12:17
Chyba to jednak bluzka, nie sukienka. Ale i tak trendy, bo w grochy :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
22 maja 2011r. o 12:19
To bluzka:D:D bo na sukienkę to byłaby chyba za krótka:D:D ale za to jaki dekolt:D
2091
#mała Mi nieaktywny
22 maja 2011r. o 13:56
zadowolona mina Artura mówi wszystko :D don juan w swoim zywiole :D miałes super imprezę Arturze :)
~GosiaM niezalogowany
22 maja 2011r. o 15:48
Dzięki magnum :)
A ten Artucho , to babiarz jeden ...;) :P
Mundek , ale byś mnie podglądała , gdybym tak w samej tej bluzce :D
3309
#Navi nieaktywny
22 maja 2011r. o 16:23
Ja to ja, ale wiesz ile chłopa by się znalazło pod stołem??:D
~GosiaM niezalogowany
22 maja 2011r. o 16:30
No tak :D popadaliby tam pewnie ...ze śmiechu :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
23 maja 2011r. o 3:18
Witam Wszystkich !

Tak jestem i byłem bardzo zadowolony. Rzadko gdzieś bywam dlatego takie piękne chwile bycie wśród ludzi wśród b. atrakcyjnych Kobiet są dla mnie bezcenne i napewno nie zapomnę ich do końca życia. Szkoda tylko że takie chwile trwają tak krótko gdy zabawa się rozkręcała ja niestety musiałem jechać do domu siła wyższa he he. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 23.05.2011r. o godz. 03:06:

~magnum na tyldzie napisał(a): Art, Ty jesteś farciarz !!
W otoczeniu pięknych kobiet :)
Świetnie się bawiłeś - super :*
Pozdrowienia dla wszystkich pań ze zdjęcia :)

Magnum 44 Tak wiem i bardzo to doceniam. Było super tylko zbyt krótko ale i tak jestem szczęśliwy. Szkoda że Ciebie nie było. Mało pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 23.05.2011r. o godz. 03:11:

mała Mi napisał(a): zadowolona mina Artura mówi wszystko :D don juan w swoim zywiole :D miałes super imprezę Arturze :)

mała Mi Przyznaję się to nie był łatwy żywioł do ogarnięcia ale dałem radę he he Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 23.05.2011r. o godz. 03:18:

~GosiaM napisał(a): Dzięki magnum :)
A ten Artucho , to babiarz jeden ...;) :P
Mundek , ale byś mnie podglądała , gdybym tak w samej tej bluzce :D

Gosia wolę określenie koneser Kobiecych wdzięków a nie tak drastycznie jak to Ty określiłaś moja osobista Moderatorko he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Witaj Navi ! Miło Cię widzieć. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :*

Dobranoc

Zmoderowano 23.05.2011 godz.13:26 - powód: usunięcie fotki, na prośbę :) (sentinel)
~Jowita niezalogowany
23 maja 2011r. o 7:13
Witam wszystkich :* :* :* Arturze :* :* :* :* :* Widzę,że wszyscy zadowoleni i każdemu buźka się cieszy :D :D Niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się do Was dołączyć. Już się szykowałam do wyjścia, ale córcia się pojawiła i nici z wyjścia ....Miłego dnia wszystkim życzę :) :* Na dworze ciepło, ale duszno :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!