Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:32
Witam :) Miłej zabawy, ja niestety nie będę mogła odebrać mojego pierwszego kubeczka ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:34
Obywatelko, jak zagadasz z kim trzeba, to z pewnością trafi on do Ciebie ;)
5221
#Jowita nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:35
Witaj Kavo, może odbierzesz kubeczek za mnie ?
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:47
Nie będzie mnie. Zresztą, nawet gdybym chciała zrobić niespodziankę i wpaść - jako że nie wpisałam się na listę - i tak by mnie nie wpuścili :| :D

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 01:47:

Dobranoc :)
5221
#Jowita nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:56
Idź za mnie :D :D :D :D Mam dziś potężnego doła ;( ;( Dzięki, że jesteś :* :*

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 01:51:

Bardzo,ale to bardzo brak mi mojego Lubego ;( ;( Kavo 35 lat ze sobą,to każdy dzień bez Niego boli ;(

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 01:56:

Dobrej nocy, ja mam jutro "wolne" więc się wyśpię po dzisiejszych nocnych klikaniach ;) Słodkich snów :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 2:02
A to by się co niektórzy zdziwili :D
Ale - jeszcze i na to przyjdzie czas :D

A tymczasem - Obywatelko - smutkom małym i dużym mówimy "pa pa" :> , naciągamy kołdrę pod nos i zasypiamy :)

Bo jutro.. Jutro będzie nowy dzień :)

"Bo nawet kiedy przyjdzie ciężki czas
I niebo przykryją ciemne chmury yo
Nie trać nadziei
Bo ona siedzi w nas
Zobacz że ten świat nie jest taki zły i ponury…Ej!"

Śpij dobrze :)

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 02:02:

Luby powiadasz..

Tak mi się skojarzyło :)

Teraz już naprawdę uciekam :> :)
5221
#Jowita nieaktywny
21 maja 2011r. o 2:13
Wiesz co...jesteś piękną młodą osobą, o cudownym podejściu do życia, dusza piękna...nie skalana...służąca innym....skryta i jednocześnie otwarta...lubię Cię...choć w zakamarkach swojej duszy wiele chowasz....ale jesteś dobrym człowiekiem dla tych do których się przekonasz.....Kavo.......... :)

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 02:13:

~E proszę odebrać mój kubeczek!!!! Kava nie może, obowiązek spada na Ciebie :D :D :D
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 2:17
Jowito :| Aż musiałam się ponownie zalogować :|

Dziękuję za tak wysoką ocenę mojej osoby :)

Pozdrawiam i dobrej nocy życzę! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza