Pannazdzieckiem napisał(a): Hemiczy zapragnął wskoczyć w buty po mnie. :) Nie ma tego złego i chyba , jak mawia moja nowa szwagierka , z tej okazji będziemy się alkoholizować , gorsząc tym czytających Boleconautów :) . Do piątej , miłego dnia Domownicy :D :D :D
Witam Wszystkich !
Paniusiu w końcu od pracy się oderwałeś. Ja tam po tym zabiegu czuję się dobrze a Wy to pewnie po ceramikę byliście he he.
E ale fajnie było się z Tobą po przytulać :* :* :* :* :* :*
Crow z Tobą również i w ogóle Cię zobaczyć i porozmawiać :* :* :* :* :*
GosiaM oczywiście że za Ciebie i Sentiego wypiliśmy co nieco więcej bo za dwoje he he :* :*
Chemi fajna furka wprawdzie byłeś stratny ale zrobiłeś dobry uczynek, dzięki :)
Dopisane 21.08.2011r. o godz. 21:34:
~xaa napisał(a): idę pospacerowac między stołami :D dziś zakończenie imprezy,to trzeba balowac ;) przy soczku :D no,to Wasze zdrówko
Xaa I jak po spacerze ? u mnie też były soczki i jeszcze na następne spotkanie zostały. Z opowiadań wiem że było super w tym roku. Za zdrowie bolecnautów też ,,soczek,, wypiliśmy napewno zdrowa będziesz he he :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.08.2011r. o godz. 21:46:
Jowita napisał(a):
Strasznie Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania ;( ;(
Pozdrawiam i buziole dla wszystkich :* :*
Jowito Nadrobisz następnym razem. Było super mnóstwo słów wypowiedziałem bo czas był bardzo ograniczony ale może to i lepiej bo nie straciłem zdolności pisania he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Bylu Falco dzięki za pozdrowienia :)
Miłego wieczoru Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*