Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 sierpnia 2011r. o 1:19
E napisał(a): Arturze miły :) Jeśli nie masz poważniejszych planów, to w niedzielę około 17, czwórka Domowników będzie miała zaszczyt, zobaczyć się z Tobą :D Wizyta będzie krótka, na szybką kawkę, ponieważ jeden z "naszych" :D ma terminy zawodowe ;) A więc do niedzieli :*

Witam Wszystkich !

E najpoważniejszy z moich planów to teraz być zaszczycony Waszą obecnością więc do zobaczenia ok 17.00. Krótka wizyta ? lepsza taka jak żadna będziemy szybciej mówić i będzie ok. he he :* :*

Dopisane 21.08.2011r. o godz. 01:19:

Jowita napisał(a): Arturze prawda, że podobieństwo uderzające :* i do tego jeszcze ten uśmiech ukazujący perłowe ząbki hihihi :D
Miłego dnia ;) :)

Jowito No coś Ty ?, nie wierzę że od Naszego spotkania tak się zmieniłaś he he Ja wiem lata nam lecą ale nie tak żeby się bać spojrzeć w lustro he he :* :*

W oczekiwaniu na spotkanie Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 sierpnia 2011r. o 9:08
Szanowny Panie Prezesie , ... uprzejmie donoszę , że w dniu dzisiejszym zostałem zdegradowany ze stanowiska Kierownika Transportu do funkcji biernego pasażera , jako że Hemiczy zapragnął wskoczyć w buty po mnie. :) Nie ma tego złego i chyba , jak mawia moja nowa szwagierka , z tej okazji będziemy się alkoholizować , gorsząc tym czytających Boleconautów :) . Do piątej , miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2945
Mgosia
21 sierpnia 2011r. o 10:00
Nie zapomnijcie za mnie małe co nieco ;)
Pozdrawiam :)

[img=1313913625_vmxamm9.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~xaa niezalogowany
21 sierpnia 2011r. o 13:13
dzieńdoberek :*
idę pospacerowac między stołami :D dziś zakończenie imprezy,to trzeba balowac ;) przy soczku :D no,to Wasze zdrówko
!! :D
pozdrawiam :*
5221
#Jowita nieaktywny
21 sierpnia 2011r. o 19:25
Jowito No coś Ty ?, nie wierzę że od Naszego spotkania tak się zmieniłaś he he Ja wiem lata nam lecą ale nie tak żeby się bać spojrzeć w lustro he he

Arturze ja się nie boję zerkać w lusterko hihi nie ma jak to "Narcyzem" być. Miło było popatrzeć na piękność w oczach Hegemona :D :D
Strasznie Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania ;( ;(
Pozdrawiam i buziole dla wszystkich :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 sierpnia 2011r. o 21:46
Pannazdzieckiem napisał(a): Hemiczy zapragnął wskoczyć w buty po mnie. :) Nie ma tego złego i chyba , jak mawia moja nowa szwagierka , z tej okazji będziemy się alkoholizować , gorsząc tym czytających Boleconautów :) . Do piątej , miłego dnia Domownicy :D :D :D

Witam Wszystkich !

Paniusiu w końcu od pracy się oderwałeś. Ja tam po tym zabiegu czuję się dobrze a Wy to pewnie po ceramikę byliście he he.

E ale fajnie było się z Tobą po przytulać :* :* :* :* :* :*

Crow z Tobą również i w ogóle Cię zobaczyć i porozmawiać :* :* :* :* :*

GosiaM oczywiście że za Ciebie i Sentiego wypiliśmy co nieco więcej bo za dwoje he he :* :*

Chemi fajna furka wprawdzie byłeś stratny ale zrobiłeś dobry uczynek, dzięki :)

Dopisane 21.08.2011r. o godz. 21:34:

~xaa napisał(a): idę pospacerowac między stołami :D dziś zakończenie imprezy,to trzeba balowac ;) przy soczku :D no,to Wasze zdrówko

Xaa I jak po spacerze ? u mnie też były soczki i jeszcze na następne spotkanie zostały. Z opowiadań wiem że było super w tym roku. Za zdrowie bolecnautów też ,,soczek,, wypiliśmy napewno zdrowa będziesz he he :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 21.08.2011r. o godz. 21:46:

Jowita napisał(a):
Strasznie Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania ;( ;(
Pozdrawiam i buziole dla wszystkich :* :*

Jowito Nadrobisz następnym razem. Było super mnóstwo słów wypowiedziałem bo czas był bardzo ograniczony ale może to i lepiej bo nie straciłem zdolności pisania he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Bylu Falco dzięki za pozdrowienia :)

Miłego wieczoru Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
~panna na tyldzie niezalogowany
22 sierpnia 2011r. o 0:19
Dzisiaj szczególnie potrzebowałem spotkania z Tobą , i słowa Pani Ireny ... poświęcenie ... po wielu zaburzeniach osobowości wracam do siebie :) Drogi Prezesie , ale szyny sprawdzamy w piątek :D Horera na głowie stanę , ale dam radę :D . Dobranoc :)
~xaa niezalogowany
22 sierpnia 2011r. o 18:05
witam Was :* :)
i już po Święcie Ceramiki :D wczoraj zakończenia imprezy nie było :| ...
dzisiaj sobie odpoczywam :) i do zobaczenia wkrótce:*
miłego i spokojnego wieczoru :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!