Prezesie,jaki stratny?? :> moje autko przyjemnościa z jazdy sprawia iż wychodzić się z niego nie chce,więc wszelka trasaj jest przyjemnością:)
Wiadomo,że panna zwykle jest osobą kierującą=niepijącą nawet grama (dla odpowiedzialnych kierowców to świętość) i w tym niedzielnym przypadku udało się połączyc przyjemne (wizyta nas wszystkich) z pożytecznym (Panna mógł wychylyć z prezesem zawartość kielonka)
Szkoda,że tak krótko,ale wiesz,że sam wczesniej nie mogłeś a i my bylismy ograniczeni czasowo,ale mimo to Twoi wspaniali rodzice wytoczyli "żarełkowe armaty" jak na jakieś wesele:):)
A poza tym..świat jest malutki Arturze:):) info na priv.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Podziękowania dla: Ciebie Kochany, za nieustającą radość, którą zarażasz innych, dla Twoich Rodziców, każde podziękowania są za małe, CROW, Hemi, nie za środek transportu, ale za wyjątkowe towarzystwo, dla Żanetki (dobrze zapamiętałam?)za "kelnerowanie" i piękny uśmiech, dla Panny, za to, że nauczył się czegoś nowego, dla Mariusza( dobrze zapamiętałam?) za towarzystwo, bo przy tylu gadułach, trudno się przebić :D Całusy dla Was i WSZYSTKICH Domowników :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Eri, ja też dziękuję, za uśmiech, towarzystwo i ...tulenie :D Co się "obcych" facetów natuliłam przez ten czas, to moje :D :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Dobranoc Niemundku :)
Masz na dobry sen pajączka :)
[img=1314043915_k315i2n.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.