Tak jak mówisz Arturze, co się odwlecze, to nie uciecze, aczkolwiek atmosfera w sobotę, sięgała zenitu :) Jechać, nie jechać, będzie padać, czy nie będzie :D Są rzeczy, na które nie mamy wpływu :)
Całuski dla Domowników :* i dla Ciebie oczywiście :* :* :*
Eri, coś tak myślę, że te szeptanki do Artura, będą czymś miłym, więc trzymam kciuki :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Coś miłego i jeszcze niedawno, to czułam :| Smak lodów ?? :D :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Pannazdzieckiem napisał(a): Miejmy nadzieję , że następny termin jaki wyznaczy Ojciec Dyrektor będzie bardziej trafny :)
Witam Wszystkich !
Drugi dzień biorę leki i jest spora poprawa ból w plecach już mi tak nie dokucza. Jeszcze trzy dni kuracji i musi być dobrze bo w sobotę są u mnie dożynki i może by się poszło ,,porozmawiać,, z ludźmi i zobaczyć jak się bawią.
Paniusiu w przyszłą sobotę ma być + 25 i bez opadów tylko ciekawe co na to organizatorzy ale jakby co to ja mogę zrezygnować z dożynek na rzecz bolecgrilla.
Dopisane 30.08.2011r. o godz. 01:11:
hemi napisał(a): to był sygnał ,że same szyny nie wystarczą aby naprawdę oblewać sukces,po prostu musisz na ognisko zjechać po tych super szynach własnym nowym mercedesem i tyle:D
Jak to niektórzy drifterzy mówią ALBO GRUBA ALBO WCALE!!
Chemi sygnał był zjazd by był chęci miałem wielkie na to ognisko itd. ale deszcz popsuł nam plany z tym że mi to wyjdzie na zdrowie bo wł. w sobotę złapał mnie ból a kto wie czy bym się na tym grillu lepiej nie doprawił a tak od niedzieli się leczę i będę zdrowy gdy wyznaczą nowy termin bolec grilla.
No ja też wolę ,,GRUBA,, he he ładne fotki extra zawody były napewno na żywo super to się ogl. ten ryk silników i dymy z opon.
Dopisane 30.08.2011r. o godz. 01:22:
Pannazdzieckiem napisał(a): Moderatorko , zaraz Ci Arczi odpisze. :) Dobrze , że wróciłaś ...
GosiaM wczoraj już byłem bólem zmęczony i brakło mi czasu na odp. ale dziś powiem Ci tak : Dobrze że wróciłaś do Nas z nowymi siłami i pomysłami :*
Tyle słów wypowiedziano i napisano. Pięknie ubraliście w słowa podziękowania. Cóż ja mogę dodać?
Od siebie w stronę darczyńcy - skromne i szczere - DZIĘKUJĘ! :)
&feature=related
arturkedzia napisał(a): Jeszcze raz Wszystkim bardzo dziękuję.
arturkedzia napisał(a): Chciałbym żebyście wiedzieli że każdy wpis, deklaracje gotowości do pomocy, uwagi, rady i komentarze miały dla mnie wielkie znaczenie nie tylko w sensie materialnym ale też psychicznym i emocjonalnym. Dostałem od Was kolejny ogromny zastrzyk pozytywnej energii co w mojej sytuacji jest bezcenne. Dziękuję Bogu że żyję w tak pozytywnie nastawionym do mnie społeczeństwie a Wam za ciepło i wielką sympatię którą każdego dnia mi okazujecie.
Artur - Ty Nam a my Tobie :) Kto tu kogo zaraża pozytywną energią? Kto pomaga spojrzeć na pewne sprawy z innej perspektywy? Kto każdego dnia pokazuje, czym jest przyjaźń? :)
arturkedzia napisał(a): Macie wielkie serca i dusze wrażliwe na potrzeby bliźnich. Jestem pewny że dobro które mi okazaliście już wkrótce wróci do Was ze zdwojoną siłą.
Te słowa skierować można i w Twoją stronę :)
arturkedzia napisał(a): Mi też czasem udaje się komuś pomóc. To pomoc nie materialna nic wielkiego ale teraz mogę tu wszystkim udowodnić z jaką ogromną siłą to dobro do mnie wróciło.
W pełni za na to zasłużyłeś, Artur! :)
I nie myśl, że Twoja pomoc to "nic wielkiego". Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaka ona jest cenna.
arturkedzia napisał(a): Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi.
Nic dodać, nic ująć.... :)
Spokojnej nocy!
&feature=fvst :)
"...więc nie patrz w dal,
bo szczęście jest tuż obok nas.
W zwyczajnym dniu, w zapachu domu,
wśród chmur, w ciszy traw.
Jest blisko nas, blisko tak, blisko tak!
Bo szczęście to przelotny gość,
przebłysk słonecznej pogody.
I dużo wie, kto pojął, że
szczęście to garść pełna wody.
Szczęście to ta chwila co trwa,
szczęście to piórko na dłoni,
co zjawia się, gdy samo chce
i gdy się za nim nie goni..."
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Nareszcie pogoda odpowiadająca mojej duszy i ciału :D Ufff...odżyłam po tych upałach :D
Dobra rada dla tych, którzy się starzeją:
Niech zacisną zęby i z życia się śmieją.
Kiedy wstaną rano, "części" pozbierają,
Niech rubrykę zgonów w prasie przeczytają.
Jeśli ich nazwiska tam nie figurują,
To znaczy, że ZDROWI I DOBRZE SIĘ CZUJĄ
- Wisława Szymborska
Jowito Ja w sumie lubię ciepło ale nie upał więc wiem dlaczego tak się cieszysz. Ja musiałem wprawdzie leki wziąć ale spadek temp. odrazu poprawił mi samopoczucie. Super wiersz ale ostatnia zwrotka bardzo podniosła mnie na duchu he he dzięki :* :* :*
Dopisane 30.08.2011r. o godz. 02:15:
erjotka napisał(a): Tak, Arti, termin będzie i plan zostanie spełniony. A ja Ci będę opoiadać do ucha o tym, co mnie teraz ciekawego spotyka .... ale póki co ciiiii :)
Eri To już nie mogę się doczekać a jak mi opowiesz co Cię teraz ciekawego spotyka .... to ja Ci opowiem też do ucha co bym chciał żeby mnie ciekawego jeszcze spotkało he he ale póki co ciiiii . Oj będzie się działo a tym czasem żeby się działo zbieramy buziaki do odbioru online ok ? Proszę :* :* :* :* :*
Dopisane 30.08.2011r. o godz. 02:42:
E napisał(a): Tak jak mówisz Arturze, co się odwlecze, to nie uciecze, aczkolwiek atmosfera w sobotę, sięgała zenitu :)Eri, coś tak myślę, że te szeptanki do Artura, będą czymś miłym, więc trzymam kciuki :*
E Pewnie że tak. Deszcz wykończył zenitową atmosferę he he teraz już może być tylko lepiej dla mnie napewno bo liczę na pogodę a szczególnie że będziemy z Eri wymieniać ,,różne,, szeptanki.. he he A może ktoś jeszcze się do Nas dołączy ? żeby było weselej he he. No przecież liczę też na przytulanie i buziaki. Uff dobrze że o tym nie zapomniałem co nie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* do odebrania online.
Dopisane 30.08.2011r. o godz. 02:51:
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a):
GosiaM wczoraj już byłem bólem zmęczony i brakło mi czasu na odp. ale dziś powiem Ci tak : Dobrze że wróciłaś do Nas z nowymi siłami i pomysłami :*
Że wróciłam... to się zgadzam :D
Ale z tymi siłami i pomysłami to raczej dość kiepsko :D
&feature=related
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.