Witam wszystkich :* Arturze :* :*
Jestem "niereformowalna" więc przestałam planować ;) Jak coś zaplanuję to nie wiem co by się działo to i tak mi to nie wyjdzie ;(
No, już zostało niewiele dni do prezentacji "meśka" ;) O ile dobrze pamiętam to 09.09.2011r. Miłego dnia wszystkim życzę :* :* :*
He he i Ty pytasz czy ja pamiętam :P) ...ależ owszem , ależ tak i to pomimo mojej sklerozy :D :D :D Co do podskakiwania pewnej części ciała to już nie będę tu nawet wspominała co mi podskakuje :D :P
Paniuśku, jak będę miała tyle lat co Ty ... :) to jeszcze nie wiem co wtedy będę mówiła :D
Z braku chwilowego dostępu do YouTube zaśpiewam sama :D
Karuzela gna, w głośnikach wciąż muzyka gra
Czuję, jak w jej takt kołyszę się cała
I raz, i dwa, i trzy, i w górę serca, wielki cis
Czujność śpi, trochę mdli, jak szarlotka z rana
Co mi, Panie, dasz w ten niepewny czas?
Jakie słowa ukołyszą moją duszę, moją przyszłość na tę resztę lat?
Kilka starych szmat, bym na tyłku siadł
I czy warto, czy nie warto, mocną wódę leję w gardło, by ukoić żal
Co tam nagi brzuch i w górę połatany ciuch
Czuję ten wiatru pęd, że głowa odpada
I raz i dwa i trzy i wcale nie jest zimno mi
Z góry pluć, gumę żuć, tu wszystko wypada
[img=1314880097_tpiv6xw.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Hihi dzieciaczki tzn.Panniusia i Gosiaczek...to co powiecie jak będziecie mieli moje lata ha ?? Hihi, za rok będę miała okulary jak dno od "Jabola" i nie będę mogła z Wami pisać bo nie dość,że nie będę widzieć alfabetu na klawiaturce to jeszcze będą mi się trzasły rączki i paluszki nie trafią w odpowiedni klawisz hihi :D :P
Miłego wieczorku :*
No coś Ty Jowito , my już takie objawy mamy :D :D :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#Pannazdzieckiem nieaktywny 1 września 2011r. o 22:31
O to, to Moderatorko , jak chcę piwo ze szklanki wypić to od razu kupuję dwa , pierwsze i tak wyleję , tak mi się łapy trzęsą :D
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Dla mnie osobiście były to najwspanialsze wakacje mojego życia . Spokój i stabilizacja , o czym zawsze marzyłem.
Wypadało by wreszcie pooglądać Twojego nowego "mesia" .
Witam Wszystkich !
Zgodnie z planem miałem dziś odwiedzinki nie jednej a dwóch Przyjaciółek. Przy kawce ciastku i pięknej pogodzie rozmawiając spędziliśmy b miły wieczór. Niestety komary przekonały nas byśmy rozmowę dokończyli w domku a tak było fajnie na dworze he he.
Paniusiu to jest Nas dwóch bo mnie w te wakacje też spotkało wiele dobroci żeby nie powiedzieć a nawet kilka cudów. Napewno nie zapomnę tych wydarzeń do końca życia. Z wózkiem Ci umknęło bo parę dni temu pis. że teoretycznie będę miał prezentację 9.09. czyli w przyszły piątek ale wczoraj dostałem meaila że może być to wcześniej więc jeszcze chwlkę musimy poczekać.
Dopisane 02.09.2011r. o godz. 00:41:
Jowita napisał(a): Jak coś zaplanuję to nie wiem co by się działo to i tak mi to nie wyjdzie ;( No, już zostało niewiele dni do prezentacji "meśka" ;) O ile dobrze pamiętam to 09.09.2011r. Miłego dnia wszystkim życzę :* :* :*
Jowito ja też mam podobnie dlatego teraz jak coś planuję to najwyżej na tydzień do przodu . ,,Meśka,, może przywiozą wcześniej jak będę coś wiedział to Wam napiszę. :* :* :* :*
Dopisane 02.09.2011r. o godz. 01:17:
GosiaM napisał(a): He he i Ty pytasz czy ja pamiętam :P) ...ależ owszem , ależ tak i to pomimo mojej sklerozy :D :D :D Co do podskakiwania pewnej części ciała to już nie będę tu nawet wspominała co mi podskakuje :D :P
GosiaM zapytałem ale odpowiedzi takiej byłem pewny . Mimo sklerozy domyślam się też którą część ciała masz na myśli włosy ? żartuję he he. Znalazłem coś dla Ciebie żebyś nie musiała podskakiwać piękne ballady lubisz ?
&feature=related
Dopisane 02.09.2011r. o godz. 01:27:
erjotka napisał(a): Czemu idzie jesień, jak u mnie jest wiosna?? Ciekawe czy będzie mi ciepło? :D
Eri jeśli to jest ta wiosna o której ja myślę to jestem pewien że będzie Ci ciepło :* :* :* :* :* :* :*
Kavo a u Ciebie jest jaka pora roku ? :* :*
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.