Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 sierpnia 2011r. o 2:46
Kava napisał(a):
Tyle słów wypowiedziano i napisano. Pięknie ubraliście w słowa podziękowania. Cóż ja mogę dodać?
Od siebie w stronę darczyńcy - skromne i szczere - DZIĘKUJĘ!

Artur - Ty Nam a my Tobie :) Kto tu kogo zaraża pozytywną energią? Kto pomaga spojrzeć na pewne sprawy z innej perspektywy? Kto każdego dnia pokazuje, czym jest przyjaźń? :)

arturkedzia napisał(a): Macie wielkie serca i dusze wrażliwe na potrzeby bliźnich. Jestem pewny że dobro które mi okazaliście już wkrótce wróci do Was ze zdwojoną siłą.

Te słowa skierować można i w Twoją stronę :)

arturkedzia napisał(a): Mi też czasem udaje się komuś pomóc. To pomoc nie materialna nic wielkiego ale teraz mogę tu wszystkim udowodnić z jaką ogromną siłą to dobro do mnie wróciło.

W pełni za na to zasłużyłeś, Artur! :)
I nie myśl, że Twoja pomoc to "nic wielkiego". Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaka ona jest cenna.

arturkedzia napisał(a): Jesteś wielkim człowiekiem ale nie przez to co masz, lecz przez to kim i jaki jesteś, nie przez to co posiadasz, lecz przez to czym dzielisz się z innymi.

Nic dodać, nic ująć.... :)

Witam Wszystkich !

Pogoda wariuje ale się zimno zrobiło już zaczyna pachnieć jesienią.

Kavo dziękuję Ci za piękne słowa uznania zarówno te o mnie jak i o moim Darczyńcy :* :*

Dopisane 31.08.2011r. o godz. 02:42:

erjotka napisał(a): [
Arturze, oczywiście, zbieram dla Ciebie codziennie buziaki i chowam do pudełka, by Cię nimi obdarować przy najbliższym spotkaniu :)

Eri bardzo mnie to cieszy he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.08.2011r. o godz. 02:46:

GosiaM napisał(a): [
Że wróciłam... to się zgadzam :D
Ale z tymi siłami i pomysłami to raczej dość kiepsko :D

Gosiam coś Ty mnie tu chyba zciemniasz he he :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
31 sierpnia 2011r. o 14:46

Witam wszystkich:* Arturze:*
Dzisiaj ostatni dzień sierpnia i za chwilkę jesień

Miłego dnia wszystkim :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
31 sierpnia 2011r. o 17:02
Witaj Arturze i życzę duuuużżżżoooo zdrowia :*
2945
Mgosia
31 sierpnia 2011r. o 21:56
Oj tam zaraz ściemniam :D starość nie radość :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4668
#Anonim4668 nieaktywny
1 września 2011r. o 0:46
Arturku a czemuż to Ty jeszcze nie śpisz ciom...?????? :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 września 2011r. o 2:22
Jowita napisał(a):
Dzisiaj ostatni dzień sierpnia i za chwilkę jesień

Witam Wszystkich !

Wczoraj był piękny dzień. Wyjątkowo bo o 17.00 i w tygodniu był u nas mecz na boisku. Kiedyś też grałem w piłkę nożną więc korzystając z pogody byłem z Tatą po kibicować naszym no i po dramatyczej końcówce wywalczyliśmy remis 3 : 3 z Ocicami.
Potem miałem gości i tak fajnie w miłym towarzystwie zakończył się wieczór. Dziś też po południu będę miał wizytę dawno nie widzianej Przyjaciółki. Zapowiada mi się kolejny miły wieczór. Trzeba korzystać z pogody. Plecy mnie jeszcze bolą ale już nieco mniej. Dziś wezmę piąty dzień leki może ostatni ? Lubicie jesień ? bo ja nie.

Jowito masz rację lato już niestety za nami a ta długa jesień i zima przed nami dla mnie też niestety bo nie lubię tej części roku ale jedno co mnie cieszy to że spędzę go już na nowym wózku. Masz jakieś jesienne plany ? :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.09.2011r. o godz. 01:34:

nieznajomy napisał(a): Witaj Arturze i życzę duuuużżżżoooo zdrowia :*

Nieznajomy bardzo Ci dziękuję za życzonka te wirtualne ale chętnie bym je przyjął też w innej formie. Co o tym myślisz ? napewno szybciej by zadziałały he he. Do odebrania onlaine :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.09.2011r. o godz. 01:55:

GosiaM napisał(a): Oj tam zaraz ściemniam :D starość nie radość :D

GosiaM no przecież wł. to zrobiłaś he he jaka starość ? To rozruszaj te rzekomo stare kości he he. Pamiętasz te rytmy ?ale się przy tym w Dąbrowej szalało no nie ? mi tyłek sam podskakuje he he

&feature=related

Dopisane 01.09.2011r. o godz. 02:06:

capitanosss napisał(a): Arturku a czemuż to Ty jeszcze nie śpisz ciom...?????? :* :* :*

Capitanossie a bo ja to nocny marek jestem piszę kiedy wszyscy śpią a kiedy wszyscy piszą to ja na sparku jestem lub coś w TV ogl. a później czytam co rzeście do mnie nap. i odp. w miarę możliwości. A co u Ciebie słychać teściowa zdrowa ? he he. :)

Dopisane 01.09.2011r. o godz. 02:10:

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę w rytmie disco :* :* :*

&NR=1

Dopisane 01.09.2011r. o godz. 02:22:

&NR=1
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 września 2011r. o 8:03
Szanowny Panie Prezesie spieszę donieść .... cholera koniec wakacji . Dla mnie osobiście były to najwspanialsze wakacje mojego życia . Spokój i stabilizacja , o czym zawsze marzyłem.
Ale koniec tego ... przyjdzie znowu przyzwyczajać się do nowych warunków. Nie zmienia to jednak naszego pozytywnego przecież nastawienia. Dalej zimy się nie boimy , a jesień urzeka kolorami. :)

Wypadało by wreszcie pooglądać Twojego nowego "mesia" . Wziął byś Drogi Prezesie poinformował Domowników kiedy nastąpi ten wspaniały moment przekazania , chyba , że coś mi uciekło :|
Miłego dnia i pomimo smutnej rocznicy radości w sercu . :D
Nawiasem , Droga Moderatorko , jak będziesz w moim wieku to pogadamy o starości bez ściemniania :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
1 września 2011r. o 9:57
Panienko, ja też czekam na jakieś info, gdybyście się może wybierali do Artura, no i mieli jedno miejsce wolne :)

Nie piszcie o jesieni, czytając poczułam nostalgię ... a przecież mam teraz wiosnę w sobie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.