Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
8 listopada 2011r. o 22:40
&feature=player_embedded
A to na dobranoc :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
9 listopada 2011r. o 22:33
Artur, spokojnych przespanych nocy :* ...pozdrawiam :)
A,muzyka dobra na sen :) ...

pozdrawiam Ciebie i domowników:* dobranoc :*
~:) niezalogowany
9 listopada 2011r. o 22:48
..i jeśli jest źle, a nawet bardzo źle ..

Bo będzie lepiej :)
7612
bax
9 listopada 2011r. o 23:19
będzie lepiej,tak tyldo i nawet w piosence jest o tym mowa:) Pozdrawiam "nocnych marków" :*
Dobranoc :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 listopada 2011r. o 2:52
Witam Wszystkich !

Wybaczcie mi że Was zaniedbuję. Dziś miałem podany 6 ostatni domięśniowy zastrzyk żeby obniżyć zapalenie a tym samym OB. Myślę że teraz sporo spadnie gdyż te ostatnie dni dobrze się płukałem. We wtorek jadę na urografię nerek karetką do Zgorzelca i wszystko się okaże ile tych kamieni mam czy tylko jest ten jeden. W wekend będę się przygotowywał do tego badania. Po badaniu poniedziałkowym USG wyszło że kamień nadal jest w prawej nerce i się powiększył z 0,5 do 0,8 cm. przez to że mi się mocz zatrzymał. Puki co parametry nerek mam w normie co jest wymagane do wykonanie tego badania. Dziękuję Wszystkim za modlitwy i miłe słowa . Pozdrawiam Was Ciepło :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
2945
Mgosia
10 listopada 2011r. o 22:33
W Tobie jest siła , której brakuje niejednemu z nas i póki masz ją w sobie, jesteś w stanie przetrwać wszystko :) Nigdy nie pozwól, żeby wdarło się zwątpienie, które zastąpi siłę ..bo ono jest gorsze od choroby . Pokonałeś już bardzo wiele i z pewnością wiele przed Tobą, walcz i pokonuj przeszkody jak do tej pory :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 listopada 2011r. o 23:32
GosiaM napisał(a): W Tobie jest siła , której brakuje niejednemu z nas i póki masz ją w sobie, jesteś w stanie przetrwać wszystko :) Nigdy nie pozwól, żeby wdarło się zwątpienie, które zastąpi siłę ..bo ono jest gorsze od choroby . Pokonałeś już bardzo wiele i z pewnością wiele przed Tobą, walcz i pokonuj przeszkody jak do tej pory :)

GosiaM zgoda mam tą siłę a dlaczego ? bo nie jestem sam tylko mam wokół siebie wiele życzliwych i wspierających mnie osób. Dzięki temu nadal mam motywację do życia plany które chciałbym zrealizować. Doceniam to że jestem wyjątkowym szczęściarzem mając takie warunki do życia. Mogę śmiało powiedzieć że jestem szczęśliwy a to że czasem mi coś dokucza, są ludzie którzy mają gorzej ode mnie więc staram się nie narzekać. Każdy dzień traktuję jak nagrodę za dobre sprawowanie he he. Napewno wzięła byś miotłę jakbym coś nie tak kombinował ? zresztą wiem że tych mioteł byłoby więcej. Walka trwa ale boję się tego badania .
5183
magnum44
11 listopada 2011r. o 0:22
Art, nie bój się:):)
Będzie dobrze :* :*

Kochamy Cię - Dobry Człowieku :*

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.