Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
5 listopada 2011r. o 14:18

OFICJALNY KOMUNIKAT BIURA PRASOWEGO PREZESA ARTURA KĘDZI

Dzisiejsza rozmowa z Prezesem, świadcząca o poprawie samopoczucia, napawa nas optymizmem. Na chwilę obecną wyjazd do Wrocławia został przełożony, ze względu na brak takiej konieczności. Trzymanie kciuków i modlitwa nadal mile widziane. A to od Prezesa, dla Was kochani :* :* :* :* :* :* :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
5 listopada 2011r. o 17:30
O jak miło :* :* :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 listopada 2011r. o 2:58
E napisał(a):
OFICJALNY KOMUNIKAT BIURA PRASOWEGO PREZESA ARTURA KĘDZI

Dzisiejsza rozmowa z Prezesem, świadcząca o poprawie samopoczucia, napawa nas optymizmem. Na chwilę obecną wyjazd do Wrocławia został przełożony, ze względu na brak takiej konieczności. Trzymanie kciuków i modlitwa nadal mile widziane. A to od Prezesa, dla Was kochani :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !
E dzięki za przekazanie informacji. Tak plany zmieniłem ale tylko w trosce o swoje bieżące zdrowie i rzeczowe argumenty mojego lekarza. Wybaczcie mi że nie było mnie na kompie kilka dni ale zbierałem siły. Dziś rano jadę na USG a kamień chyba jest już w pęcherzu bo w worku z moczem były skrzepy świeżej krwi i zagorączkowałem ale potem dużo piłem i gorączka przeszła.Od piątku biorę zastrzyk jeden na dobę jestem zacewnikowany dużo piję i brudy schodzą. Powoli przygotowuję się do zabiegu w jednej z klinik we Wrocławiu i stąd ta zwłoka bo nikt mnie z operuje jeśli niebędę przygotowany.To tyle u mnie. Potwierdzam i proszę. Trzymanie kciuków i modlitwa nadal mile widziane. Pozdrawiam Wszystkich Ciepło i dziękuję za Wasze wsparcie.

Dopisane 07.11.2011r. o godz. 02:58:

Plan jest dobry teraz tylko wprowadzić go w życie. Jestem optymistą.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
7 listopada 2011r. o 6:56
Kochany Arturze :* :*

Wszystko będzie dobrze, bo innej opcji nie ma :)
Życzę Ci dużo siły i cierpliwości. Tylko krok bowiem dzieli Cię od powrotu do super formy :) :)
Serdecznie Cię pozdrawiam :* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3118
#sylvia nieaktywny
7 listopada 2011r. o 19:30
Kochany Przyjacielu :* cieplutko myśle o Tobie mam nadzieję że wszystko będzie ok :) nie wiem czy modlitwa takiej grzesznicy jak ja coś da ale pomodle się za Ciebie :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 listopada 2011r. o 21:52
Nie mogłem się powstrzymać : )

&ob=av2e

Czółko Artur oraz pozostali pozytywni : )
3118
#sylvia nieaktywny
8 listopada 2011r. o 22:12
witaj Hegemonie :*
&feature=related
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 listopada 2011r. o 22:31
Czółko silver : )

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza