E napisał(a):
OFICJALNY KOMUNIKAT BIURA PRASOWEGO PREZESA ARTURA KĘDZI
Dzisiejsza rozmowa z Prezesem, świadcząca o poprawie samopoczucia, napawa nas optymizmem. Na chwilę obecną wyjazd do Wrocławia został przełożony, ze względu na brak takiej konieczności. Trzymanie kciuków i modlitwa nadal mile widziane. A to od Prezesa, dla Was kochani :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Witam Wszystkich !
E dzięki za przekazanie informacji. Tak plany zmieniłem ale tylko w trosce o swoje bieżące zdrowie i rzeczowe argumenty mojego lekarza. Wybaczcie mi że nie było mnie na kompie kilka dni ale zbierałem siły. Dziś rano jadę na USG a kamień chyba jest już w pęcherzu bo w worku z moczem były skrzepy świeżej krwi i zagorączkowałem ale potem dużo piłem i gorączka przeszła.Od piątku biorę zastrzyk jeden na dobę jestem zacewnikowany dużo piję i brudy schodzą. Powoli przygotowuję się do zabiegu w jednej z klinik we Wrocławiu i stąd ta zwłoka bo nikt mnie z operuje jeśli niebędę przygotowany.To tyle u mnie. Potwierdzam i proszę. Trzymanie kciuków i modlitwa nadal mile widziane. Pozdrawiam Wszystkich Ciepło i dziękuję za Wasze wsparcie.
Dopisane 07.11.2011r. o godz. 02:58:
Plan jest dobry teraz tylko wprowadzić go w życie. Jestem optymistą.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*