arturkedzia napisał(a):
GosiaM zgoda mam tą siłę a dlaczego ? bo nie jestem sam tylko mam wokół siebie wiele życzliwych i wspierających mnie osób. Dzięki temu nadal mam motywację do życia plany które chciałbym zrealizować. Doceniam to że jestem wyjątkowym szczęściarzem mając takie warunki do życia. Mogę śmiało powiedzieć że jestem szczęśliwy a to że czasem mi coś dokucza, są ludzie którzy mają gorzej ode mnie więc staram się nie narzekać. Każdy dzień traktuję jak nagrodę za dobre sprawowanie he he. Napewno wzięła byś miotłę jakbym coś nie tak kombinował ? zresztą wiem że tych mioteł byłoby więcej. Walka trwa ale boję się tego badania .
Gdybyś był inny, odcinał się od ludzi , tak jak robią to osoby w Twojej sytuacji i to całkiem niepotrzebnie, z pewnością byłbyś sam ze sobą . Masz siłę przyciągania i wolę walki , a to jest ogromna broń w walce z przeciwnościami . Dajesz się lubić i jesteś lubiany, chciałabym i to bardzo , żeby inni tez się tak otworzyli , żeby wyszli z cienia .
A miotła ..he he :> < śmiech czarownicy >ona jest cały czas w gotowości bojowej :D
Więc jak coś , jak Ci się zachce umierać to Cie ubiję jak nic :> :> :] :)
Wiem , że czujesz strach , ja z powodu tego strachu mogę być na pozycji przegranej ..ale to jest silniejsze ode mnie :/ Pamiętaj będzie dobrze , a kontrast ..pomyśl , że to takie piwko dożylne , będziesz odważniejszy ...a te pielęgniarki :| i te ich cudne ..oczy ;) :|
Będzie dobrze !!