Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 listopada 2011r. o 2:48
magnum44 napisał(a): Art, nie bój się:):)
Będzie dobrze :* :*

Kochamy Cię - Dobry Człowieku :*

Magnum um 44 innej opcji nie biorę pod uwagę a boję się bo jestem uczulony na zwykły kontrast :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gośka niezalogowany
11 listopada 2011r. o 11:34
arturkedzia napisał(a):
GosiaM zgoda mam tą siłę a dlaczego ? bo nie jestem sam tylko mam wokół siebie wiele życzliwych i wspierających mnie osób. Dzięki temu nadal mam motywację do życia plany które chciałbym zrealizować. Doceniam to że jestem wyjątkowym szczęściarzem mając takie warunki do życia. Mogę śmiało powiedzieć że jestem szczęśliwy a to że czasem mi coś dokucza, są ludzie którzy mają gorzej ode mnie więc staram się nie narzekać. Każdy dzień traktuję jak nagrodę za dobre sprawowanie he he. Napewno wzięła byś miotłę jakbym coś nie tak kombinował ? zresztą wiem że tych mioteł byłoby więcej. Walka trwa ale boję się tego badania .

Gdybyś był inny, odcinał się od ludzi , tak jak robią to osoby w Twojej sytuacji i to całkiem niepotrzebnie, z pewnością byłbyś sam ze sobą . Masz siłę przyciągania i wolę walki , a to jest ogromna broń w walce z przeciwnościami . Dajesz się lubić i jesteś lubiany, chciałabym i to bardzo , żeby inni tez się tak otworzyli , żeby wyszli z cienia .
A miotła ..he he :> < śmiech czarownicy >ona jest cały czas w gotowości bojowej :D
Więc jak coś , jak Ci się zachce umierać to Cie ubiję jak nic :> :> :] :)
Wiem , że czujesz strach , ja z powodu tego strachu mogę być na pozycji przegranej ..ale to jest silniejsze ode mnie :/ Pamiętaj będzie dobrze , a kontrast ..pomyśl , że to takie piwko dożylne , będziesz odważniejszy ...a te pielęgniarki :| i te ich cudne ..oczy ;) :|
Będzie dobrze !!
7964
#tipito1 nieaktywny
11 listopada 2011r. o 15:44
wiam:)
6979
E
11 listopada 2011r. o 17:16
~Gośka napisał(a): Więc jak coś , ... to Cie ubiję jak nic :> :] :)

To jest nas dwie, a Ty się Kochany zastanów, czy bardziej boisz się badania, czy dwóch rozjuszonych kobiet :> :| :D Nasze uczucie działa w dwie strony, jak kochamy, to kochamy, ale jak się zdenerwujemy, to nie ma przebacz :| Arturze, tak sobie żartuję, ale Wiesz, że traktuję to bardzo poważnie i Twoje zdrowie, jest czymś na czym bardzo mi i wielu ludziom zależy. Trzymaj się mocno i dawaj znać, co się dzieje, w miarę możliwości, na bieżąco. Dla Ciebie :* :* :* i dla Domowników :* :* :*

Hej Tipito1 :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
11 listopada 2011r. o 19:53
Witaj Arturze Waleczny,,jak sobie poczytam jakie masz wsparcie u tych niewiast to mi już kamień sam się rozwala :D Bedzie dobrze ;) nie wykluczone ,że być może spotkamy się nie bawem,pozdrawiam Cię serdecznie :* pozdrowienia dla rodziców :*
~:) niezalogowany
11 listopada 2011r. o 19:58
:D :D :D VIP, jak Tobie się rozwali, to otworzymy darmowe leczenie , znaczy szoko-terapię :D

3655
#Kava nieaktywny
13 listopada 2011r. o 2:07
Artur - masz moc.. Magiczną moc.. :)

Pamiętaj o tym.. :*

Dopisane 13.11.2011r. o godz. 02:07:

"Poczuj dziś jaką siłę masz!

Pokaż na co Cię stać, ile sam jesteś wart
Możesz osiągnąć to, o czym od zawsze marzysz
Przecież nie jesteś sam, w bliskich oparcie masz
Jeszcze tyle dobrego w życiu się zdarzy
Gdy dotyka Cię zło, z żalem idziesz na dno
Uwierz w siebie, a przyjdzie lepszy czas

Pamiętaj by nigdy nie poddać się
I ufaj tym, którzy sercem zawsze kochają Cię
Bo to najważniejsze jest

Niczym dziś nie załamuj się
Uwierz mi siłę marzeń masz!"

:) :) :)
2900
#falco nieaktywny
13 listopada 2011r. o 19:31
..kilka razy omineła mnie okazja poznać Ciebie..zastanawiam sie czy właśnie czegoś ważnego nie przegapiłem...pozdrawiam :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza