Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
14 listopada 2011r. o 8:33
Witam :* Trzymam dalej kciuki Arturze :* Kontrast..brrrr..kicham ..płaczę... kaszlę....brrrr. Wszystko będzie oky :* :*
Miłego dnia :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
14 listopada 2011r. o 20:17
arturkedzia napisał(a): Badanie mam o 8.00.Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze wyszło.

Będzie tak jak chcesz, będzie dobrze, choć jeszcze nie wiem, co to znaczy w tym przypadku. Arturze, jesteśmy, myślimy, wierzymy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
14 listopada 2011r. o 20:39
Będzie dobrze !! Najgorsze jest czekanie i myśli.. to kosztuje najwięcej nerwów .
My będziemy blisko myślami, choć tyle możemy zrobić :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7612
bax
14 listopada 2011r. o 21:54
Artur :* jestem przy Tobie:*
&feature=related
spokojnej nocy:*
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 listopada 2011r. o 1:02
Witam Wszystkich !
Dziękuję Wam moje Drogie Panie :* :* :* :* Przy takim wsparciu nie mam się czego bać. Wiadomo kamienia to nie rozpuści ale jestem dobrej myśli co do przebiegu i skuteczności tego badania.

Dopisane 15.11.2011r. o godz. 01:02:

Zrobiliśmy wszystko żeby mnie dobrze przygotować ale za parę godzin okaże się czy to wystarczyło.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :*
6979
E
15 listopada 2011r. o 20:11
Witaj Arturze :*:* mam nadzieję, że wszystko poszło jak należy :) mam nadzieję, że wiadomo, jak z tym"draniem" sobie poradzić, mam nadzieję, że...
&feature=player_embedded

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 listopada 2011r. o 3:04
Witam Wszystkich !
Ja dziś byłem niby na urografii. Niby bo radiolog odmówił badania bo jestem uczulony na jod ale zrobił mi USG i na moją prośbę zdj. RTG pęcherza i nerek. Super gość. Jestem bardzo miło zaskoczony jego fachowością. Niestety wszystkie kontrasty są z jodem ryzyko wstrząsu było prawie 100% i stąd jego decyzja.

Teraz nie wiem czy cieszyć się czy nie bo on nie stw. u mnie kamienia w nerce i zdj RTG też nic nie pokazało czyli on mówi że to 50% pewności że nic nie ma lub kamień jest w pęcherzu po tym jak dużo zacząłem pić po zacewnikowaniu.to zszedł ale pęcherza nie mógł zbadać bo był pusty. Twierdzi że w nerce mógłbyć skrzep krwi albo skupisko piasku lub jakiś duży brud złóg wszystko zeszło i jest czysto.

Kazał nadal dużo pić i zbadać dokł. pęcherz przy zamkniętym cewniku z pełnym pęcherzem. To tyle dziś jutro CD.. niestety już mniej optymistyczny wynikający z tego zdj. RTG. W ogóle to dużo się o sobie wczoraj dowiedziałem od tego Lekarza dlatego wyjazd uważam za udany pomimo braku urografii.

I co Wy na to ? bo ja jestem bardzo zaskoczonytym wynikiem a lekarz się śmiał że zostałem cudownie uzdrowiny w Zgorzelcu tylko że on nie wie ile osób się o ten cud modliło.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
~:) niezalogowany
16 listopada 2011r. o 10:16
Cieszy mnie to bardzo :) Czasami tak bywa, że coś widzą czego nie ma :) ..a może to taki mały cud ? ;) Bo wierzę, że cuda się zdarzają i to dość często..ale na razie szaaaaaaaaaaaaaa, żeby nie zapeszyć :):):) A może to ta miotła podziałała :D Ponoć najlepsza maść z kija... na pewne dolegliwości i jak ktoś kamieniami rzuca :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza