Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
30 listopada 2011r. o 23:30
Pannozwackiem , Wackozpanną ... co Ci powiem to Ci powiem :D

Artucho, czasami są chwile, że nie wiem co mam powiedzieć i właśnie chyba to jedna z nich :/ :)
No dobra, powiem tak : w d..... jeża :> :> :> Ale chyba coś wymyślimy na to wszystko , jak myślisz ? :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 grudnia 2011r. o 2:50
E napisał(a): Arturze, ja podobnie jak Gosia, nie odpuszczam. Diagnozy stawiane przez lekarzy, na szczęście nie zawsze się sprawdzają, nawet w trudnych przypadkach. Ty i znajomość z Tobą, też jest dla mnie cudem, nawet sobie nie wyobrażasz jakim:) Arturze :* :*

Witam Wszystkich !
E no wiemy przecież że wszystkie tu piszące Kobiety to Twardzielki. Wiesz już przeszła mi złość na tamtych lekarzy bo to nic nie da czasu się nie wróci tylko marzenia muszę zmienić bo te o chodzeniu prysły jak bańka mydlana. Teraz będę marzył tylko o sprawności do pasa. Oj chyba za daleko poszłaś z tymi cudami he he ale przyznaję że nasza znajomość jest również dla mnie bardzo ważna i wyjątkowa. :* :* :* :* :* :*

Sylwiu Droga Twój cytat też jest piękny i pouczający, dzięki :* :* :* :* :*

Paniusiu no przecież ich słucham bo są bardzo mądr i dają mądre rady. . Gratuluję Ci ukończenia remontu w końcu może odpoczniesz.

Trochę się nie wyrabiam z odp. dla Was ale obiecuję poprawę.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*
7612
bax
1 grudnia 2011r. o 11:36
Hej :) Arturze :*razem zawsze raźniej... :) ...

Wszystkiego dobrego życzę :) pozdrawiam :*
3655
#Kava nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 0:08
arturkedzia napisał(a): marzenia muszę zmienić..
Teraz będę marzył o..

>> Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca.

/ Joseph Conrad /

>> Wierz w marzenia, bo w nich ukryte są bramy do wieczności.

/ Khalil Gibran /

>> Jeśli twoja aktywność inspiruje innych by więcej marzyć, więcej się uczyć, więcej działać i stawać się kimś więcej, to jesteś liderem.

/ John Quincy Adams /

>> Nadzieja jest warunkiem życia; musi istnieć wiara w przyszłość, gdyż życie jest ustawicznym dążeniem do przyszłości.

/ Antoni Kępiński /

>> Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry.

/ Søren Kierkegaard /

>> Nadzieja jest paradoksalna. Nie jest ani biernym oczekiwaniem, ani nierealnym wymuszeniem wydarzeń, które nie mogą zaistnieć. Jest jak gotowy do ataku tygrys, który skoczy tylko wtedy, gdy nadejdzie właściwy moment.

/ Erich Fromm /

Artur - nie przestawaj marzyć. Nie trać wiary. Nie trać nadziei. To najcenniejsi towarzysze życia.

3186
#arturkedzia nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 2:35
Jowita napisał(a):
PŁOMYK NADZIEI

"Płomyk daje dużo ciepła i nadziei
pamiętaj o uśmiechu
miej ochotę na tęsknoty
pokaż światu swą twarz.

Bądź promieniem
dla tych, co słońca nie znają
żyj czynem nie marzeniem
zaufaj iskierce nadziei.

Przyjaźń to wspaniały prezent.
ona może sprawić cud
nie bój się! Bądź sobą
nie pozwolę na cierpienie.

Miłego dnia kochani :*

Witam Wszystkich !
To jeszcze nie cud ale napewno zasługa Waszych modlitw i trzymanych kciuków. Kilka dni przed tą ostanią konsultacją byłem jak pamiętacie na USG. Pobrano mi też krew na wyniki i wczoraj o nich rozmawiałem z lekarzem. We Wtorek lekarz będzie u mnie na wizycie to dokładnie porównamy je z poprzednimi alę wstępnie już po OB które spadło ze 120 na 80 widać że jest dużo mniejszy stan zapalny. Przy moich odleżynach OB 80 to norma a teraz jeszcze mam przecież cewnik który też podnosi OB. Ja sam aż tak dobrze się nie czuję ale takie są fakty i dlatego cieszę się sam i dzielę się z Wami tym światełkiem w tunelu. Jak myślicie ? bo ja myślę że Pan Bóg wysłuchał moich i Waszych próźb , w modlitwach i znów obdarzył mnie łaską bo po zastrzykach żadnych mocnych leków nie brałem dużo piję i inaczej jem i nic poza tym więc jak wytłumaczyć tą poprawę jak nie moją i Waszą wiarą ? Bóg zapłać Wam za to Moi Drodzy . Ta melodia ostatnio działa mi na wyobraźnię.

&feature=related

Droga Jowito gdzie Ty wynajdujesz takie perełki łapiące mnie za gardło he he. Przyjaźń to takie krótkie słowo a jaki ma wielki ładunek emocjonalny dzięki za wsparcie jak widać już działa :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 02.12.2011r. o godz. 02:00:

magnum44 napisał(a): Arturze, wiara góry przenosi:):)
Będzie dobrze, bo inaczej być nie może:*:*
Wiem to napewno i w to wierzę:)

Magnum44 masz rację moich wyników raczej nie można inaczej wytłumaczyć choć moje samopoczucie dalekie jest od ,,ideału,, które miałem jeszcze latem no ale jest nadzieja na lepsze przy takim wsparciu dzięki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 02.12.2011r. o godz. 02:19:

GosiaM napisał(a):
Artucho, czasami są chwile, że nie wiem co mam powiedzieć i właśnie chyba to jedna z nich :/ :)
No dobra, powiem tak : w d..... jeża :> :> :> Ale chyba coś wymyślimy na to wszystko , jak myślisz ? :)

GosiaM rozumiem Cię też nie wiedziałbym co odp. Myślę że ja będę musiał i to zrobię przyzwyczaić się do tej nowej sytuacji a Wy razem ze mną. Poza wiarą i nadzieją nic lepszego tu nie wymyślimy. :* :* :*

Dopisane 02.12.2011r. o godz. 02:23:

bax napisał(a): Hej :) Arturze :*razem zawsze raźniej... :) ...
Wszystkiego dobrego życzę :) pozdrawiam :*

Baxiu ja to trochę inaczej znam wiesz jak ? ale Twoja wersja jest spoko he he :* :* :* :* :*

Dopisane 02.12.2011r. o godz. 02:35:

Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): marzenia muszę zmienić..
Teraz będę marzył o..

>> Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca.

/ Joseph Conrad /

>> Wierz w marzenia, bo w nich ukryte są bramy do wieczności.

/ Khalil Gibran /

>> Jeśli twoja aktywność inspiruje innych by więcej marzyć, więcej się uczyć, więcej działać i stawać się kimś więcej, to jesteś liderem.

/ John Quincy Adams /

>> Nadzieja jest warunkiem życia; musi istnieć wiara w przyszłość, gdyż życie jest ustawicznym dążeniem do przyszłości.

/ Antoni Kępiński /

>> Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry.

/ Søren Kierkegaard /

>> Nadzieja jest paradoksalna. Nie jest ani biernym oczekiwaniem, ani nierealnym wymuszeniem wydarzeń, które nie mogą zaistnieć. Jest jak gotowy do ataku tygrys, który skoczy tylko wtedy, gdy nadejdzie właściwy moment.

/ Erich Fromm /

Artur - nie przestawaj marzyć. Nie trać wiary. Nie trać nadziei. To najcenniejsi towarzysze życia.

Kavo nadal będę marzył obiecuję Ci ale to nie będą już te marzenia o których do tej pory marzyłem. Będę np. marzył o dobrych uczynkach. Piękne cytaty dzięki :* :*

Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
2 grudnia 2011r. o 21:54
Witaj Artur :* smutna ta melodia...
Mi,tydzień "jak z bicza trzasnął"...i już znowu weekend :| ...No to,tyle... :)
Z dnia na dzień,to nawet w bajaniu pisanie mi nie idzie :] aaale co tam...
Cuda,nie cuda :| ...wszystko jakoś się uda :* ooo :| widzisz nawet rym mi wyszedł... ;)
Pozdrawiam i spokojnego miłego weekendu Tobie i wszystkim życzę :*
2945
Mgosia
2 grudnia 2011r. o 22:34
Wiesz Ty co Artucho ... :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 grudnia 2011r. o 2:07
bax napisał(a): Witaj Artur :* smutna ta melodia...
Mi,tydzień "jak z bicza trzasnął"...i już znowu weekend :| ...No to,tyle... :)
Cuda,nie cuda :| ...wszystko jakoś się uda :* ooo :| widzisz nawet rym mi wyszedł... ;)

Witam Wszystkich !
Baxiu smutna przez te smutne wiadomości były ale świat idzie dalej a ja nie chcę z rozpaczy zostać w tyle biorę to co jeszcze dobre i też z Wami idę dalej. Racja tygodnie mi też tak samo znikają za chw. będą już święta. Na wózku to będą moje 16 Święta szok . Też szybko zlecą i potem będziemy już czekać do wiosny a na wiosnę to .......... może będą jakieś cuda.

Dopisane 03.12.2011r. o godz. 02:07:

GosiaM napisał(a): Wiesz Ty co Artucho ... :)

GosiaM nie wiem o co chodzi ? utworek był spoko.

Miłego wekendu Wam życzę. Dwa dni nie byłem na dworze bo wieje ale były i tak w miarę udane co mnie bardzo cieszy. Pozdrawiam Wszystkich Ciepło :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.