Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7612
bax
3 grudnia 2011r. o 11:39
Oby do wiosny :* dziś słonecznie,troszkę wietrznie ale milutko,Arturze :* ,oby tak zawsze... :)
Niosę Tobie...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gośka niezalogowany
3 grudnia 2011r. o 11:52
arturkedzia napisał(a):
GosiaM nie wiem o co chodzi ? utworek był spoko.

Zapomniałam , że jesteś facetem :> :) ;) :P
A więc wyjaśniam :P Skoro wciąż żyjemy to jeszcze nie jest aż tak źle ;)
A jak już poumieramy , to zaczniemy pisać w inny sposób :| :D :D
A tak na serio ..fajnie że jest nam dane tyle, że mamy już tyle lat za sobą, że wciąż jesteśmy i myślę , że jeszcze trochę będziemy na tym świecie :):):) Dzień , dwa , rok , kilka lat ...ale to jest właśnie "być"i "żyć", inni już to utracili bądź tracą w tej chwili . Gdy się nad tym głębiej zastanawiam , to warto traktować każdy dzień jako dar , coś wyjątkowego pięknego. Trzeba trzymać tego "gołębia" w dłoni i kochać , bo nie wiadomo kiedy odleci .

Obym go tylko nie zadusiła (tego gołębia) :> :)

Więc kocham Was wszystkich razem i każdego z osobna na swój sposób po przyjacielsku :)

[img=1322909539_xp95tz3.jpg]
6979
E
3 grudnia 2011r. o 11:55
arturkedzia napisał(a): ... a na wiosnę to .......... może będą jakieś cuda.

Arturze :* obyś był prorokiem co do tych cudów :) One na pewno będą, tylko jeszcze nie wiadomo jakie. Każdy czeka na jakiś "cud", u jednych dotyczy on zdrowia, u innych sytuacji, które wydają się nie mieć wyjścia, jeszcze inni chcieliby znaleźć Promień, jak mawia Jeden zaprzyjaźniony ;) Domownik. Czekajmy, zobaczymy co się zdarzy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
4 grudnia 2011r. o 0:41
Cierpię dziś na bezsennośc...Wspominam... :) ...
Artur :* jesteś "cudakiem"-czynisz cuda i one wracają do Ciebe... nie wiem jak to się dzieje :| ...,właściwie tooo wiemy wszyscy :) ...ale wiem jedno-dzięki Tobie jestem tu :* ...jestem w domu pełnym miłości i przyjaźni...

Pozdrawiam Cię :* rodziców :* przyjaciół :* i znajomych :* i życzę Wam wszystkim zdrówka :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 grudnia 2011r. o 2:51
bax napisał(a): Cierpię dziś na bezsennośc...Wspominam... :) ...
Artur :* jesteś "cudakiem"-czynisz cuda i one wracają do Ciebe... nie wiem jak to się dzieje :| ...,właściwie tooo wiemy wszyscy :) ...ale wiem jedno-dzięki Tobie jestem tu :* ...jestem w domu pełnym miłości i przyjaźni...
Pozdrawiam Cię :* rodziców :* przyjaciół :* i znajomych :* i życzę Wam wszystkim zdrówka :*

Baxiu ja też lubię w nocy wspominać gdy mam ciszę moja wyobraźnia szaleje o tym co było i mogło by być. Wiara,wspomnienia i marzenia nadal trzymają mnie przy życiu mimo wielu przeszkód które są coraz trudniejsze do pokonania. He He wszyscy wiedzą a ja nic nie wiem o takiej mocy ale gdybym ją miał to kilka osób odrazu bym obdzielił bo chciałbym żeby wszyscy byli szczęśliwi. Fakt staram się rozsiewać wokół siebie dobro ale do cudów mi jeszcze daleko. Fajnie że tu w domku Naszym dobrze się czujesz. Późno dziś na kompie jestem bo odpoczywam przed TV i już zmykam na łóżko Pozdrowienia przekazane dzięki :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłej niedzieli Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
4 grudnia 2011r. o 22:03
No i wszystko jasne :) Niedziela minęła.
Tak sobie myślę,że przydałoby się jakieś spotkanie w większym gronie ;) byłoby co bajerowac tutaj i śmiechem leczyc :* :D ale,oby do wiosny...Ostatnio wzięło nas na kiełbachę,tak się obżarłyśmy,że jeszcze zjadłoby się,aż dziwne :| bo nie przepadamy za wędlinami... :D
Dobra ;) :D nie będę robiła Ci apetytu,bo jeszcze zgłodniejesz ;) tak jak ja teraz :D ...
Pozdrawiam :*
Ps.,Artur,wiesz Ty co,dziś miałam taaakie nerwy,że zjadłam 2 czekolady,kanapki z 1 chleba i jeszcze coś tam,i głodna jestem :) :D ...
Dobranoc :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 grudnia 2011r. o 2:39
~Gośka napisał(a):

Zapomniałam , że jesteś facetem :> :) ;) :P
A więc wyjaśniam :P Skoro wciąż żyjemy to jeszcze nie jest aż tak źle ;)
A jak już poumieramy , to zaczniemy pisać w inny sposób :| :D :D
A tak na serio ..fajnie że jest nam dane tyle, że mamy już tyle lat za sobą, że wciąż jesteśmy i myślę , że jeszcze trochę będziemy na tym świecie :):):) Dzień , dwa , rok , kilka lat ...ale to jest właśnie "być"i "żyć", inni już to utracili bądź tracą w tej chwili . Gdy się nad tym głębiej zastanawiam , to warto traktować każdy dzień jako dar , coś wyjątkowego pięknego. Trzeba trzymać tego "gołębia" w dłoni i kochać , bo nie wiadomo kiedy odleci .

Więc kocham Was wszystkich razem i każdego z osobna na swój sposób po przyjacielsku :)

Witam Wszystkich !
,,Zapomniałam , że jesteś facetem,,.
GosiaM to dla mnie wielki komplement dzięki bo ostatnio jakoś przestałem tak siebie postrzegać. Dobrze że mi o tym przypomniałaś. W sumie to nie wiemy jak tam jest więc dobrze mówisz trzeba max ile się da wykorzystać każdy dzień bo każdy może być tym ostatnim. IA prawda jest taka że na każdego przyjdzie pora :) I to jedyne co jest sprawiedliwe.

Dopisane 05.12.2011r. o godz. 02:39:

E napisał(a): Arturze :* obyś był prorokiem co do tych cudów :) One na pewno będą, tylko jeszcze nie wiadomo jakie. Każdy czeka na jakiś "cud", u jednych dotyczy on zdrowia, u innych sytuacji, które wydają się nie mieć wyjścia, jeszcze inni chcieliby znaleźć Promień, jak mawia Jeden zaprzyjaźniony ;) Domownik. Czekajmy, zobaczymy co się zdarzy :)

E będę ,nie ma cudów że cudą będą to tylko kwestia czasu i wiary :* :* :* :* :* a tej mamy pod dostatkiem.
5183
magnum44
5 grudnia 2011r. o 7:02
Art:*:*

Jeżeli wierzymy to cuda się zdarzają, masz świętą rację:):)

Znalzłam taki utwór, który bardzo mi się spodobał:)
Posłuchaj...

&feature=related

Serdecznie Cię pozdrawiam i buziam :* :* :* :* :* :* :*

Pozdrowienia dla Twoich Rodziców :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza