Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 2:11
E napisał(a): [ W każdym innym przypadku powiedziałabym, polecam się na przyszłość. Ale nie w tym, ponieważ biuro prasowe zabiera głos wtedy, gdy coś się dzieje u Ciebie, a tego przecież nie chcemy :) Dlatego życzę sobie, w takiej formie głos zawierać jak najrzadziej ;) Arturze :* :* :* Domownicy :* :* :*

:D :D :D

Witam Wszystkich !

Dziś odebrałem wspaniały telefon. Zadzwonił do mnie dawno nie słyszany Przyjaciel. Długo rozmawialiśmy o mnie o nim. Odrazu zrobiło mi się lżej i raźniej na duchu. Pozdrawiam Cię Mój Drogi Przyjacielu.

E rozumiem Cię dlatego żeby nie zapeszać powiem tylko że jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
15 grudnia 2011r. o 8:35
arturkedzia napisał(a): ... jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?

Jak to co?
:*:*

Same dobre wiadomości:*:*:* :* :* :* :*
... na które wszyscy czekamy:):)

Witaj Art:):)

Pięknego dnia życzę Tobie i wszystkim domownikom:)

Buziole dla Twoich Rodziców :* :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 8:43
:D:D :D Na nic więcej mnie nie stać , jak tylko na głupkowaty uśmiech , który , jak wiadomo jest wartością samą w sobie :D Miłego dnia Arczi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 10:07
Masz rację Panniusia :*

Władysław Grzeszczyk — Parada paradoksów
Więcej czyni jeden uśmiech niż trzy uderzenia pięścią. A i - hałasu nie ma, i ręka nie boli, i mebel się nie niszczy, i medale nie brzęczą.

i wcale on nie jest taki głupi

Éric-Emmanuel Schmitt — Pan Ibrahim i kwiaty Koranu
- [...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych.
- I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. [...] Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz.

Zapomniałam się przywitać :*Arturze :* :* :* :*
6979
E
15 grudnia 2011r. o 20:18
arturkedzia napisał(a): E rozumiem Cię dlatego żeby nie zapeszać powiem tylko że jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?

Może wiem, może wiem, ale...nie powiem :D Jeden taki ;) zaraża mnie śmiechem i uśmiechem, więc co mi zależy, też się będę uśmiechała, jak... do sera :D Arturze, Ty wiesz :* :* :* Domownicy :* I znowu Hegemon nam przepadł :|

Dopisane 15.12.2011r. o godz. 20:18:

A jeszcze i to, bo miłość niejedno ma imię :)
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
16 grudnia 2011r. o 16:46
witam i jo po dłuższym czasie;)

Pikny dzionek dziś za mną ,bo akcja krwiodawstwa (którą propagowałem na tej stronce) zakończyła sie pięknym sukcesem-75 osób!!
Dośc powiedzieć ,że 35-40 osób jest dobrym wynikiem,a co dopiero 75!!:)

Poznało sie też kilku nautów (to znaczy jedną nautkę ,niejaką "pistolet na wodę kaliber 30" poznałem 2-3 dni temu,a dziś po raz kolejny sie widzimy:)),z czego dwoje zagościło w temacie krwi:P:P Już mi grożą za to jakimś kilim,ale co tam:P

dziś odpoczywam,robie porządek na kompie (milion fot,folderów,wszystko rozpiździelone po całym kompie...),a juterko...:):):):
* pierw jarmark ; dokładne info i foto TU: http://pik.wroclaw.pl/Jarmark-Boonarodzeniowy-2011-w10319.html

a po zmroku...mały dolnosląski spot Subaru;) poznamy się z forumowiczami (forum.subaru.pl) z wrocławia i okolic i grzecznie sobie polatamy watahą po miescie:):)

Dopisane 16.12.2011r. o godz. 16:46:

a nie ma nic lepszego ,jak sobie z fajną ekipką polatać boczurem po jakiś winkielkach,placyku czy szuterku;)
Takie coś robimy pod bolesławcem,teraz zobaczymy co można zrobić z nowo poznanymi ludźmi na ich terenie,na bank maja fajne miejscówki:D:D[img=1324050400_tkraz7h.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
16 grudnia 2011r. o 21:53
I ja proszę o modlitwę, w intencji moich spraw :(

5183
magnum44
16 grudnia 2011r. o 22:04
Masz to jak w banku:):)

Art, buziole :* :* :* :* :* :* :*

:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!