E napisał(a): [ W każdym innym przypadku powiedziałabym, polecam się na przyszłość. Ale nie w tym, ponieważ biuro prasowe zabiera głos wtedy, gdy coś się dzieje u Ciebie, a tego przecież nie chcemy :) Dlatego życzę sobie, w takiej formie głos zawierać jak najrzadziej ;) Arturze :* :* :* Domownicy :* :* :*
:D :D :D
Witam Wszystkich !
Dziś odebrałem wspaniały telefon. Zadzwonił do mnie dawno nie słyszany Przyjaciel. Długo rozmawialiśmy o mnie o nim. Odrazu zrobiło mi się lżej i raźniej na duchu. Pozdrawiam Cię Mój Drogi Przyjacielu.
E rozumiem Cię dlatego żeby nie zapeszać powiem tylko że jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?
#Pannazdzieckiem nieaktywny 15 grudnia 2011r. o 8:43
:D:D :D Na nic więcej mnie nie stać , jak tylko na głupkowaty uśmiech , który , jak wiadomo jest wartością samą w sobie :D Miłego dnia Arczi :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Władysław Grzeszczyk — Parada paradoksów
Więcej czyni jeden uśmiech niż trzy uderzenia pięścią. A i - hałasu nie ma, i ręka nie boli, i mebel się nie niszczy, i medale nie brzęczą.
i wcale on nie jest taki głupi
Éric-Emmanuel Schmitt — Pan Ibrahim i kwiaty Koranu
- [...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych.
- I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście. [...] Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz.
arturkedzia napisał(a): E rozumiem Cię dlatego żeby nie zapeszać powiem tylko że jeszcze kilka dni i ..................... ? coś tu wpiszę jak myślisz co ?
Może wiem, może wiem, ale...nie powiem :D Jeden taki ;) zaraża mnie śmiechem i uśmiechem, więc co mi zależy, też się będę uśmiechała, jak... do sera :D Arturze, Ty wiesz :* :* :* Domownicy :* I znowu Hegemon nam przepadł :|
Dopisane 15.12.2011r. o godz. 20:18:
A jeszcze i to, bo miłość niejedno ma imię :)
&feature=related
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Pikny dzionek dziś za mną ,bo akcja krwiodawstwa (którą propagowałem na tej stronce) zakończyła sie pięknym sukcesem-75 osób!!
Dośc powiedzieć ,że 35-40 osób jest dobrym wynikiem,a co dopiero 75!!:)
Poznało sie też kilku nautów (to znaczy jedną nautkę ,niejaką "pistolet na wodę kaliber 30" poznałem 2-3 dni temu,a dziś po raz kolejny sie widzimy:)),z czego dwoje zagościło w temacie krwi:P:P Już mi grożą za to jakimś kilim,ale co tam:P
dziś odpoczywam,robie porządek na kompie (milion fot,folderów,wszystko rozpiździelone po całym kompie...),a juterko...:):):):
* pierw jarmark ; dokładne info i foto TU: http://pik.wroclaw.pl/Jarmark-Boonarodzeniowy-2011-w10319.html
a po zmroku...mały dolnosląski spot Subaru;) poznamy się z forumowiczami (forum.subaru.pl) z wrocławia i okolic i grzecznie sobie polatamy watahą po miescie:):)
Dopisane 16.12.2011r. o godz. 16:46:
a nie ma nic lepszego ,jak sobie z fajną ekipką polatać boczurem po jakiś winkielkach,placyku czy szuterku;)
Takie coś robimy pod bolesławcem,teraz zobaczymy co można zrobić z nowo poznanymi ludźmi na ich terenie,na bank maja fajne miejscówki:D:D[img=1324050400_tkraz7h.jpg]
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.