Witam :* Arturze :* :* :*
Panniusiu, a dlaczego lubisz się kłócić ha ?? ?? My tu wszyscy pięknie po przyjacielsku dyskutujemy, a Ty Człowieku niedobry chcesz się kłócić i nerwową atmosferę wprowadzać nunu :> hihi, ale Ci "dałam popalić" :P
Miłego dnia życzę :) A Tobie Arturze i Twoim cudownym Rodzicom również dużo buzioli :* :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 13 grudnia 2011r. o 9:04
No bo ja taki wredny jestem Jowito :) Takim zostałem stworzony :) Dobrze , że mnie obsztorcowałaś , postaram się poprawić :)
Artucho odezwij się , bo nie ma z kim się kłócić . Miłego :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): No bo ja taki wredny jestem
I teraz mi to mówisz :| to ja, w takiej nieświadomości żyłam :| ;(
a myślałam, że...
:D :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
OFICJALNY KOMUNIKAT BIURA PRASOWEGO
PREZESA ARTURA KĘDZI
Korzystając z dobrze poinformowanych źródeł, zawiadamia się Wszystkich zainteresowanych, iż w domostwie Pana Prezesa szalała grypa, która na szczęście, jest już w odwrocie. Pan Prezes wyraził nadzieję, że nadchodzące święta spędzi w zdrowej i miłej atmosferze, a jeśli zdrowie pozwoli, to osobiście jeszcze dzisiaj prześle expoze do Domowników :) Na wieczór, mimo, że nie jest to zgodne z protokołem dyplomatycznym, prosił o przesłanie całusów :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
E napisał(a): OFICJALNY KOMUNIKAT BIURA PRASOWEGO
PREZESA ARTURA KĘDZI
Korzystając z dobrze poinformowanych źródeł, zawiadamia się Wszystkich zainteresowanych, iż w domostwie Pana Prezesa szalała grypa, która na szczęście, jest już w odwrocie. Pan Prezes wyraził nadzieję, że nadchodzące święta spędzi w zdrowej i miłej atmosferze, a jeśli zdrowie pozwoli, to osobiście jeszcze dzisiaj prześle expoze do Domowników :) Na wieczór, mimo, że nie jest to zgodne z protokołem dyplomatycznym, prosił o przesłanie całusów :* :* :*
Witam Wszystkich !
E dziękuję że spełniłaś moją prośbę bo ja nie byłem pewny czy będę dziś na kompie :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopiero dziś rano spadła mi temperatura, miałem 37.3. Wszystko zbiegło się w czasie mój problem po cewnikowaniu no i ta straszna grypa. Jeszcze nas trochę trzyma ale może do końca tygodnia da nam już spokój. Pozostaje kłopot czy jak przestanę brać antybiotyk to powróci gorączka od cewnika no ale po co się martwić na zapas ?. Przecież ma być dobrze. W piątek był u mnie ortopeda od kręgosłupa.
Po nowym roku będę robił tomograf i wtedy będzie wszystko jasne czy są kamienie, czy jest ucisk i skąd jest ten ból. Miałbym to teraz ale grypa mi przeszkodziła. Wolałem nie ryzykować powikłań.To tyle z bieżących spraw.
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 00:41:
Pannazdzieckiem napisał(a): Na wekend trzymamy kciuki Prezesie za zdrowie Twoje i Twoich najbliższych , no taki czas , co poradzić . Od roku bywam w Twoim Domku i pamiętam , że ostatniej jesieni też byłeś lekko zdesperowany . Minęło trochę czasu i przeżyliśmy wspólnie kilka fajnych chwil , zobaczysz zrobimy powtórkę :).
Paniusiu E i Wszystkim którzy modlili się i trzymali kciuki w wekend Bóg zapłać. Pomogło akurat w wekend nastąpił przełom , grypa zaczęła powoli ustępować. Fakt w zeszłym roku też chorowałem ale nie aż tak jak teraz ale chciałbym aby Twoje słowa się spełniły w całości.
Paniusiu ja nie lubię się kłócić i szkoda mi na to czasu zresztą czytałem Wasze wszystkie wypowiedzi. Trochę się rozpisaliście gdy mnie nie było. Podobało mi się to że dyskusja była na argumenty i kulturalna. Nikt nikogo nie napadał i tak powinno być bo na ten sam temat każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 00:57:
Jowita napisał(a): Arturze wybacz :* :* :* Wiem,że jesteś głęboko wierzącym człowiekiem :* :* Nie chciałam rozpętać tej dyskusji akurat u Ciebie w domciu :* :*
Jowito jestem wierzącym i napewno nie przestanę. Dyskusja nikogo nie obraziła była kulturalna więc niczego złego nikomu tu nie zrobiłaś. Temat jak każdy inny i momenty były he he. :* :* :*
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 01:10:
magnum44 napisał(a): [
Arturze, jak wcześniej pisałam, codziennie jesteś w moich myślach, i... w sercu:*:*
Magnum44 wiem to miłe :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 01:30:
hemi napisał(a): wieki mnie tu nie było,ale rzecz jasna pamietam o bliskich mi nautach jak i przede wszystkim o Tobie Arturze:)
temat przeglądam pobieżnie tak więc ...szykuje się jakies spotkanko bolcowo-opłatowo-Arturowo-choinkowo-świateczne??
Chemi wieki wieki ale pamięć masz dobrą he he. Był moment że myśl. o takim spotkanku bezalkoholowym opłatkowym u mnie ale grypa popsuła ten plan a teraz jeszcze całkiem nie wyszła więc narazie nic nie planuję. Jak będziemy zdrowi to coś pomyślimy np. między świętami oczywiście jeśli będą chętni żeby mnie i rodziców odwiedzić.
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 01:39:
Pannazdzieckiem napisał(a): Hemiczno-panieńskie też , jak sądzę :) Arczi , no powiedz , że się ze mną nie zgadzasz , kurcze , jak ja się lubię kłócić. :D . Dobranoc :)
Paniusiu ja się zgadzam a Ty co myślisz o takim spotkaniu jeśli nie będzie barriery pogodowej i zdrowotnej ?
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 01:43:
GosiaM napisał(a): Pozdrowienia dla biura i prezesa :D
&feature=related
:)
GosiaM Dzięki za ten utworek i że jesteś :*
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 01:45:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.12.2011r. o godz. 02:05:
bax napisał(a): Oby nasze marzenia spełniły się chociaż po trochu... :) ...
Baxiu napewno się spełnią jak ozdrowiejemy. Mam nadzieję że jedno z Twoich już niedługo się spełni :* :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): E dziękuję że spełniłaś moją prośbę bo ja nie byłem pewny czy będę dziś na kompie :* :* :* :* :* :* :* :*
W każdym innym przypadku powiedziałabym, polecam się na przyszłość. Ale nie w tym, ponieważ biuro prasowe zabiera głos wtedy, gdy coś się dzieje u Ciebie, a tego przecież nie chcemy :) Dlatego życzę sobie, w takiej formie głos zawierać jak najrzadziej ;) Arturze :* :* :* Domownicy :* :* :*
:D :D :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.