Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 grudnia 2011r. o 9:44
To były najwspanialsze Święta w moim życiu :) Pobić je mogą dopiero te , które nadejdą :D Miłego wtorku :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
27 grudnia 2011r. o 20:46
Paniusiu, to cieszymy się razem z Tobą :) :) ;) Arturze :* :* Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 2:38
Witam Wszystkich po Świętach !

Miałem rzucić hasło więc rzucam. W czwartek czyli jutro o 17.00 będzie mi bardzo miło spotkać się u mnie z Wami na po świątecznym spotkaniu opłatkowo - integracyjnym. Myślę że dacie radę się zorganizować Piszcie ile będzie osób. Aha mam jeszcze prośbę. Żeby ktoś z kierowców zabrał Ks Stanisława z Bolesławca. Szczegóły uzgodnimy telefonicznie. O wrażeniach pasterkowych nic nie będę tu pisał bo w realu jutro Wam opowiem a Wy mi o spotkaniu opłatkowym w Piramidzie opowiecie.

Dopisane 28.12.2011r. o godz. 01:19:

hemi napisał(a): a i my z chęcia zawitamy:) 30.12 w pracy,święta też poza domem,a w tzw miedzyczasie to...wbijamy i jak cos to moze ktos na pokład??

Chemi to jutro chyba Wam pasuje ? bo to 29.12. Bierzcie Magnum44 może jeszcze kogoś i widzimy się u mnie na kawce.

Dopisane 28.12.2011r. o godz. 01:46:

Pannazdzieckiem napisał(a): To były najwspanialsze Święta w moim życiu :) Pobić je mogą dopiero te , które nadejdą :D Miłego wtorku :D :D :D

Paniusiu cieszę się razem z Tobą ja też miałem wyjątkowo piękne Święta a szczególnie Pasterka już na zawsze pozostanie w mojej pamięci . A jak tam transport na jutro jesteś gotów ?

Dopisane 28.12.2011r. o godz. 02:38:

ufciak napisał(a): http://xmas.coke.com/v/pl_PL/#9727dd83be4cad03fc909c690c2cf4e23bc86ad7/0131/5/3

Ufciku dzięki za życzenia a ja Tobie życzę przedewszystkim zdrowia na długie lata. Filmik bardzo śmieszny tak jak mówi Eri.
E jutro już obiorę te wirtualne :* :* :* :* he he.

Mam nadzieję że czwartek będzie Wam pasował bo fajnie byłoby się spotkać w szerszym gronie. Chyba że macie inną propozycję terminu spotkania . To też możemy jeszcze to zmienić.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 8:29
W odpowiedzi na list okólnikowy Szanownego Prezesa spieszę donieść , że Dział Transportu jest gotowy do podjęcia zadań wyznaczonych przez Korporację . Do ustalenia pozostają jedynie drobne szczegóły , natury kto/gdzie , ale termin Walnego Zgromadzenia jest już , przynajmniej z punktu widzenia Szefa Transportu ustalony :)
Miłego dnia Arturze , Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 10:42
:):):) Będziemy z Tomkiem :)
6979
E
28 grudnia 2011r. o 12:14
Ja z Szefem transportu też, tylko wieczorkiem dogadamy się kto z kim, bo nie ma sensu "gonić" ileś aut:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 13:44
wstępnie jesteśmy na tak:) kasia śpi więc szczegóły obgadam jak wstanie,ale jak coś to ja do 16 pracuje ,a Kasia ma wolne więc raczej wpadnemy:)

kto weźmie ks.Stanisława,tak?? ale lubi "boczurem" latać :D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4067
#zraniona nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 16:06
Witam Arturze :* Jak bede miala z kim sie zabrac to przyjechalabym z mila checia.Pozdr.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza