Witam Wszystkich po Świętach !
Miałem rzucić hasło więc rzucam. W czwartek czyli jutro o 17.00 będzie mi bardzo miło spotkać się u mnie z Wami na po świątecznym spotkaniu opłatkowo - integracyjnym. Myślę że dacie radę się zorganizować Piszcie ile będzie osób. Aha mam jeszcze prośbę. Żeby ktoś z kierowców zabrał Ks Stanisława z Bolesławca. Szczegóły uzgodnimy telefonicznie. O wrażeniach pasterkowych nic nie będę tu pisał bo w realu jutro Wam opowiem a Wy mi o spotkaniu opłatkowym w Piramidzie opowiecie.
Dopisane 28.12.2011r. o godz. 01:19:
hemi napisał(a): a i my z chęcia zawitamy:) 30.12 w pracy,święta też poza domem,a w tzw miedzyczasie to...wbijamy i jak cos to moze ktos na pokład??
Chemi to jutro chyba Wam pasuje ? bo to 29.12. Bierzcie Magnum44 może jeszcze kogoś i widzimy się u mnie na kawce.
Dopisane 28.12.2011r. o godz. 01:46:
Pannazdzieckiem napisał(a): To były najwspanialsze Święta w moim życiu :) Pobić je mogą dopiero te , które nadejdą :D Miłego wtorku :D :D :D
Paniusiu cieszę się razem z Tobą ja też miałem wyjątkowo piękne Święta a szczególnie Pasterka już na zawsze pozostanie w mojej pamięci . A jak tam transport na jutro jesteś gotów ?
Dopisane 28.12.2011r. o godz. 02:38:
ufciak napisał(a): http://xmas.coke.com/v/pl_PL/#9727dd83be4cad03fc909c690c2cf4e23bc86ad7/0131/5/3
Ufciku dzięki za życzenia a ja Tobie życzę przedewszystkim zdrowia na długie lata. Filmik bardzo śmieszny tak jak mówi Eri.
E jutro już obiorę te wirtualne :* :* :* :* he he.
Mam nadzieję że czwartek będzie Wam pasował bo fajnie byłoby się spotkać w szerszym gronie. Chyba że macie inną propozycję terminu spotkania . To też możemy jeszcze to zmienić.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*