CW
Pannazdzieckiem napisał(a): Szanowny Panie Prezesie spieszę donieść , że dzięki Rzecznikowi Prasowemu , jakże dalekowzrocznego Pana Prezesa , udało się nawiązać kontakt z poszczególnymi członkami Zarządu Korporacji. W wyniku przeprowadzonych negocjacji , niestety bez udziału głównej Negocjatorki Korporacji , udało się jednak doprowadzić do zamierzonego rezultatu i w chwili obecnej wszystko już wiadomo . Oczywiście Twój Przyjaciel , Drogi Prezesie , również nie odmówił usług Działu Transportu :) Jako Szef Transportu mam nadzieję Drogi Prezesie , że przy następnym rozdziale premii nie zostanę pominięty :D
Do jutra :D
Witam Wszystkich !
Cieszę się że wszystko już dograne i dziś się spotykamy . Napewno będzie wesoło. Chciałbym się z Wami na początku podzielić opłatkiem i złożyć życzenia noworoczne żeby to spotkanie było takie świąteczne i wyjątkowe.
Paniusiu wprawdzie mamy kryzys ale w tej wyjątkowej sytuacji kryzys musi poczekać więc Twoja sugestia będzie rozpatrzona pozytywnie he he. Dzięki że zabieracie mego Przyjaciela.
U mnie powinniście być tak 17.00 lub parę minut po 17.00 żebyśmy się z Mamą wyrobili. Żebym już siedział jak przyjedziecie. A Wy jaki macie plan ?
Dopisane 29.12.2011r. o godz. 00:24:
E napisał(a): Arturze :* wszystko jest pod kontrolą, jutro całusy w realu :| :D ryba po grecku też:D Domownicy :* :* :*
E to super już nie mogę się doczekać zresztą na Twoją słynną rybkę też. :* :* :* :*
Dopisane 29.12.2011r. o godz. 01:00:
Żeby nie przedłużać zmykam wcześniej. Do zobaczenia po 17.00. :* :*