Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 16:08
Witam :*
nie wiem czy przyjadę ale w razie czego dam jeszcze znać wieczorem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
28 grudnia 2011r. o 21:50
Arturze :* wszystko jest pod kontrolą, jutro całusy w realu :| :D ryba po grecku też:D Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 22:18
pewnie przyjedziemy:) dopiero wstałem i ...dalej idę spac:) w sumie mamy wolne więc na 99% będziemy ,jak cos to tam odezwę sie odpowiednio wcześniej:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 grudnia 2011r. o 22:32
Szanowny Panie Prezesie spieszę donieść , że dzięki Rzecznikowi Prasowemu , jakże dalekowzrocznego Pana Prezesa , udało się nawiązać kontakt z poszczególnymi członkami Zarządu Korporacji. W wyniku przeprowadzonych negocjacji , niestety bez udziału głównej Negocjatorki Korporacji , udało się jednak doprowadzić do zamierzonego rezultatu i w chwili obecnej wszystko już wiadomo . Oczywiście Twój Przyjaciel , Drogi Prezesie , również nie odmówił usług Działu Transportu :) Jako Szef Transportu mam nadzieję Drogi Prezesie , że przy następnym rozdziale premii nie zostanę pominięty :D
Do jutra :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 1:00
CW
Pannazdzieckiem napisał(a): Szanowny Panie Prezesie spieszę donieść , że dzięki Rzecznikowi Prasowemu , jakże dalekowzrocznego Pana Prezesa , udało się nawiązać kontakt z poszczególnymi członkami Zarządu Korporacji. W wyniku przeprowadzonych negocjacji , niestety bez udziału głównej Negocjatorki Korporacji , udało się jednak doprowadzić do zamierzonego rezultatu i w chwili obecnej wszystko już wiadomo . Oczywiście Twój Przyjaciel , Drogi Prezesie , również nie odmówił usług Działu Transportu :) Jako Szef Transportu mam nadzieję Drogi Prezesie , że przy następnym rozdziale premii nie zostanę pominięty :D
Do jutra :D

Witam Wszystkich !
Cieszę się że wszystko już dograne i dziś się spotykamy . Napewno będzie wesoło. Chciałbym się z Wami na początku podzielić opłatkiem i złożyć życzenia noworoczne żeby to spotkanie było takie świąteczne i wyjątkowe.

Paniusiu wprawdzie mamy kryzys ale w tej wyjątkowej sytuacji kryzys musi poczekać więc Twoja sugestia będzie rozpatrzona pozytywnie he he. Dzięki że zabieracie mego Przyjaciela.
U mnie powinniście być tak 17.00 lub parę minut po 17.00 żebyśmy się z Mamą wyrobili. Żebym już siedział jak przyjedziecie. A Wy jaki macie plan ?

Dopisane 29.12.2011r. o godz. 00:24:

E napisał(a): Arturze :* wszystko jest pod kontrolą, jutro całusy w realu :| :D ryba po grecku też:D Domownicy :* :* :*

E to super już nie mogę się doczekać zresztą na Twoją słynną rybkę też. :* :* :* :*

Dopisane 29.12.2011r. o godz. 01:00:

Żeby nie przedłużać zmykam wcześniej. Do zobaczenia po 17.00. :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 7:37
Ależ Wam zazdroszczę ;( Niestety mam pełny dom dzieci i wnuków;(
Bawcie się dobrze i przy dzieleniu opłatkiem pomyślcie o mnie :* :* :*
Ja Wam życzę zdrowia, zdrowia,pomyślności i samych radosnych chwil :* Miłości w życiu osobistym i jeszcze większej miłości do ludzi ,ale takiej działającej w dwie strony :* Serc dalej "otwartych" na ból i nieszczęście innych...niosących na otwartych dłoniach pomoc, pocieszenie...i miłość bliźniego :* :* I w końcu spełnienia marzeń tych małych i tych dużych, tych poważnych i wielkich i tych malutkich :* :* :* I mam nadzieję,że te moje skromne życzenia będą miały moc spełnienia :* :* :* :*
Dla Ciebie Arturze :* :* :* :* :* :* :* Twoich cudownych Rodziców :* :* :* :* i dla wszystkich,którzy goszczą w Twoim domciu :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 21:47
chyba pierwszy napiszę po spotkaniu,bo nas wcześniej wygoniło (ech nie wypada wiercic późno w nocy)

U Prezesa jak zawsze czas jakoś płynie tak szybciej,ledwo zajechali po 17 a juz prawie 20 sie zrobiła jak sie zbieralismy:)

Atmosfera jak zawsze swietna,tym bardziej,że poznało się pewnego osobnika,o którym dużo się słyszało wcześniej:)
I zaś wróciło sie juz do słynnej anegdoty o gwizdach i rogach w ręku:D:D

łamanie opłatkiem,zyczenie..ech świetna atmosfera,a dalej to juz tylko kawały,żarty...świetnie było:)

Pozdrawiamy wszystkich bliskich,dawno nie widzianych czy też świeżo poznanych:)

p.s.dla Nieznajomej ,co to pytała o "boczury" ..taka tam nawrotka 180 st:):)
[img=1325191657_wt9trdc.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
7632
#VIP007 nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 23:02
Witam ,,Arturze Waleczny'' ,,Dziękuje serdecznie za zaproszenie , cuż -nie dałem rady,piszę to z bólem serca ,tak bardzo chciałem być z wami,,, tym bardziej iż goscił w Twych progach Twój dobry Przyjaciel Ks.Stanisław ,człowiek wielkiego serca .Muszę stwierdzić ,że dzień dzisiejszy był dla mnie dniem zadumy i refleksji ,wiele się dzisiaj nauczyłem ,mimo goryczy iż nie byłem obecny podczas tego wspaniałego spotkania Bolecnautów ,mimo ,że nie połamaliśmy się razem opłatkiem ,nie zaśpiewaliśmy kolęd to muszę stwierdzić ,że ta krótka rozmowa telefoniczna dodała mi skrzydeł .Masz nie samowitą moc Arturze ,potrafisz zjednać ludzić ,stworzyć nie samowitą atmosferę ,to jest coś pięknego i nie powtarzalnego.Miło mi było poznać choć telefonicznie Twojego dostojnego Przyjacielem,Ks.Stanisława,chylę czoła i dziękuję za tą rozmowę to jedna z piękniejszych chwil w moim życiu..,,Pozdrowienia dla Ciebie ,dla Twoich wspaniałych rodziców całuję was gorąco.
:* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza