Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 23:05
Wszyscy pozostali również szczęśliwie dotarli do "przystani" :) A w głowie huczy nam data, zaraz :| jakaś taka czerwcowa :D Oj będzie się działo :| Dziękuję Wszystkim obecnym i Nieobecnym, którzy być chcieli, ale z ważnych powodów być nie mogli :* PREZESIE, obiecałem, że facetów całować nie będę, ale dobra, raz to nie grzech :D :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 23:18
Arturze :* :* :* Dziekuje ,jak zawsze byles niezastapiony :* Dobranoc... Panniusia...noooooooo dalej podaj date :D
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 23:19
data?? może urodziny Artura?? ale to nie czerwiec chyba :> pozdrawiam ludziska:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4067
#zraniona nieaktywny
29 grudnia 2011r. o 23:21
hemi napisał(a): data?? może urodziny Artura?? ale to nie czerwiec chyba :> pozdrawiam ludziska:)
:D
7612
bax
29 grudnia 2011r. o 23:50
Kochani dziękuję za spotkanie we wspaniałym gronie :*
Pozdrawiam ks. Stanisława:) i Was kochani :*
Artur,jesteś wielki :* ...

3225
#erjotka nieaktywny
30 grudnia 2011r. o 0:01
Dziękuję :*
6979
E
30 grudnia 2011r. o 9:49
A ja dziękuję dzisiaj, żeby te miłe chwile rozciągnąć w czasie :) Ten wczorajszy wieczór, Eeeeh, dalej mi się gęba uśmiecha :D Bardzo dziękuję Wszystkim :* :* :* Arturze, to kiedy następne spotkanie :D :D :* Ucałuj Rodziców :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
30 grudnia 2011r. o 15:49
Witam Arturze :*
Ja również dziękuję za wczorajsze spotkanie, będąc z Wami zapomniałam o wszystkich troskach i to było fajne,żarty,żarciki i śmiech.Przesłałam Ci fotki na pocztę.
Hemi dzięki,też tak spróbuję ;) może się uda :P .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.