Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 lutego 2012r. o 20:30
No to ja skomentuję :)
Kurcze , gdybym był taki elokwentny , też przysłałbym takiego esemesa , ale nie jestem . Wyciągnąć rękę do drugiego człowieka , to nasz obowiązek , nie widzę więc powodów do szczególnego traktowania Tych , których uważam za normalnych :) Do tego Wszyscy mamy swoje " małe diabełki " i z całą pewnością nie jest to powód do odrzucenia :)

Arczi , a czy Prezio pamiętać to:

Miłego wieczoru Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
2 lutego 2012r. o 20:49
E napisał(a): REEEEEaktywacja :D:D:*

arturkedzia napisał(a): ...jak wróci E to wklei Nam tu niespodziankę więcej nic nie mogę powiedzieć

Kochani moi :* słowo się rzekło :) Miałam to zrobić wcześniej, ale ten czas tak szybko leci...Już to naprawiam, wybaczcie :) Dostałam sms-a od... który jest skierowany do Wszystkich Domowników, oto on:

"Mam nadzieję, że jeszcze nie zostałem zapomniany, choćby z racji kawałów. Dlatego mocny nadzieją, serdecznie pozdrawiam z wiosennego już i bardzo słonecznego Rzymu. Jestem szczęśliwy, że dane mi było poznać tak wspaniałą grupę ludzi, dostrzegających drugiego, nie zamykających się w sobie, w ciasnym podwórku własnych interesów, czy też własnych osądów. To jest miłość bliźniego- podstawowa ludzka solidarność. To stanowi wartość Bolecnautów, Waszej grupy. Jesteście bogatymi ludźmi, którzy tworzą taką grupę, gdyż to ona nadaje kształt miłości. Życzę Wszystkim, abyście wzrastali we wzajemnej miłości i życzliwości. Abyście nigdy nie zasłużyli na zarzut " czemu śpicie" (Łk 22,46) Serdeczności i pozdrowienia, zawsze z miłą pamięcią. Stasinek"

Bez komentarza :)

aleeeee pięęęękne:):)!!!!!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2945
Mgosia
2 lutego 2012r. o 23:14
Pozdrowienia dla Stasinka i :* w policzek :)
Przetłumaczę Baxową ..ona wszystkich pozdrawia i całuje mocno :)
Ale ma kłopoty z klawiaturą i nie może pisać , więc wychodzi to tak szyfrem :)

A ja mówię już dobranoc :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 lutego 2012r. o 2:58
E napisał(a): REEEEEaktywacja :D:D:*

arturkedzia napisał(a): ...jak wróci E to wklei Nam tu niespodziankę więcej nic nie mogę powiedzieć

Kochani moi :* słowo się rzekło :) Miałam to zrobić wcześniej, ale ten czas tak szybko leci...Już to naprawiam, wybaczcie :) Dostałam sms-a od... który jest skierowany do Wszystkich Domowników, oto on:

"Mam nadzieję, że jeszcze nie zostałem zapomniany, choćby z racji kawałów. Dlatego mocny nadzieją, serdecznie pozdrawiam z wiosennego już i bardzo słonecznego Rzymu. Jestem szczęśliwy, że dane mi było poznać tak wspaniałą grupę ludzi, dostrzegających drugiego, nie zamykających się w sobie, w ciasnym podwórku własnych interesów, czy też własnych osądów. To jest miłość bliźniego- podstawowa ludzka solidarność. To stanowi wartość Bolecnautów, Waszej grupy. Jesteście bogatymi ludźmi, którzy tworzą taką grupę, gdyż to ona nadaje kształt miłości. Życzę Wszystkim, abyście wzrastali we wzajemnej miłości i życzliwości. Abyście nigdy nie zasłużyli na zarzut " czemu śpicie" (Łk 22,46) Serdeczności i pozdrowienia, zawsze z miłą pamięcią. Stasinek"

Bez komentarza :)

Witam Wszystkich !

Już znacie treść niespodzianki a ja obiema rękami ręcami i rękoma he he podpisuję się pod słowami Stasinka. Jesteście wyjątkowi a ja jestem tego żywym dowodem bo Waszą miłość i życzliwość odczówam od dawna na własnej skórze co spowodowało że mam motywację do życia bo wiem że moje życie nie jest bez sensu.Jutro CDN......

E szybka ta reaktywacja he he. :* :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
3 lutego 2012r. o 10:30
Dzień dobry, to miłe słyszeć, że jest się dobrym człowiekiem. Zwłaszcza jak nie słyszało się tego za często. Jest to próżna część naszej duszy, która pozwala nam na uśmiech z powodu otrzymanego dobrego słowa.
Aczkolwiek nie jest to oczywiście główny powód, dla którego jesteśmy tymi dobrymi ludźmi. Robimy to, bo chcemy, bo tak nam nakazuje serce. Ja - bo uwielbiam tych ludzi .... za ich dobre serca .... Was uwielbiam, za to wszystko ... I nie chciałabym się wybielać, ale każdego dnia staram się być odrobinę lepszym człowiekiem, mam nadzieję że nim będę.
Dla Was:

&feature=related

Zaufajmy Jemu, bo od Niego ... wszystko się zaczyna :)
6979
E
3 lutego 2012r. o 20:19
arturkedzia napisał(a): E szybka ta reaktywacja he he. :* :* :*

To tylko komputer, ja wciąż czekam na własną reaktywacje :) :* :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 20:56
..no i dzisiejsze porcja muzyki ;)

&feature=player_embedded

&feature=player_embedded

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3145
#hemi nieaktywny
3 lutego 2012r. o 22:58
a ja sle wam mega usmiech:):)

jak nie chce wam się oglądać nudnego palenia gumy to dajcie na efekt koncowy 1 min 30 s.:)
&feature=related

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.