arturkedzia napisał(a):
Miłej niedzieli Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Szanowny Panie Prezesie ze smutkiem informuję , że Pańskie życzenia w odniesieniu do mnie i jeszcze kilku osób nie odniosły pożądanego skutku . Z niejakim zakłopotaniem pozwolę sobie skorzystać z Tablicy Ogłoszeń Pańskiego Domku i oficjalnie , publicznie , za tejże Tablicy pośrednictwem złożyć przeprosiny.
Otóż z okazji urodzin Ufciaka , odbyła się dzisiaj miła , rodzinna impreza , na której niejaki Pannazdzieckiem wykazał się wyjątkowym brakiem poczucia taktu , żeby nie powiedzieć wrodzonej skłonności do popełniania gaf , tudzież chamstwa . Spowodowało to oczywiście spontaniczną i uzasadnioną chęć biesiadników do zlinczowania winowajcy. I słusznie. Całe dla mnie szczęście , że w pobliżu pręgierza nie było , a i mróz siarczysty .
Kochana Szwagierko , bardzo Cię przepraszam za niefortunne sformułowanie , tłumaczyć się tylko mogę niewyparzonym jęzorem , jaki z natury posiadam. Oczywiście rozumiem przykrość jaką Ci sprawiłem i proszę o wybaczenie . Mając nadzieję na wyrozumiałość z Twojej strony , spytam , czy przyjmiesz , jako zadośćuczynienie bukiet róż ?
Wybacz Drogi Prezesie , Domownicy , że motam Was w tą sprawę , ale zdesperowany , przez własną głupotę człowiek , brzytwy się chwyta , aby błąd swój naprawić.
Gosiu proszę o wybaczenie.