Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
11 lutego 2012r. o 10:43
Hej :* ,ostatnio sporo całusów ode mnie dostajesz więc masz wirtualnego.Filmik fajny bo impreza była udana dzięki. :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
11 lutego 2012r. o 13:52
VIP007 :* uff, jak dobrze, że tylkomoderacjalne zdjęcia dodałeś :| :D Bardzo fajny pomysł i wykonanie :) Pozdrawiam Prezesa i Wszystkich Domowników :* :* :* :*

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 13:52:

E napisał(a): ...tylkomoderacjalne zdjęcia dodałeś :|

Ale numer :| czyli ten wyraz na "c" nie może być wstawiany :D

arturkedzia napisał(a): Pewnie ten Pan był bardzo zaskoczony że my się znamy ?

A był, był :| i mówił, że jak będzie jechał kiedyś do Lubania, to "zahaczy" o Ciebie :D

Zastosowana autokorekta

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
11 lutego 2012r. o 16:09
VIP007 - pięknie, cudnie mieć takie wspomnienia :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 lutego 2012r. o 20:24
arturkedzia napisał(a): Stara sprawa znów wyszła myślę że domyślasz się o co chodzi ?

Dział transportu do dyspozycji Drogi Prezesie :)
Vipo, miło powspominać dzięki Tobie :)
Miłego wieczoru Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
12 lutego 2012r. o 0:01
Witam,,, dziękuję magnum44,dziękuję ,,E",dziękuję erjotce oraz Pannazdzieckiem, a tak to właściwie wszystkim dziękuję ,za pozytywną akceptację powrotu w przeszłość,,Muszę się wam przyznać iż już dawno miałem ten pomysł i rozmawiałem z Prezesem ale nie mogłem się zmobilizować do jego zrealizowania.Dopiero teraz w te mrożne wieczory wszystko dojrzało.Nie ma jak uśmiech i zadowolenie naszego Prezesa Artura,,,to jest bezcenne,a wspaniałe wspomnienia zawsze pozostają nam w sercu i w pamięci.Arturze miałeś rację,,,,dzięki za motywacje.Pozdrawiam serdecznie

:* :* :* :* :* :* :* :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 lutego 2012r. o 2:17
VIP007 napisał(a): Witam,,, dziękuję magnum44,dziękuję ,,E",dziękuję erjotce oraz Pannazdzieckiem, a tak to właściwie wszystkim dziękuję ,za pozytywną akceptację powrotu w przeszłość,,Muszę się wam przyznać iż już dawno miałem ten pomysł i rozmawiałem z Prezesem ale nie mogłem się zmobilizować do jego zrealizowania.Dopiero teraz w te mrożne wieczory wszystko dojrzało.Nie ma jak uśmiech i zadowolenie naszego Prezesa Artura,,,to jest bezcenne,a wspaniałe wspomnienia zawsze pozostają nam w sercu i w pamięci.Arturze miałeś rację,,,,dzięki za motywacje.Pozdrawiam serdecznie

:* :* :* :* :* :* :* :D

VIPO7 akurat w tym przypadku byłem pewny swojej racji znając Ciebie i Twoją dokładność byłem spokojny o efekt i opinie innych. Będę i będziemy mieli piękną pamiątkę z moich 41 urodzin i poświęcenia mego ,,mercedesa,,.Świetnie Ci to wyszło dziękuję Ci bardzo. :) Dobrze że te mrozy były he he.

Dopisane 12.02.2012r. o godz. 00:39:

VIP007 napisał(a): Arturze ---zgodnie z Twoim życzeniem publikuję materiał ;) ,oj teraz może się dziać.. :D
&feature=youtu.be

Powtórzę się a nie mówiłem he he zawsze najgorszy jest ten pierwszy raz a potem już poleci he he. Miło będzie to kiedyś powspominać.

Dopisane 12.02.2012r. o godz. 01:41:

ufciak napisał(a):
Arturze dogadam się z E i Pannusią i na pewno damy znać:) puki co wczoraj dopadł mnie katar i Maluszka też więc dokurujemy się i wtedy obmyślimy plan przyjazdu do Ciebie:):* buziaki :****

Ufciaku zdrowie jest najważniejsze kurujcie się bo ja też nie chcę się zarazić. Akurat te mrozy miną i wtedy się do mnie wybierzecie :* :* :* :* :*

Dopisane 12.02.2012r. o godz. 01:50:

nieznajomy napisał(a): Hej :* ,ostatnio sporo całusów ode mnie dostajesz więc masz wirtualnego.Filmik fajny bo impreza była udana dzięki. :D :D :D

Nieznajomy mam w tym miesiącu trochę szczęścia na całusy od Ciebie ale tego też biorę bo mamy mieć długą przerwę więc zbieram na zapas he he a tu masz kilka odemnie :* :* :* :*

Dopisane 12.02.2012r. o godz. 01:59:

E napisał(a): ]
arturkedzia napisał(a): Pewnie ten Pan był bardzo zaskoczony że my się znamy ?

A był, był :| i mówił, że jak będzie jechał kiedyś do Lubania, to "zahaczy" o Ciebie :D

E tak myślałem . Fajnie by było powspominali byśmy dawne czasy. Niech zajeżdża będzie mi miło go zobaczyć.

Dopisane 12.02.2012r. o godz. 02:17:

Pannazdzieckiem napisał(a): [Dział transportu do dyspozycji Drogi Prezesie :)

Paniusiu dzięki za gotowość, po niedzieli Mamę wyślę po nowe akcesoria jak kupi to się zgłoszę do Ciebie i uzgodnimy co dalej. Znasz się na tym więc to dla Ciebie pestka taka robótka.

Witaj Hegemonie. Czółko :) Co tam u Ciebie słychać ?

Magnum już blisko do wizyty u profesora wszystko aktualne jest ? :* :* :* :* :* :* :*

Eri dawno Cię nie było miło Cię widzieć :* :* :* :* :*

Sylwio Droga a co u Ciebie słychać ? :* :* :* :* :* :* :*

Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
12 lutego 2012r. o 7:33
arturkedzia napisał(a): Magnum już blisko do wizyty u profesora wszystko aktualne jest ? :* :* :* :* :* :* :*

Witaj Arturze:*:*:*:*:*

Pamiętam o tym codziennie od momentu zarejestrowania i ogarnia mnie coraz większy strach :| :| ale wiem, że chcę i przyjmę wszystko na tzw. "klatę".
Wszystko jak najbardziej aktualne:)
Z drugiej strony cieszę się, bo wiem, że profesor jest świetny i zajmie się mną bardzo dobrze:)
I tak sobie właśnie myślę :)

Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkich Domowników:*:*

&feature=related

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4834
#nieznajomy nieaktywny
13 lutego 2012r. o 11:10
Arturku jesteś kochany wiesz za co :* :* :*
dziękuję,przyjaciół poznaje się w biedzie :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza