E napisał(a): ...tylkomoderacjalne zdjęcia dodałeś :|
arturkedzia napisał(a): Pewnie ten Pan był bardzo zaskoczony że my się znamy ?
Zastosowana autokorekta
arturkedzia napisał(a): Stara sprawa znów wyszła myślę że domyślasz się o co chodzi ?
VIP007 napisał(a): Witam,,, dziękuję magnum44,dziękuję ,,E",dziękuję erjotce oraz Pannazdzieckiem, a tak to właściwie wszystkim dziękuję ,za pozytywną akceptację powrotu w przeszłość,,Muszę się wam przyznać iż już dawno miałem ten pomysł i rozmawiałem z Prezesem ale nie mogłem się zmobilizować do jego zrealizowania.Dopiero teraz w te mrożne wieczory wszystko dojrzało.Nie ma jak uśmiech i zadowolenie naszego Prezesa Artura,,,to jest bezcenne,a wspaniałe wspomnienia zawsze pozostają nam w sercu i w pamięci.Arturze miałeś rację,,,,dzięki za motywacje.Pozdrawiam serdecznie
:* :* :* :* :* :* :* :D
VIP007 napisał(a): Arturze ---zgodnie z Twoim życzeniem publikuję materiał ;) ,oj teraz może się dziać.. :D
&feature=youtu.be
ufciak napisał(a):
Arturze dogadam się z E i Pannusią i na pewno damy znać:) puki co wczoraj dopadł mnie katar i Maluszka też więc dokurujemy się i wtedy obmyślimy plan przyjazdu do Ciebie:):* buziaki :****
nieznajomy napisał(a): Hej :* ,ostatnio sporo całusów ode mnie dostajesz więc masz wirtualnego.Filmik fajny bo impreza była udana dzięki. :D :D :D
E napisał(a): ]
arturkedzia napisał(a): Pewnie ten Pan był bardzo zaskoczony że my się znamy ?
A był, był :| i mówił, że jak będzie jechał kiedyś do Lubania, to "zahaczy" o Ciebie :D
Pannazdzieckiem napisał(a): [Dział transportu do dyspozycji Drogi Prezesie :)
arturkedzia napisał(a): Magnum już blisko do wizyty u profesora wszystko aktualne jest ? :* :* :* :* :* :* :*