Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
10 lutego 2012r. o 20:48
Dobranoc, Królewny Wy moje :| :D :* :*
Arturze :* :* :* Gosia ma racje, wychodź z norki, bo tęsknimy
;( Przekazałam dziś pozdrowienia od Ciebie, pewnemu Panu, którego oboje znamy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
10 lutego 2012r. o 21:18
Co je to panie Boczek tak szyfrem ? :> :> :D orzesz w mordę .. :|
7632
#VIP007 nieaktywny
11 lutego 2012r. o 0:14
ufciak napisał(a): Ślicznie dziękuję Vip007 i Tobie Arturze również za życzenia:):* Kochani tacy jesteście :* tyle szczęścia mi życzycie, że starczy chyba do urodzin za rok hihi:)
Cała przyjemność po mojej stronie ufciak ,aż się cieplutko zrobiło taki całusek :] -dziękuję.
Arturze skleiłem mały materiał z Twoich urodzin to tylko próbka tego co dopiero szykuję ;) .Miłe wspomnienia ,super atmosferka .Tylko mam małe wahanie z publikacją ,co prawda wszystkie fotki są ,,porządne,,ale wiesz jak to jest ...mogę zostać póZniej rozszarpany,albo jeszcze ktoś mnie pozwie :P do wyższej instancji.Albo zrobię małą nocną premierkę i usunę po 24 godzinkach??co Ty na to i co na to Bolecnauci?Pozdrawiam i życzę zdrówka :* :* [img=1328915207_3zr3cor.jpg]
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 lutego 2012r. o 2:06
VIP007 napisał(a): ]Arturze skleiłem mały materiał z Twoich urodzin to tylko próbka tego co dopiero szykuję ;) .Miłe wspomnienia ,super atmosferka .Tylko mam małe wahanie z publikacją ,co prawda wszystkie fotki są ,,porządne,,ale wiesz jak to jest ...mogę zostać póZniej rozszarpany,albo jeszcze ktoś mnie pozwie :Pzdrówka :* :* [img=1328915207_3zr3cor.jpg]

VIPOO7 nic się nie wahaj napewno wszystkim się będzie podobało co zrobisz i mi też . Czołówka ładna a co dalej dawaj próbkę jak coś już masz.

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 01:25:

Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :*:*:*
>:Trzymaj się cieplutko :* :* Miłego dnia wszystkim i przypominam...jutro już piątek :* :* :*

Witam Wszystkich !
Ale te tygodnie Nam lecą i dobrze jeszcze chwila i będzie po zimie tak mi się marzy he he a mróz trzyma brrrrrrr i nie chce ulżyć szczególnie w nocy. U mnie jak zwykle ciepełko ale palimy cały czas piec nie gaśnie. Niby po niedzieli ma się ocieplić, oby bo już mi dokuczyło prawie ciągłe stanie w pokoju.

Jowito Ty też się trzymaj i odpoczywaj po ciężkim mroźnym tygodniu w pracy. Może to już ostatni taki w tym roku tego Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 01:38:

Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :*:*:*
>:Trzymaj się cieplutko :* :* Miłego dnia wszystkim i przypominam...jutro już piątek :* :* :*

Witam Wszystkich !
Ale te tygodnie Nam lecą i dobrze jeszcze chwila i będzie po zimie tak mi się marzy he he a mróz trzyma brrrrrrr i nie chce ulżyć szczególnie w nocy. U mnie jak zwykle ciepełko ale palimy cały czas piec nie gaśnie. Niby po niedzieli ma się ocieplić, oby bo już mi dokuczyło prawie ciągłe stanie w pokoju.

Jowito Ty też się trzymaj i odpoczywaj po ciężkim mroźnym tygodniu w pracy. Może to już ostatni taki w tym roku tego Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 02:06:

Pannazdzieckiem napisał(a): Tak , piątek nareszcie :) Artucho , tradycyjnie trzymam kciuki :)
Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Paniusiu mam nadzieję że i Ty wypoczniesz a wiesz może będę miał prośbę do Ciebie tylko raczej już po wekendzie . Stara sprawa znów wyszła myślę że domyślasz się o co chodzi ?
7632
#VIP007 nieaktywny
11 lutego 2012r. o 2:16
VIPOO7 nic się nie wahaj napewno wszystkim się będzie podobało co zrobisz i mi też . Czołówka ładna a co dalej dawaj próbkę jak coś już masz.
Arturze ---zgodnie z Twoim życzeniem publikuję materiał ;) ,oj teraz może się dziać.. :D
&feature=youtu.be
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 lutego 2012r. o 2:47
ufciak napisał(a): Ślicznie dziękuję Vip007 i Tobie Arturze również za życzenia:):* Kochani tacy jesteście :* tyle szczęścia mi życzycie, że starczy chyba do urodzin za rok hihi:) Arturze to w takim razie jak będziesz już gotowy na odwiedzinki to daj znać:):* a na pewno się zjawimy:* buuuziaki

Ufciak proszę bardzo oby Cię tylko takie ,,szczęścia,, ciągle spotykały. Na spotkanie jestem gotowy zawsze po 17.00 to jedyny warunek godzina no chyba że chory jestem ale aktualnie mój stan jest tragicznie stabilny he he więc decyzja należy do Was tylko dajcie mi znać kiedy by to było :* :* :*

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 02:47:

E napisał(a): Arturze :* :* :* Gosia ma racje, wychodź z norki, bo tęsknimy ;( Przekazałam dziś pozdrowienia od Ciebie, pewnemu Panu, którego oboje znamy :)

E Gosia już wylazłem he he ale fakt przez to zimno to tylko w norce siedzieć by trzeba, tylko musi być dobrze ogrzewana.
Pewnie ten Pan był bardzo zaskoczony że my się znamy ? Dzięki
:* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
11 lutego 2012r. o 8:34
Art, witaj :*:*

Vip007, świetnie to zrobiłeś:)

Powinno się spodobać uczestnikom:):)

Trzymajcie się ciepło:*

&feature=related

Pozdrowienia dla wszystkich domowników i... buziaczki:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
946
#ufciak nieaktywny
11 lutego 2012r. o 9:37
arturkedzia napisał(a):
Ufciak proszę bardzo oby Cię tylko takie ,,szczęścia,, ciągle spotykały. Na spotkanie jestem gotowy zawsze po 17.00 to jedyny warunek godzina no chyba że chory jestem ale aktualnie mój stan jest tragicznie stabilny he he więc decyzja należy do Was tylko dajcie mi znać kiedy by to było :* :* :*

Arturze dogadam się z E i Pannusią i na pewno damy znać:) puki co wczoraj dopadł mnie katar i Maluszka też więc dokurujemy się i wtedy obmyślimy plan przyjazdu do Ciebie:):* buziaki :****
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.