VIP007 napisał(a): ]Arturze skleiłem mały materiał z Twoich urodzin to tylko próbka tego co dopiero szykuję ;) .Miłe wspomnienia ,super atmosferka .Tylko mam małe wahanie z publikacją ,co prawda wszystkie fotki są ,,porządne,,ale wiesz jak to jest ...mogę zostać póZniej rozszarpany,albo jeszcze ktoś mnie pozwie :Pzdrówka :* :* [img=1328915207_3zr3cor.jpg]
VIPOO7 nic się nie wahaj napewno wszystkim się będzie podobało co zrobisz i mi też . Czołówka ładna a co dalej dawaj próbkę jak coś już masz.
Dopisane 11.02.2012r. o godz. 01:25:
Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :*:*:*
>:Trzymaj się cieplutko :* :* Miłego dnia wszystkim i przypominam...jutro już piątek :* :* :*
Witam Wszystkich !
Ale te tygodnie Nam lecą i dobrze jeszcze chwila i będzie po zimie tak mi się marzy he he a mróz trzyma brrrrrrr i nie chce ulżyć szczególnie w nocy. U mnie jak zwykle ciepełko ale palimy cały czas piec nie gaśnie. Niby po niedzieli ma się ocieplić, oby bo już mi dokuczyło prawie ciągłe stanie w pokoju.
Jowito Ty też się trzymaj i odpoczywaj po ciężkim mroźnym tygodniu w pracy. Może to już ostatni taki w tym roku tego Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 11.02.2012r. o godz. 01:38:
Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :*:*:*
>:Trzymaj się cieplutko :* :* Miłego dnia wszystkim i przypominam...jutro już piątek :* :* :*
Witam Wszystkich !
Ale te tygodnie Nam lecą i dobrze jeszcze chwila i będzie po zimie tak mi się marzy he he a mróz trzyma brrrrrrr i nie chce ulżyć szczególnie w nocy. U mnie jak zwykle ciepełko ale palimy cały czas piec nie gaśnie. Niby po niedzieli ma się ocieplić, oby bo już mi dokuczyło prawie ciągłe stanie w pokoju.
Jowito Ty też się trzymaj i odpoczywaj po ciężkim mroźnym tygodniu w pracy. Może to już ostatni taki w tym roku tego Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 11.02.2012r. o godz. 02:06:
Pannazdzieckiem napisał(a): Tak , piątek nareszcie :) Artucho , tradycyjnie trzymam kciuki :)
Miłego dnia Domownicy :D :D :D
Paniusiu mam nadzieję że i Ty wypoczniesz a wiesz może będę miał prośbę do Ciebie tylko raczej już po wekendzie . Stara sprawa znów wyszła myślę że domyślasz się o co chodzi ?