Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
14 lutego 2012r. o 14:28
Kocham Cię zawsze, mój Przyjacielu,
takich Przyjaciół, chciałoby wielu.
Zawsze wysłuchasz, wesprzesz,
przytulisz, przyjmiesz mnie nawet w "jednej koszuli" :D
Cały rok o Tobie E pamięta, wtorek, czwartek, sobotę,
a także od święta :D
Gdyby tego było mało, no to myśli mam niezłomne,
ciepło myśląc o pozostałych, o Domownikach nie zapomnę :*

Nie bijcie :| :D
&feature=fvwrel

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 lutego 2012r. o 2:51
Witam Wszystkich !
Bardzo dziękuję Wam Moje Drogie Przyjaciółki za te piękne Walentynki. W mojej sytuacji mając tyle Kobiet wokół siebie wiem że to wyjątkowa sytuacja bo gdybym był zdrowy napewno już tak dobrze bym nie miał he he tym bardziej jest mi miło że mogę cieszyć się możliwością przyjaźnienia się z Wami . Mam nadzieję że jeszcze nie raz będziemy razem świętować nie tylko to święto :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
15 lutego 2012r. o 9:25
idzie wiosna małymi kroczkami,to i się spotkamy :* ;)
Artur,Tobie rodzicom i znajomym życzę...
&feature=related
:*

3186
#arturkedzia nieaktywny
16 lutego 2012r. o 2:56
bax napisał(a): idzie wiosna małymi kroczkami,to i się spotkamy :* ;)
Artur,Tobie rodzicom i znajomym życzę...
:*

Baxiu idzie i niech już przychodzi bo już dość mam tej zimy :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~eri niezalogowany
16 lutego 2012r. o 11:39
&feature=related
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 lutego 2012r. o 11:40
Życzę miłego obżarstwa Artutku !! :*
6979
E
16 lutego 2012r. o 13:35
A macie... :* :* :* i jeszcze...[img=1329395724_fzdmkua.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 lutego 2012r. o 2:59
~eri napisał(a):
&feature=related

Witam Wszystkich !
Jak tam Moi Drodzy kilogramów Wam przybyło ? bo mi nie he he. Od dawna nie jem pączków chociaż bardzo je lubię. Są ciężko strawne a ja mam problem z trawieniem. Jak byłem zdrowy to mama robiła je sama i w dużej ilości zjadałem je z mlekiem.A co tam może dziś się skuszę na jednego co będzie to będzie pewnie nic nie będzie mniam mniam ale rozpusta he he.

Hej Eri ! A Ty pojadłaś wczoraj pączków ? Tobie nadwaga nie grozi możesz jeść ile chcesz. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 02:53:

nieznajomy napisał(a): Życzę miłego obżarstwa Artutku !! :*

Niestety ;( ale przypomniałaś mi o dawnych czasach i faktycznie to zawsze było obżarstwo he he a faworki też bardzo lubię :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 02:59:

E napisał(a): A macie... :* :* :* i jeszcze...[img=1329395724_fzdmkua.jpg]

E ale kusisz he he dobrze że to tylko obrazek bo nikt by się nie oparł nawet ja choćby gryza ale bym zżarł he he :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.