Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
13 lutego 2012r. o 21:17
nieznajomy napisał(a): Arturku jesteś kochany

I ja tak twierdzę :) i dlatego wysyłam Ci piosenkę :* :*

Domownicy :*

Dopisane 13.02.2012r. o godz. 21:17:

VIP007 dziękuję za miłą rozmowę :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 lutego 2012r. o 22:45
nieznajomy napisał(a): Arturku jesteś kochany wiesz za co :* :* :*
dziękuję,przyjaciół poznaje się w biedzie :*

Nic dodać , nic ująć :) Prezesie zostaw Panią Irenkę w spokoju . Postaram się w czwartek wpaść , to się załatwi :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7632
#VIP007 nieaktywny
14 lutego 2012r. o 0:15
E napisał(a):

:VIP007 dziękuję za miłą rozmowę :) :)
,,,E -cała przyjemność po mojej stronie.. :)
Uwaga,,, mrozik znikł :] ,a mimo tego pozdrawiam wszystkich cieplutko :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 lutego 2012r. o 2:18
magnum44 napisał(a): [
Pamiętam o tym codziennie od momentu zarejestrowania i ogarnia mnie coraz większy strach :| :| ale wiem, że chcę i przyjmę wszystko na tzw. "klatę".
Z drugiej strony cieszę się, bo wiem, że profesor jest świetny i zajmie się mną bardzo dobrze:)
I tak sobie właśnie myślę :)

Witam Wszystkich !
Moje Drogie Przyjaciółki. Dziś są Walentynki więc mogę sobie pozwolić na wyznanie że od dawna Was wszystkie Kocham szczerą przyjacielską miłością. Dziękuję że jesteście w dobrych i złych chwilach mojego życia . Dzięki Wam jestem bogatym człowiekiem :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* .
Mam dla Was jeszcze taki wierszyk :

W Dniu Świętego Walentego,
każdy uczuciem obdarowuje każdego.
Ja Wam ślę - 1000 buziaków,
100 wesołych pluszaków,
10 gwiazdek z nieba
i wszystkiego, czego Wam tylko potrzeba.

Magnum44 Rozumiem Twój strach, każdy by się bał ale cieszę się że podjęłaś tą decyzję . Zwlekanie tylko pogorszyło by Twoją sytuację co sama wiesz. Myślę że profesor zrobi to co będzie trzeba perfekcyjnie i będziesz bardzo zadowolona gdy będzie po wszystkim. Trzymam kciuki żebyś się tak nie bała :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 01:52:

nieznajomy napisał(a): Arturku jesteś kochany wiesz za co :* :* :*
dziękuję,przyjaciół poznaje się w biedzie :*

Nieznajomy i wzajemnie a to co się zdarzyło to kwestia Twojego szczęścia. Tak miało być. Cieszę się że mogłem być jego częściowym sprawcą he he. Reszta jest w Twoich rękach ale jestem pewny że świetnie sobie poradzisz w tej nowej sytuacji. A to masz na drogę ode mnie :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:02:

E napisał(a):

E wyjątkowo dzisiaj się zgadzam i uznaję to cukrowanie za Walentynkę dla mnie, Miło mi ty też jesteś kochana. Dzięki za piosenkę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:06:

Pannazdzieckiem napisał(a): [ Prezesie zostaw Panią Irenkę w spokoju . Postaram się w czwartek wpaść , to się załatwi :) Dobranoc :)

Ok już mamy wszystko uzgodnione . Do zobaczenia :)

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:18:

VIP007 napisał(a): Uwaga,,, mrozik znikł :] ,a mimo tego pozdrawiam wszystkich cieplutko :D

I oby już nie wrócił bo trochę dał Nam w kość. :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5183
magnum44
14 lutego 2012r. o 8:01
arturkedzia napisał(a):
... Was wszystkie Kocham szczerą przyjacielską miłością...
Trzymam kciuki żebyś się tak nie bała :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Art, i ja Cię kocham Przyjacielu mój:*:*:*:*:*:*:*

Dzięki za wsparcie, jestem dobrej myśli:)

:)

Tobie Arturze i wszystkim domownikom życzę wspaniałego dnia:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7612
bax
14 lutego 2012r. o 8:16
Witaj Artur :* a, wiesz Ty co, ten mój Walenty zawrócił mi co nieco w głowie :| ...czekam na rozwój wydarzeń ;) ...
A,Tobie przyjacielu wiele radości życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
&feature=related
Vipo fajna pamiątka z urodzin Artura :* ale najlepsza ta dziecięca miłośc ;) :D ...
No :) mnie wirus dopadł ;( ale kurujemy się witaminkami :)
Pozdrawiam :*
5221
#Jowita nieaktywny
14 lutego 2012r. o 8:29

No to wszystkim dnia pełnego miłości i ... niespodzianek :) :*

Arturze :* :* :*

&feature=related
3118
#sylvia nieaktywny
14 lutego 2012r. o 8:41
Kochany Arturze :* :* :*
wszystkim domownikom miłych walentynek :*
&list=FLs9Ibiw_PX105ePmzqjDOYw&index=2&feature=plpp_video
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.