magnum44 napisał(a): [
Pamiętam o tym codziennie od momentu zarejestrowania i ogarnia mnie coraz większy strach :| :| ale wiem, że chcę i przyjmę wszystko na tzw. "klatę".
Z drugiej strony cieszę się, bo wiem, że profesor jest świetny i zajmie się mną bardzo dobrze:)
I tak sobie właśnie myślę :)
Witam Wszystkich !
Moje Drogie Przyjaciółki. Dziś są Walentynki więc mogę sobie pozwolić na wyznanie że od dawna Was wszystkie Kocham szczerą przyjacielską miłością. Dziękuję że jesteście w dobrych i złych chwilach mojego życia . Dzięki Wam jestem bogatym człowiekiem :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* .
Mam dla Was jeszcze taki wierszyk :
W Dniu Świętego Walentego,
każdy uczuciem obdarowuje każdego.
Ja Wam ślę - 1000 buziaków,
100 wesołych pluszaków,
10 gwiazdek z nieba
i wszystkiego, czego Wam tylko potrzeba.
Magnum44 Rozumiem Twój strach, każdy by się bał ale cieszę się że podjęłaś tą decyzję . Zwlekanie tylko pogorszyło by Twoją sytuację co sama wiesz. Myślę że profesor zrobi to co będzie trzeba perfekcyjnie i będziesz bardzo zadowolona gdy będzie po wszystkim. Trzymam kciuki żebyś się tak nie bała :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.02.2012r. o godz. 01:52:
nieznajomy napisał(a): Arturku jesteś kochany wiesz za co :* :* :*
dziękuję,przyjaciół poznaje się w biedzie :*
Nieznajomy i wzajemnie a to co się zdarzyło to kwestia Twojego szczęścia. Tak miało być. Cieszę się że mogłem być jego częściowym sprawcą he he. Reszta jest w Twoich rękach ale jestem pewny że świetnie sobie poradzisz w tej nowej sytuacji. A to masz na drogę ode mnie :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:02:
E napisał(a): nieznajomy napisał(a): Arturku jesteś kochany
I ja tak twierdzę :) i dlatego wysyłam Ci piosenkę :* :*
E wyjątkowo dzisiaj się zgadzam i uznaję to cukrowanie za Walentynkę dla mnie, Miło mi ty też jesteś kochana. Dzięki za piosenkę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:06:
Pannazdzieckiem napisał(a): [ Prezesie zostaw Panią Irenkę w spokoju . Postaram się w czwartek wpaść , to się załatwi :) Dobranoc :)
Ok już mamy wszystko uzgodnione . Do zobaczenia :)
Dopisane 14.02.2012r. o godz. 02:18:
VIP007 napisał(a): Uwaga,,, mrozik znikł :] ,a mimo tego pozdrawiam wszystkich cieplutko :D
I oby już nie wrócił bo trochę dał Nam w kość. :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*