Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
12 marca 2012r. o 22:56
Pannazdzieckiem napisał(a): Aś mnie wczoraj zaraził tą melodią Vipowaty Pieronie :D
Spoko Paniusia :D to był kiedyś hit,,, :D :D życzę wszystkim posłuchać tą pioseneczkę w typowym dla niej klimacie,pijąc czerwone winko :] a słowa w tłumaczeniu są nie banalne...

ON: Monaco
28 stopni w cieniu
Jest to szalone, jest to zbyt wiele
Jesteśmy sami na tym świecie
Wszystko jest niebieskie (błękitne), wszystko jest piękne
Przymykasz nieco oczy, słońce jest tak wysoko
Głaszczę twoje nogi, moje ręce przypalają twoją skórę

ONA: Nic nie mów
Pocałuj mnie gdy tylko zechcesz
Jest mi dobrze
Miłość jest obok Ciebie

ON: Jest nam dobrze

ON: Monaco
28 stopni w cieniu
Nie wypowiadasz ani jednego słowa
Gaszę swojego papierosa, staje się jeszcze goręcej (atmosfera)
Twoje usta mają smak dzikiego owocu
No i proszę
Jak blond fala
Zabierasz mnie już

ONA: Nic nie mów
Miłość jest nade mną

:D życzę wam tego klimaciku,,,

a jak powiadają Francuzi ,,,Bonsoir!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 marca 2012r. o 2:42
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny
:* chmm niech moc będzie z Tobą :D goń tą gorączkę bo wiosna idzie i czekamy na spotkanie integracyjne :

Witam Wszystkich !
Widzę że przy poniedziałku chłopaki tu rządziły he he. Dziewczyny już wtorek gdzie jesteście ? wekend Wam się trochę wydłużył he he.
Jutro jadę na badanie . Trzymajcie kciuki żeby wszystko mi dobrze poszło.

VIPO7 no zobaczymy co będzie z tą mocą jutro jadę na to badanie w Twoim mieście i jakoś im bliżej tego bad. to trochę mam cykora co tam wyjdzie a z drugiej strony mam nadzieję że w końcu będę wiedział co jest ze mną grane. Ja też czekam i na ciepło i na spotkanie :)

Dopisane 13.03.2012r. o godz. 02:42:

Pannazdzieckiem napisał(a):
Salut , Prezesie :)

Paniusiu salitii !!! no po patrz jak my świetnie włoski znamy Stanisław ma z nas ubaw he he :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
13 marca 2012r. o 6:38
VIP007 napisał(a): życzę wszystkim posłuchać tą pioseneczkę, pijąc czerwone winko

VIP-o czy ty Jesteś romantyczny, czy tylko mi się zdaje :D :*
Arturze :* :* :* :* :* niezła mieszanka zebrała się w Twoim domku, jak nie romantycy, to wyznawcy teorii spiskowych, albo Kobiety :| Eeeeech, co jedna to ciekawszy egzemplarz :D :* :* :* Miłego dzionka Domownicy :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3118
#sylvia nieaktywny
13 marca 2012r. o 7:26
Witam :* nooo Arturze nie ma się czego obawiać badania bo lepiej jest wiedzieć wcześniej niż za późno :) A w pracy jest ok :) A reszta w rozmowie prywatnej nie na forum :)
5221
#Jowita nieaktywny
13 marca 2012r. o 7:44

zdrówka,zdrówka :* :* :*

Miłego dnia wszystkim życzę :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
13 marca 2012r. o 12:59
Witam :)
urobiłam się dzisiaj po pachy ;) i teraz wolne i co tu robić? chyba pójdę w poszukiwaniu takiego jednego sklepu może się uda :P
Pozdrawiam i życzę miłego dnia i duuużo zdrowia :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
13 marca 2012r. o 18:11
arturkedzia napisał(a): VIPO7 no zobaczymy co będzie z tą mocą jutro jadę na to badanie w Twoim mieście i jakoś im bliżej tego bad. to trochę mam cykora

Hej Arturze musi być dobrze nie ma innej opcji ,trzymam kciuki,a tak na marginesie o której masz jutro to badanie?pozdrawiam serdecznie :* :*
E napisał(a): [VIP-o czy ty Jesteś romantyczny, czy tylko mi się zdaje :D :*
i tu jest delemacik E :D ale myślę ,że intuicja kobieca już Ci dała odpowiedz :* :* jak będziesz piła winko pomyśl przez sekundę :D
nieznajomy napisał(a): Witam :)
urobiłam się dzisiaj po pachy ;) i teraz wolne i co tu robić?
;) ale numer ,aż po pachy :D :D to najlepiej wskoczyć do wanny albo pod prysznic z mydełkiem Fa,,, :D :D
pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczorka
&feature=fvwrel
7612
bax
13 marca 2012r. o 19:58
arturkedzia napisał(a): Dziewczyny już wtorek gdzie jesteście ? wekend Wam się trochę wydłużył he he.
Jutro jadę na badanie . Trzymajcie kciuki żeby wszystko mi dobrze poszło.

Witaj Artur:*
Weekend minął prędko,ale ogólnie jest o.k :)
Kciuki będę trzymała,czekam na dobre wiadomości :* Pozdrawiam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.