E napisał(a): No, co do tego, to nikt nie ma najmniejszych wątpliwości :) :)
Arturze :* :* :* trzymaj się tego optymizmu, co Ci zależy.
Witam Wszystkich !
No niestety mój i Wasz optymizm nie wystarczył a tak coś czułem że będzie jakaś niespodzianka a zaczęło się od śpóźnienia transportu.To nic bo po trasie zresztą pierwszy raz jechałem z taką ,,pompą,, he he tylko moi sąsiedzi mogli pomyśleć że to może moja ostatnia podróż he he prawie całe spóźnienie nadrobiliśmy. Na miejscu bez rejestracji a tam był VIPO7, my innym wejściem wjechaliśmy prosto na tomograf. No i dlatego z VIPO nie spotkaliśmy się. Niestety samego bad. też w ogóle nie mogli mi zrobić bo maszyna na mnie teoretycznie była za mała. Aby do niej wjechać nogi muszą leżeć na płasko. Moich w ogóle nie da się tak wyprostować a w zgięciu nie mieściłem się, jazda też zwiększyła mi spastyczność. Trudno nie mogłem tego przewidzieć. Poradzili mi że w Wałbrzychu lub we Wrocławiu na ul Kamińskiego mogą mi to bad. zrobić bo tam jedynie mają większe tomografy i nogi nie stanowią problemu. Wrocław jest bliżej, lepsza droga czyli wszystko muszę zaczynać odnowa. Trochę mi przykro było z kwitkiem odjeżdżać ale co mogłem więcej zrobić. Z powrotem wracaliśmy już po cichu he he. I to cała historia mojego wczorajszego ,,badania,,.
E znasz mnie przez takie coś napewno z optymizmu nie zrezygnuję. Po prostu chciałem mieć to już za sobą a teraz znów nie wiadomo ile potrwa załatwienie wszystkiego a czas nie jest moim sprzymieżeńcem. A jakoś to będzie bo wiara i nadzieja jest no i wiosna idzie to musi być dobrze :* :* :* :*
Dopisane 15.03.2012r. o godz. 01:58:
~ napisał(a):
Ale dopiero po świętach :P :D :*
Ok a co będzie po świętach ujawnisz mi się ? w sumie lubię niespodzianki :) no wł. musisz bo jak inaczej zatańczymy no nie ? he he.
Dopisane 15.03.2012r. o godz. 02:13:
nieznajomy napisał(a): Hej wszystkim :) ( Arturze :* )
znalazłam sklep ale poczułam się rozczarowana :/ ubogą oferta,inaczej to sobie wyobrażałam ale to nic,znalazłam inne fajne miejsce :D
Nieznajomy spokojnie znajdziesz co zechcesz to ogromny obszar a Ty dopiero się rozkręcasz he he. Ten widok faktycznie jest piękny a ile takich przed Tobą. Rób zdj. to i my pocieszymy oko jak będziesz gdzieś w ciekawych miejscach :* :* :* :*
Dopisane 15.03.2012r. o godz. 02:20:
Jowita napisał(a): Działka...hm... mokro...same błoto....tylko przebiśniegi, krokusy i tulipanki cieszą oczy :D Nie wiem czy sił w tym roku starczy do dbania o ten kawałek zieleni :| Miłego dnia wszystkim życzę :*
Jowito oj to Ty masz tam fajne widoki a jak się zrobi ciepło to zobaczysz jak siły same się ujawnią do motyczki he he :* :* :*
Dopisane 15.03.2012r. o godz. 02:28:
hemi napisał(a): wczoraj VIP wrzucił Enyę,ja stwierdziłem,że czas odświezyć sobie wszelkie Enigmy czy Vangelisy,ale zacznę od tego zawsze powoduje u mnie ciary na plecach!!!!
Chemi ja też lubię te klimaty a na dobrym sprzęcie to jest super efekt.Rób te audio to latem chętnie posłucham z Tobą.
Dopisane 15.03.2012r. o godz. 02:33:
VIP007 napisał(a): [teraz relacja z ostatniej chwili ,,Arturek odwiedził ten budynek [img=1331749754_cjgtokl.jpg]
Odwiedziłem dobrze to określiłeś he he
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*