E napisał(a): Arturze :* :* :* :* :* niezła mieszanka zebrała się w Twoim domku, jak nie romantycy, to wyznawcy teorii spiskowych, albo Kobiety :| Eeeeech, co jedna to ciekawszy egzemplarz :D :* :* :* Miłego dzionka Domownicy :) :) :)
Witam Wszystkich !
Myślę że dobrze się przygotowałem zgodnie z procedurą więc zostało zrobić badanie i wyjaśnić niejasności. Po Waszych wpisach trochę mniej się stresuję. Karetka zamówiona. Pogoda też ma być dobra więc jestem optymistą. W nocy nap. Wam jak było :)
E ale jak na taką mieszankę to przyznasz, że całkiem nieźle się dogadujemy he he. Na szczęście każdy z nas jest inny i o to chodzi bo nie ma nudy a Kobiety masz rację mamy same wyjątkowe ,,bajerandki,, to tańca i do różańca.
Dopisane 14.03.2012r. o godz. 01:01:
sylvia napisał(a): Witam :* nooo Arturze nie ma się czego obawiać badania bo lepiej jest wiedzieć wcześniej niż za późno :) A w pracy jest ok :) A reszta w rozmowie prywatnej nie na forum :)
Sylwio Droga niby nic mi nie grozi wiem ale po ostatnich wiadomościach o biodrach to mam taki lęk że znów coś mnie negatywnie zaskoczy. Mam też nadzieję że tym razem tak nie będzie a będzie tak jak Ty mi napisałaś i będę wiedział co dalej lub że tak już musi zostać. Ok masz tu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* a reszta w rozmowie telefonicznej.
Dopisane 14.03.2012r. o godz. 01:12:
Jowita napisał(a):
zdrówka,zdrówka :* :* :*
Jowito Tobie również myślę że wraz ze wzrostem temperatury będzie się nam Wszystkim po prawiało i zdrówko i samopoczucie a to już w ten wekend sprawdzimy bo ma być upał +20 he he. Chyba działkę odwiedzisz ? :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.03.2012r. o godz. 01:24:
nieznajomy napisał(a): Witam :)
urobiłam się dzisiaj po pachy ;) i teraz wolne i co tu robić? chyba pójdę w poszukiwaniu takiego jednego sklepu może się uda :P
Nieznajomy widzę że kondycja Ci dopisuje skoro masz jeszcze siły na poszukiwania. Dopiero po tych poszukiwaniach pewnie padłaś a znalazłaś co chciałaś ? Masz tu ode mnie odżywki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 14.03.2012r. o godz. 01:36:
VIP007 napisał(a): Hej Arturze musi być dobrze nie ma innej opcji ,trzymam kciuki,a tak na marginesie o której masz jutro to badanie?pozdrawiam serdecznie :* :*
VIPO Pewnie tak będzie oby a samo bad. mam o 12.30. Potrwa może pół godziny i z powrotem karetka mnie odwiezie. Nie wiem tylko czy bad. (opis) dost. odrazu czy ktoś będzie musiał je innego dnia odebrać ale to już drugorzędna sprawa ważne żeby badanie wyszło.
Dopisane 14.03.2012r. o godz. 01:47:
bax napisał(a): Witaj Artur:*
Weekend minął prędko,ale ogólnie jest o.k :)
Kciuki będę trzymała,czekam na dobre wiadomości :* Pozdrawiam :)
Baxiu mi i tygodnie i wekendy bardzo szybko mijają już połowa marca a dopiero był styczeń. Dzięki w nocy nap. jak tam było :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Anonimku przy takich utworkach teraz też by się po wywijało he he, dzięki zatańczysz ? :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*