Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4834
#nieznajomy nieaktywny
15 marca 2012r. o 18:38
Upieram się przy Parzycach bo wiem dzie jestem :> ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
15 marca 2012r. o 20:02
arturkedzia napisał(a): ... wszystko muszę zaczynać odnowa.

Coś się kończy, coś się zaczyna :) Nie zawsze wszystko idzie tak, jak byśmy sobie tego życzyli ;( Ale my, biedzie się nie dajemy, czasem łezkę uronimy z bezsilności, ale jak czołgi, wciąż do przodu :) ;) Trzymaj się Arturze :* :* :* Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:15
arczi wiosna idzie,zapewne będzie u ciebie masa ludzi,zawsze się posiedzi na zewnątrz i w ogóle-idzie ogólnie rzecz ujmując TWOJA pora/pory roku,po jesiennej słocie i zimie czas na słonce:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3118
#sylvia nieaktywny
15 marca 2012r. o 20:55
Witam :* Kochany Arturze przepraszam że nie mogłam odebrać ale siałam postrach na ulicach Legnicy :D dałam sobie spokój z Bolesławianami bo już przywykli :D W sobote mam wielką uroczystość w domu :D moja córcia kończy 10 lat :) ależ ten czas leci :)
&feature=related
~ niezalogowany
15 marca 2012r. o 21:50
&feature=related

&feature=related

&feature=related

:P
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 marca 2012r. o 2:44
nieznajomy napisał(a): Oj Arturku :* ,trzeba być optymistą,ja byłam jak polazłam w miasto i nie bardzo wiedziałam jak wrócić na szczęście zobaczyłam tramwaj i już "byłam w domu".]

Witam Wszystkich !
,,.Wczoraj dzw. do Wrocławia i już zaklepałem sobie termin bad. na 24.04.2012r . Technik powiedział że nie będzie żadnego problemu z wykonaniem bad. Jest ok. tylko znów miesiąc trzeba czekać ale wiem że tym razem nie wrócę z kwitkiem. Zostało mi jeszcze tylko transport załatwić ale mam nadzieję że i z tym się uporam.

Nieznajomy jestem jak widzisz optymistą już działam nie poddałem się a Ty też widzę coraz lepiej radzisz sobie w plenerze i z transportem do domu he he. Ładne te fotki dzięki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

CDN........ :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2012r. o 8:25
arturkedzia napisał(a): Zostało mi jeszcze tylko transport załatwić ale mam nadzieję że i z tym się uporam.

:D i wszystko jasne :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4834
#nieznajomy nieaktywny
16 marca 2012r. o 13:29
Witaj Arturku i wszyscy obecni i nie obecni :*
Aż tak odważna nie jestem,żeby wsiąść do tram. a i kasy mi szkoda bom oszczędna :> (czytaj chytra ;) ) a i o kondycję muszę dbać bo jakoś spodnie ciasne się zrobiły ;(
Życzę powodzenia :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.