Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
16 marca 2012r. o 14:42
nieznajomy napisał(a): spodnie ciasne się zrobiły ;(

Dobrobyt, czyli to jednak prawda, że w niektórych miejscach na świecie, można zrobić karierę od "pucybuta do milionera" :D :D :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nieznajomy niezalogowany
16 marca 2012r. o 17:28
E,Ty tam a nie łaska pomyśleć,że to opuchlizna głodowa :> ;) brzuszek też jakiś taki ... ( o nie,nie dlatego :P )
wróciłam ze spaceru ale mnie nogi bolą,tylko dlaczego? przecież raz obeszłam kamienicę dookoła :/
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 marca 2012r. o 2:53
E napisał(a): Coś się kończy, coś się zaczyna :) Nie zawsze wszystko idzie tak, jak byśmy sobie tego życzyli ;( Ale my, biedzie się nie dajemy, czasem łezkę uronimy z bezsilności, ale jak czołgi, wciąż do przodu :) ;)

E masz rację co nas nie zabije to nas wzmocni ten wyjazd jednak troszkę mi zaszkodził ale sytuację można opanować więc się nie martwię :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.03.2012r. o godz. 02:19:

hemi napisał(a): arczi wiosna idzie,zapewne będzie u ciebie masa ludzi,zawsze się posiedzi na zewnątrz i w ogóle-idzie ogólnie rzecz ujmując TWOJA pora/pory roku,po jesiennej słocie i zimie czas na słonce:):)

Chemi jeśli będę w miarę ,,zdrowy,, to będę szczęśliwy móc spotkać się ze wszystkimi którzy będą mieli ochotę mnie odwiedzić. Co roku czekam na tą moją porę bo takie spotkania mają na mnie działanie uzdrawiające więc myślę że napewno posiedzimy nieraz na słoneczku przy czymś he he

Dopisane 17.03.2012r. o godz. 02:33:

sylvia napisał(a): Witam :* Kochany Arturze przepraszam że nie mogłam odebrać ale siałam postrach na ulicach Legnicy :D dałam sobie spokój z Bolesławianami bo już przywykli :D W sobote mam wielką uroczystość w domu :D moja córcia kończy 10 lat :) ależ ten czas leci :)

Droga Sylwio nic się nie stało zadzw. innym razem. O to idziesz na całość ale nikt nie musiał się bać bo wiem że świetnie sobie radzisz. Kurcze dzieci rosną a my się starzejemy niestety. Życz ode mnie swojej córci dużo zdrówka i spełnienia marzeń. Czas leci nieubłaganie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.03.2012r. o godz. 02:47:

nieznajomy napisał(a):
Aż tak odważna nie jestem,żeby wsiąść do tram. a i kasy mi szkoda bom oszczędna :> (czytaj chytra ;) ) a i o kondycję muszę dbać bo jakoś spodnie ciasne się zrobiły ;(
Życzę powodzenia :* :* :*

Nieznajomy powoli za pół roku będziesz tam śmigać jak po B-wcu i do tego wszędzie na pieszo to napewno spodnie będę Ci spadać ale są paski więc to nie problem. Już widzę tą sylwetkę osy he he. Tak trzymaj (bądź chytra) zarabiaj w tym raju i spier..... do kraju he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.03.2012r. o godz. 02:53:

Pannazdzieckiem napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Zostało mi jeszcze tylko transport załatwić ale mam nadzieję że i z tym się uporam.

:D i wszystko jasne :D :D :D

Paniusiu jasne ale znów trzeba czekać :)

Anonimku dzięki :* :* :* :*

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
17 marca 2012r. o 7:39
Dzień doberek ,,Arturze Waleczny"piękne słoneczko wita nas na wekeend i tak ma być :* :* a jak ciepło po czujemy to i nowy nastrój zbudujemy :D :D wiec się nastrajamy i jak E powiada bidzie się nie damy :D :D ochhhooo :D ale mnie bierze na wiosnę ,jakieś inwencje twórcze mnie łapią :P :P oby nie reumatyzm :D Dużo zdrówka i wytrwałości Ci życzę , :* :* pozdrowienia cieplutkie jak promyki słoneczka dla Domowników :* :* jak pierdziu ale mnie łapie,,
&feature=related
:D :D :D :] :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
17 marca 2012r. o 11:33
Hej Arturku :* :* :*
Zbieram i po św. na jakiś tydz. przyjadę, co do talii osy to daleko mi choć bym obiegła całe Parzyce :D
Pozdrawiam :)
6979
E
17 marca 2012r. o 21:15
arturkedzia napisał(a): ...więc się nie martwie :*

No i to jest twoja siła Arturze :* :* :* takiej postawy, możemy nieustannie się od Ciebie uczyć :) :) :) Miłego weekendu Tobie i Rodzicom :* Domownicy :* Wiem, jak się przyczepię do jakiejś piosenki, to...wybaczcie :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
17 marca 2012r. o 23:30
Hej Arturze :* ale sobota zleciała szybciutko :| muszę przyznać ,że w ogóle ten czas tak szybko umyka ale pogoda była super,a mnie znowu wciągnęły sporty motorowe :D przypadkowo stałem się dzisiaj kibicem zawodów-podziwiałem wyczyny crosowców ,a to małe co nie co co wyprawiają na swoich maszynach :D :D [img=1332022802_3pk3b7v.jpg]
[img=1332023008_airzelu.jpg]
[img=1332023068_rj1iw6s.jpg]

Życzę pogodnej nocy- dobranoc Przyjacielu :* dobranoc Bolecnauci :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 marca 2012r. o 2:58
VIP007 napisał(a): Dzień doberek ,,Arturze Waleczny"piękne słoneczko wita nas na wekeend i tak ma być :* :* a jak ciepło po czujemy to i nowy nastrój zbudujemy :D ale mnie bierze na wiosnę ,jakieś inwencje twórcze mnie łapią :D :D :D :] :*

Witam Wszystkich !
Wczoraj był piękny dzień ,po południu byłem na spacerku i w ogóle nie chciało mi się do domu wracać. Dziś też planuję po południu pooddychać świeżym powietrzem na słonku. W końcu jest ciepło :)

VIPO7 racja jak jest pogoda ładna to i człowiek jest wesoły odrazu myśli o ,,głupotach,, ja tak zaczynam myśleć he he ale Ciebie też coś bierze i dobrze czyli to jest ten wirus wiosenny któremu chętnie się poddamy no nie ? raz się żyje he he

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:37:

nieznajomy napisał(a): Hej Arturku :* :* :*
Zbieram i po św. na jakiś tydz. przyjadę, co do talii osy to daleko mi choć bym obiegła całe Parzyce :D
Pozdrawiam :)

Nieznajomy o to już napewno będzie ciepło. To jedno po południe proszę dla mnie zarezerwować na kawkę u mnie pod namiotem ok ?Z tą osą to żartowałem nie musisz biegać talię masz ok :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:47:

E napisał(a): No i to jest twoja siła Arturze :* :* :* takiej postawy, możemy nieustannie się od Ciebie uczyć :) :) :) Miłego weekendu Tobie i

E tylko pomyślmy kto mi daje taką siłę ? uczniowie, jakie to proste no nie ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:58:

VIP007 napisał(a): Hej Arturze :* ale sobota zleciała szybciutko :| muszę przyznać ,że w ogóle ten czas tak szybko umyka ale pogoda była super,a mnie znowu wciągnęły sporty motorowe

niedziela też zleci za szybko jak ten czas też za szybko ucieka.
Gdzie były te pokazy ?

Ranna wróciłaś a do mnie to już nic nie piszesz tylko z Grzdylem się umawiasz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza