VIP007 napisał(a): Dzień doberek ,,Arturze Waleczny"piękne słoneczko wita nas na wekeend i tak ma być :* :* a jak ciepło po czujemy to i nowy nastrój zbudujemy :D ale mnie bierze na wiosnę ,jakieś inwencje twórcze mnie łapią :D :D :D :] :*
Witam Wszystkich !
Wczoraj był piękny dzień ,po południu byłem na spacerku i w ogóle nie chciało mi się do domu wracać. Dziś też planuję po południu pooddychać świeżym powietrzem na słonku. W końcu jest ciepło :)
VIPO7 racja jak jest pogoda ładna to i człowiek jest wesoły odrazu myśli o ,,głupotach,, ja tak zaczynam myśleć he he ale Ciebie też coś bierze i dobrze czyli to jest ten wirus wiosenny któremu chętnie się poddamy no nie ? raz się żyje he he
Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:37:
nieznajomy napisał(a): Hej Arturku :* :* :*
Zbieram i po św. na jakiś tydz. przyjadę, co do talii osy to daleko mi choć bym obiegła całe Parzyce :D
Pozdrawiam :)
Nieznajomy o to już napewno będzie ciepło. To jedno po południe proszę dla mnie zarezerwować na kawkę u mnie pod namiotem ok ?Z tą osą to żartowałem nie musisz biegać talię masz ok :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:47:
E napisał(a): No i to jest twoja siła Arturze :* :* :* takiej postawy, możemy nieustannie się od Ciebie uczyć :) :) :) Miłego weekendu Tobie i
E tylko pomyślmy kto mi daje taką siłę ? uczniowie, jakie to proste no nie ? he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 18.03.2012r. o godz. 02:58:
VIP007 napisał(a): Hej Arturze :* ale sobota zleciała szybciutko :| muszę przyznać ,że w ogóle ten czas tak szybko umyka ale pogoda była super,a mnie znowu wciągnęły sporty motorowe
niedziela też zleci za szybko jak ten czas też za szybko ucieka.
Gdzie były te pokazy ?
Ranna wróciłaś a do mnie to już nic nie piszesz tylko z Grzdylem się umawiasz ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*