Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
30 marca 2012r. o 6:27
Witam z samego rana :* ciesze się Arturze że wszystko ok :* a u mnie wręcz przeciwnie moja córcia chora zaraz zmykamy do lekarza ale i ja się kiepsko czuje chyba zaczyna się u nas angina :( no a chorować mi nie wolno bo przecież prace dopiero zaczęłam :( Życzę wszystkim miłego weekendu bo dla mnie się nie liczy bo jak to w handlu bywa jest niedziela handlowa :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
30 marca 2012r. o 6:37
Sylvia :* Ty się trzymaj, córcia niech szybko wraca do zdrówka, tak abyście na Święta były w formie :) :)
Arturze :* :* :*
Domownicy :* :* :*
A wczoraj taka Jedna :* :* :* wkleiła w innym temacie taką fajną pioseneczkę :)
&feature=player_embedded

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2945
Mgosia
30 marca 2012r. o 18:43
A ja tak :P:P:P

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 marca 2012r. o 2:08
sylvia napisał(a): :D ciesze się Arturze że wszystko ok :* a u mnie wręcz przeciwnie moja córcia chora zaraz zmykamy do lekarza ale i ja się kiepsko czuje chyba zaczyna się u nas angina :( no a chorować mi nie wolno bo przecież prace dopiero zaczęłam :( :

Witam Wszystkich !
Kurcze ale się zimno zrobiło już drugi dzień nie byłem na dworze. Pogodę mamy barowo-wirusową. Mam nadzieję że nic nie złapię na święta. W środę mam wymianę cewnika i mam nadzieję że wszystko pójdzie lekarzowi dobrze i w Święta będę mógł coś dobrego zjeść i wypić np. jaką herbatkę he he

Sylwio Droga :* u mnie niby ok. skurcze minęły ale Tobie i wam współczuję, angina to paskudna choroba. Nic nie poradzisz w pracy powinni zrozumieć Twoją sytuację i napewno tak będzie. Wracajcie szybko do zdrowia :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:37:

~Gocha napisał(a): Artucho, nawet się nie waż chorować :> :> :> Bo wiesz mietła ..jak żywa ;)
A co Wy mnie tam w moje krzaki szurgacie he ? :> :> :D :D

Gocha postaram się utrzymać ten tragicznie stabilny stan he he
a Ty też uważaj na konkurencję a w ogóle to co Wy będziecie we trzy a Sylwia chora czyli we dwie z E w tych krzakach robić ? jak tak zimno. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:44:

zraniona napisał(a): Ja wzielam sobie urlop bezplatny ;;D

Ranna czemu ja nic o tym nie wiem od czego ten urlop ? :* :* :* :* od VIPA7 ?

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:48:

~zraniona napisał(a): Witam :* Arturku duzo zdrowka zycze :* trzymam za ciebie kciuki :* :* :*

Ranna dzięki dobrze kciuki trzymasz pomogły :* :* :* :* :*

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:54:

nieznajomy napisał(a): I Tobie melduję się po nieobecności, chyba,że nikt nie zauważył :>
już mam stałego neta :D

Nieznajomy jak to ? ja wszystko widzę gdzie byłaś ? jak Cię nie było ? he he. Zgłoszenie przyjęte he he :* :* :* :* :*

Hegemonie ładnie grasz z Magnum44. Czółko :)

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 02:01:

bax napisał(a): [
Artur :* pozdrawiam :) domownicy cieszą się weekendem,to ja też :D ,ale stadko zaś pobudke o świcie mi zrobi :D
Trzymajcie się ciepło :)

Baxiu nie daj się chorobie . Czy Twoje stadko nie może spać dłużej w wekend ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 02:08:

E napisał(a): A wczoraj taka Jedna :* :* :* wkleiła w innym temacie taką fajną pioseneczkę :)

E fajnie z Gochą gracie potańczyło by się :* :* :* :* :* :* :*

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
31 marca 2012r. o 19:17
Witam :*
Kochany Arturze :* Dzisiaj tylko jeden buziak żebym Cię nie zaraziła :D
7612
bax
31 marca 2012r. o 20:04
arturkedzia napisał(a):

Czy Twoje stadko nie może spać dłużej w wekend ?

Dziś jakoś dali mi pospac:)
Artur,ale domowników wywiało :| to przez tą wichurę pewnie;)dziś to już 4 pory roku w ciągu jednego dnia;)...
Trzymaj się ciepło:*
Pozdrowienia dla Twoich rodziców :)

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 20:04:

Hej Sylvia :)
Wrzucę coś ,co lubię :)
4834
#nieznajomy nieaktywny
31 marca 2012r. o 20:20
Witam :)
dzisiejszy dzionek drogi Arturze uważam za udany :)
spotkałam się z koleżanką,taką nowo poznaną i miło spędziłyśmy czas,nawet nie zorientowałam się,że to pora wracać do domu szykować kolację :)

Dopisane 31.03.2012r. o godz. 20:20:

Coś mam z pamięcią nie tak :>
zapomniałam dopisać Pozdrawiam :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 kwietnia 2012r. o 0:51
sylvia napisał(a): Witam :*
Kochany Arturze :* Dzisiaj tylko jeden buziak żebym Cię nie zaraziła :D

Witam Wszystkich !
Sylwio Droga najważniejsze żebyś szybko wyzdrowiała a jak to się stanie to wszystko nadrobimy cała wiosna i lato przed Nami.
Zdrówka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 00:07:

bax napisał(a): Dziś jakoś dali mi pospac:)
Artur,ale domowników wywiało :| to przez tą wichurę pewnie;)dziś to już 4 pory roku w ciągu jednego dnia;)...

Baxiu tak dziś to pogoda dała Nam po popalić było wszysko ponoć w święta ma też tak być a miało być b. ciepło. Będą wszyscy w swoich domach siedzieć a gryla to pewnie w maju dopiero da się zrobić :* :* :* :*

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 00:29:

nieznajomy napisał(a): Witam :)
dzisiejszy dzionek drogi Arturze uważam za udany :)
spotkałam się z koleżanką,taką nowo poznaną i miło spędziłyśmy czas,nawet nie zorientowałam się,że to pora wracać do domu szykować kolację :) Dopisane 31.03.2012r. o godz. 20:20:Coś mam z pamięcią nie tak :>
zapomniałam dopisać Pozdrawiam :*

Nieznajomy Obyś miała tylko takie dni a czy ta nie pamięć powstała po spotkaniu? he he ale ostatecznie zdążyłaś z kolacją ? chyba ? he he :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.04.2012r. o godz. 00:51:

Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.