sylvia napisał(a): :D ciesze się Arturze że wszystko ok :* a u mnie wręcz przeciwnie moja córcia chora zaraz zmykamy do lekarza ale i ja się kiepsko czuje chyba zaczyna się u nas angina :( no a chorować mi nie wolno bo przecież prace dopiero zaczęłam :( :
Witam Wszystkich !
Kurcze ale się zimno zrobiło już drugi dzień nie byłem na dworze. Pogodę mamy barowo-wirusową. Mam nadzieję że nic nie złapię na święta. W środę mam wymianę cewnika i mam nadzieję że wszystko pójdzie lekarzowi dobrze i w Święta będę mógł coś dobrego zjeść i wypić np. jaką herbatkę he he
Sylwio Droga :* u mnie niby ok. skurcze minęły ale Tobie i wam współczuję, angina to paskudna choroba. Nic nie poradzisz w pracy powinni zrozumieć Twoją sytuację i napewno tak będzie. Wracajcie szybko do zdrowia :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:37:
~Gocha napisał(a): Artucho, nawet się nie waż chorować :> :> :> Bo wiesz mietła ..jak żywa ;)
A co Wy mnie tam w moje krzaki szurgacie he ? :> :> :D :D
Gocha postaram się utrzymać ten tragicznie stabilny stan he he
a Ty też uważaj na konkurencję a w ogóle to co Wy będziecie we trzy a Sylwia chora czyli we dwie z E w tych krzakach robić ? jak tak zimno. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:44:
zraniona napisał(a): Ja wzielam sobie urlop bezplatny ;;D
Ranna czemu ja nic o tym nie wiem od czego ten urlop ? :* :* :* :* od VIPA7 ?
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:48:
~zraniona napisał(a): Witam :* Arturku duzo zdrowka zycze :* trzymam za ciebie kciuki :* :* :*
Ranna dzięki dobrze kciuki trzymasz pomogły :* :* :* :* :*
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 01:54:
nieznajomy napisał(a): I Tobie melduję się po nieobecności, chyba,że nikt nie zauważył :>
już mam stałego neta :D
Nieznajomy jak to ? ja wszystko widzę gdzie byłaś ? jak Cię nie było ? he he. Zgłoszenie przyjęte he he :* :* :* :* :*
Hegemonie ładnie grasz z Magnum44. Czółko :)
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 02:01:
bax napisał(a): [
Artur :* pozdrawiam :) domownicy cieszą się weekendem,to ja też :D ,ale stadko zaś pobudke o świcie mi zrobi :D
Trzymajcie się ciepło :)
Baxiu nie daj się chorobie . Czy Twoje stadko nie może spać dłużej w wekend ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 31.03.2012r. o godz. 02:08:
E napisał(a): A wczoraj taka Jedna :* :* :* wkleiła w innym temacie taką fajną pioseneczkę :)
E fajnie z Gochą gracie potańczyło by się :* :* :* :* :* :* :*
Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*