nieznajomy napisał(a): Ale się porobiło :/
wczoraj trochę zasiedziałam się w mieście i późno przyszłam a dzisiaj konsekwencje,nie nie mam kaca ale ze strony ... ,chyba muszę szukać czegoś innego ;(
A tak ogólnie to witam.Dopisane 01.04.2012r. o godz. 10:34:No dobra,PRYMA APRYLIS :P
olera obym nie wykrakała :/
Witam Wszystkich !
Ja dziś tylko siostrę nakłamałem że nasz Puszek zaginął 3 dni temu i jak powiedziałem prima-aprilis to opieprz dostałem bo się bardzo przejęła jego zniknięciem i tak skończyły się wczoraj wieczorem moje żarty he he.A wcześniej po 17.00 miałem b. miłych gości. Byli u mnie E z Paniusią i Gosia z Agą. Nikt już nie kłamał ale było nam bardzo wesoło tylko jak zwykle trwało to za krótko .
Nieznajomy dobre to było ale wszyscy się napewno nie nabrali ze mną na czele i będzie dobrze ,,wronko,, he he. :* :* :* :*
Dopisane 02.04.2012r. o godz. 01:47:
bax napisał(a): Witaj Artur :* póki co,czekamy na cieplejszą wiosnę,a dziś strasznie się nudzę,psikusa nie zrobiłam nikomu,ale do wieczoru daleko :* Dopisane 01.04.2012r. o godz. 14:13:motylem byłam,ale utyłam ;) :D
Baxiu Ty nudzisz się ? to mnie nie nabrałaś he he to samo z tym motylem Ty i tycie he he a coś wieczorem na broiłaś z tych ,,nudów,, ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 02.04.2012r. o godz. 02:30:
E napisał(a): [Ty Arturze :* :* :* musisz częściej wypowiadać życzenia, bo one się spełniają w 200% :D :D
Co by nie mówić, niedziela, a w zasadzie każdy dzień, spędzony z Tobą należy do miłych :) :) :)
Dziękuję za gościnność :* Domownicy :*
E proszę Cię bo się czerwienię to Wy mi sprawiliście miłą niespodziankę wpadając do mnie na kawkę i to mówię szczerze już po prima-aprilis. Jak zawsze było za krótko ale kiedyś to nadrobimy już jak będzie ciepełko bo trzeba uczcić nowy zakup kierownika transportu. Co Ty o tym myślisz ? :* :* :* :* :*
Paniusiu ładny ten nowy transport i praktyczny. Nie zapomnij o meailu dla mnie. Muszę to przemyśleć czy w ogóle dam radę ale napewno spróbuję Ci pomóc.
Dopisane 02.04.2012r. o godz. 02:37:
VIPO7 jak się czujesz ? co z Twoim zdrowiem ? skąd ta gorączka ?
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*