E napisał(a): Arturze :*:*:* podpisuję się pod tym obiema rękami :) Wiesz, że każda okazja do spotkania się z Ludźmi :* jest bardzo dobra :) Czekamy na sprzyjające warunki atmosferyczne, a później ... :| :D
Witam Wszystkich !
Dziś w końcu byłem na krótkim spacerku po trzech dniach siedzenia w domu. Wiało ale dało się wytrzymać. Święta marnie się zapowiadają jak będzie tak zimno i cienko widzę sprzedaż kiełbasy grillowej bo o grilowaniu można tylko pomarzyć.
E ja też się ,,podpisuję,, ręką pełnomocnika he he. Pewnie że wiem bo z takich spotkań wszyscy wychodzą silniejsi i zdrowsi no i najedzeni he he. Myślę że w maju się tak wzmocnimy he he.
:* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:29:
bax napisał(a): []
Artur:* mamy nowy tydzień,i najwyższa pora wziąśc się za coś,święta idą,a ja
:| jeszcze "w lesie",szukam zajączka wielkanocnego ;) :D ...
Baxiu zdążysz ze wszystkim spokojnie, to tylko dwa dni świąt.
Ja w sobotę jajka święcę oczywiście wcześniej myję he he i mogę świętować. :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:41:
sylvia napisał(a): Dzień dobry kochani :*
Arturze :* :* :* już dzisiaj mogę Ci dać trzy buziaki :) a ja dzisiaj pomyliłam dni i myślałam że to niedziela bo w tym tygodniu nie miałam wolnego :( No cóż odpocznę w święta :)
Sylwio Droga :* :* :* :* o to super czyli jest poprawa. Lepiej być zmęczonym jak się nudzić. To dobrze że nie dzwoniłem. W święta wszyscy odpoczniemy bo zimno ma być. Zdrówka Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:50:
~Gocha napisał(a): A Hegemon nam się zbiesił :| ;) :)
Gocha nie zbiesił się tylko nas obserwuje a może porządki przed świąteczne robi. A Ty malujesz w tym roku jajka swoim chłopakom ? he he. :* :* :* :*
Dopisane 03.04.2012r. o godz. 01:05:
~zraniona napisał(a): [
Witaj Arturku :* ... urlop od warszawiakow :D Vipko nie jest uciazliwy to raczej on urlop odemnie potrzebuje :D
Buziakuje Ciebie i zycze milego wieczorku :* Ja wciaz odpoczywam bo swietowalam od piatku do soboty nocy :/
Ranna to ja mam pomysł jedźcie razem odpoczywać na urlop. Co Ty na to ? . No odpocznij bo w tym roku jeszcze dużo będzie takich wekendów. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 03.04.2012r. o godz. 01:54:
VIP007 napisał(a): []a ja na rozrabiałem- jak troszeczkę słoneczko przygrzało .Po pracowałem w ogrodzie parę godzinek no i delektowałem się piwkiem z lodóweczki no i złapało mnie dobrze :| :| :| Chłopie nawet nie wiesz jaką fetę mi naszykowano u Zranionej,,taka nie spodzianka że aż hej- dużo by tu pisać , muszę podjechać do Ciebie to pogadamy na realu :D
:* :*
VIPO7 to tak jest z tą wiosenną pogodą niby ciepło a wieczorem gorączka już jest. Za ostro się wziąłeś za ten ogródek. Ranna świetnie gotuje to wiem ale chętnie posłucham o tych smakołykach. To teraz trzeba się odwdzięczyć jakąś niespodzianką za to szybkie wyleczenie z gorączki tą niekonwencjonalną metodą . Tak trzymaj z tym porywem na wiosnę . Jak już teraz jest tak fajnie to co będzie latem ?. Będzie ciągła integracja w różnych miejscach he he.
Ranna widzisz że VIPO7 nie chce od Ciebie odpoczywać .
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*