Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
2 kwietnia 2012r. o 21:29
arturkedzia napisał(a):
Ja dziś tylko siostrę nakłamałem że nasz Puszek zaginął 3 dni temu i jak powiedziałem prima-aprilis to opieprz dostałem bo się bardzo przejęła jego zniknięciem i tak skończyły się wczoraj wieczorem moje żarty he he.VIPO7 jak się czujesz ? co z Twoim zdrowiem ? skąd ta gorączka ?
Witaj Arturze Waleczny :* widzę że humorek Ci nie żle dopisuje :D :D dobrze ,że Puszek nie wiedział jak na mieszałeś bo mogł byś się z klejnotami pożegnać :D :D cały Arturek ,,,aleś wymyślił czarny scenariusz pieskowi :D :D ha a ja na rozrabiałem- jak troszeczkę słoneczko przygrzało .Po pracowałem w ogrodzie parę godzinek no i delektowałem się piwkiem z lodóweczki no i złapało mnie dobrze :| :| :| Chłopie nawet nie wiesz jaką fetę mi naszykowano u Zranionej,,taka nie spodzianka że aż hej- dużo by tu pisać , muszę podjechać do Ciebie to pogadamy na realu :D
~zraniona napisał(a): Vipko nie jest uciazliwy to raczej on urlop odemnie potrzebuje :D
:D :D kurcze jak to brzmi Vipko :D :D :D poezja :D :D no i ja potrzebuję urlopik ?? ?? od zranionej ?? no tu się nie zgadzam :D :D jestem w formie :P :P kiedy imprezka?? :]
Jak widać Arturze normalny totalny poryw wiosny się udziela wszyskim,,,,Pozdrawiam Cię serdecznie ,trzymam kciuki cały czas za Twoje zdrówko :D :D było ostatni cięzko u Ciebie,ale to kryzys wiosenny trzeba się sposobić na imprezkę integracyjną,,,pozdrawiam raz jeszcze i pozdrawiam Domowników
:* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 1:54
E napisał(a): Arturze :*:*:* podpisuję się pod tym obiema rękami :) Wiesz, że każda okazja do spotkania się z Ludźmi :* jest bardzo dobra :) Czekamy na sprzyjające warunki atmosferyczne, a później ... :| :D

Witam Wszystkich !
Dziś w końcu byłem na krótkim spacerku po trzech dniach siedzenia w domu. Wiało ale dało się wytrzymać. Święta marnie się zapowiadają jak będzie tak zimno i cienko widzę sprzedaż kiełbasy grillowej bo o grilowaniu można tylko pomarzyć.

E ja też się ,,podpisuję,, ręką pełnomocnika he he. Pewnie że wiem bo z takich spotkań wszyscy wychodzą silniejsi i zdrowsi no i najedzeni he he. Myślę że w maju się tak wzmocnimy he he.
:* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:29:

bax napisał(a): []
Artur:* mamy nowy tydzień,i najwyższa pora wziąśc się za coś,święta idą,a ja
:| jeszcze "w lesie",szukam zajączka wielkanocnego ;) :D ...

Baxiu zdążysz ze wszystkim spokojnie, to tylko dwa dni świąt.
Ja w sobotę jajka święcę oczywiście wcześniej myję he he i mogę świętować. :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:41:

sylvia napisał(a): Dzień dobry kochani :*
Arturze :* :* :* już dzisiaj mogę Ci dać trzy buziaki :) a ja dzisiaj pomyliłam dni i myślałam że to niedziela bo w tym tygodniu nie miałam wolnego :( No cóż odpocznę w święta :)

Sylwio Droga :* :* :* :* o to super czyli jest poprawa. Lepiej być zmęczonym jak się nudzić. To dobrze że nie dzwoniłem. W święta wszyscy odpoczniemy bo zimno ma być. Zdrówka Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 00:50:

~Gocha napisał(a): A Hegemon nam się zbiesił :| ;) :)

Gocha nie zbiesił się tylko nas obserwuje a może porządki przed świąteczne robi. A Ty malujesz w tym roku jajka swoim chłopakom ? he he. :* :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 01:05:

~zraniona napisał(a): [
Witaj Arturku :* ... urlop od warszawiakow :D Vipko nie jest uciazliwy to raczej on urlop odemnie potrzebuje :D
Buziakuje Ciebie i zycze milego wieczorku :* Ja wciaz odpoczywam bo swietowalam od piatku do soboty nocy :/

Ranna to ja mam pomysł jedźcie razem odpoczywać na urlop. Co Ty na to ? . No odpocznij bo w tym roku jeszcze dużo będzie takich wekendów. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.04.2012r. o godz. 01:54:

VIP007 napisał(a): []a ja na rozrabiałem- jak troszeczkę słoneczko przygrzało .Po pracowałem w ogrodzie parę godzinek no i delektowałem się piwkiem z lodóweczki no i złapało mnie dobrze :| :| :| Chłopie nawet nie wiesz jaką fetę mi naszykowano u Zranionej,,taka nie spodzianka że aż hej- dużo by tu pisać , muszę podjechać do Ciebie to pogadamy na realu :D
:* :*

VIPO7 to tak jest z tą wiosenną pogodą niby ciepło a wieczorem gorączka już jest. Za ostro się wziąłeś za ten ogródek. Ranna świetnie gotuje to wiem ale chętnie posłucham o tych smakołykach. To teraz trzeba się odwdzięczyć jakąś niespodzianką za to szybkie wyleczenie z gorączki tą niekonwencjonalną metodą . Tak trzymaj z tym porywem na wiosnę . Jak już teraz jest tak fajnie to co będzie latem ?. Będzie ciągła integracja w różnych miejscach he he.

Ranna widzisz że VIPO7 nie chce od Ciebie odpoczywać .

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 8:57
Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Drogi Prezesie , ale w trawie piszczy , że aż uszy wykęca :D :D :D I bardzo dobrze :)
Miłego dnia Tobie i Domownikom :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
3 kwietnia 2012r. o 9:17
Art, witaj:*:*

Domownicy:*:*

~Gocha napisał(a): A Hegemon nam się zbiesił :| ;) :)

Oj tam, oj tam - siedzi w krzaczorach, jak my:D:D

Panniusiu, "Wróżko" nasza kochana:*

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4834
#nieznajomy nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 9:55
Cześć Arturze i domownicy :* :*
mam brzydką pogodę a wczoraj było tak ładnie :/ ,najchętniej przespałabym cały dzień a tu nydyrydy,obowiązki czekają :/ ,a niech czekają :> . ;)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 10:19
~Gocha napisał(a): ... zbiesił :| ;) :)

Nigdy nie ukrywałem, że lubię Biesy : )
Uwielbiam Gracza, Braci Karamazow i Idiotę : )
Natomiast sama Zbrodnia i kara jakoś do mnie nie przemawia : )

Dziękuję magnum za wstawiennictwo : )

P.S.
Czółko pozytywni : )
~Gocha niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 11:54
Hegemon napisał(a):
~Gocha napisał(a): ... zbiesił :| ;) :)

Nigdy nie ukrywałem, że lubię Biesy : )
Uwielbiam Idiotę : )

O dziękuje, ta rola jest dla mnie idealna :P:P:P :D
Miło wiedzieć, że mnie uwielbiasz :) :D :P

Hi hi ..pozdrawiam :D
5221
#Jowita nieaktywny
3 kwietnia 2012r. o 14:39
Dzień dobry :) Arturze :* :* :*
Słonko świeci, porządków mi się nie chce robić, chyba wezmę przykład z VIPO i pójdę na działeczkę....bez piwka ;( ;( ;(
Miłego i pogodnego dnia życzę :) :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza