Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 15:57
Wszystkim Wam życzę chwili zadumy i radości z obecności Zmartwychwstałego, Wiary, Nadziei i Miłości, Świąt w gronie rodzinnym ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
7 kwietnia 2012r. o 17:14
Artur :* życzę Wam
Na nadchodzące Święta Wielkanocne: humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka :) :*
Domownicy:*
3118
#sylvia nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 19:29
W Wielkanocny poranek,
gdy po stole pokula się pisanka,
przebiegnie maślany baranek,
pojawi się bukszpanu wianek...
pomyśl o osobie, która Cie lubi, o Tobie pamięta,
i choć w odległych stronach spędza święta,
życzy Tobie świąt zdrowych i totalnie odlotowych.
Zająca bogatego, poniedziałku w wodę obfitego,
ubrania do suchej nitki przemoczonego,
a na co dzień spełnienia marzeń,
samych niezapomnianych wrażeń,
słonecznych dni i uśmiechu od ucha do ucha. :* :* :*

7632
#VIP007 nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 7:04
Przyjacielu...Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób życzę Tobie Arturze oraz Domownikom
:* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.04.2012r. o godz. 07:04:

Ups,,,,wiadomości z ostatniej chwili :D
Zajączek ma problemy z do wiezieniem pisaneczek-zima go za skoczyła :D :D [img=1333861355_1kcyayh.jpg]
4834
#nieznajomy nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 9:18
Witam :)
Życzę kolejny raz Wesołych Świąt :*
Vipie, Twój zajączek ma problem z poruszaniem się a mój nie wychodzi z domu ;)

[img=1333869493_28ept8w.jpg]
3118
#sylvia nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 21:17
Witam :* :* :* w świąteczny wieczór :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 kwietnia 2012r. o 3:01
Witam Wszystkich !
Moi Drodzy bardzo dziękuję Wam za te piękne życzenia Wielkanocne za pamięć i za to że jesteście ze mną na dobre i na złe :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Nie wiem jak u Was zleciał ten pierwszy dzień świąt ale u mnie było bardzo spokojnie ciepło i cicho bo za oknem to wiecie jak było i jest. Szok śniegu to nikt by nie przewidział brrrrrrrr a miało być +23 he he. Mimo takiej pogody byłem na krótkim spacerku dotlenić się i ubić to wielkanocne obżarstwo bo inaczej nie można tego nazwać he he. Ogólnie był to dzień odpoczynku odespaliśmy trochę zaległości. Drugi ma być mniej spokojny no ale okaże się jak to było gdy się skończy.

Dopisane 09.04.2012r. o godz. 02:34:

GosiaM napisał(a): Artucho ..dane mi było tylko jedno jajco pożreć i schować w ten sposób dowód rzeczowy :D :P

Gocha dobre i jedno i już po dowodzie ale nikt inwalidą nie został ? he he. :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.04.2012r. o godz. 02:44:

VIP007 napisał(a): Zajączek ma problemy z do wiezieniem pisaneczek-zima go za skoczyła :D :D [img=1333861355_1kcyayh.jpg]

VIPO7 jesteś ? a ja już myślałem że gdzieś na urlop może nawet z kimś poleciałeś he he. Zajączek to też przeżył szk tak ja my he he ale ładnie wygląda na tle tego śniegu.

Dopisane 09.04.2012r. o godz. 03:01:

nieznajomy napisał(a): Vipie, Twój zajączek ma problem z poruszaniem się a mój nie wychodzi z domu ;)

[img=1333869493_28ept8w.jpg]

Nieznajomy Twój ma ciepełko i wygląda na zadowolonego no chyba że pójdzie na rzeź he he

Miłego spędzenia drugiego dnia świąt Wam życzę i śmingusa dyngusa polewanego ale tylko perfumką bo na wodę to jest za zimno brrrrrrrrrrrrr. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~nugi niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 11:05
pozdrawiamy całą rodzinę życzymy smacznej święconki dyngusa mokrego powrotu do zdrowia bo taka jest wola Chrystusa Zmartwychwstałego jak wiesz dostać się do tego sprzętu to w domu naszym nie lada wyzwanie a szczególnie gdy rodzinka w komplecie ale teraz wszyscy śpią i udało się nie zapomnieliśmy o tobie i jeżeli będziesz miał odrobinę czasu to wieczorem odezwę się nugi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza