Witam Wszystkich !
Moi Drodzy bardzo dziękuję Wam za te piękne życzenia Wielkanocne za pamięć i za to że jesteście ze mną na dobre i na złe :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Nie wiem jak u Was zleciał ten pierwszy dzień świąt ale u mnie było bardzo spokojnie ciepło i cicho bo za oknem to wiecie jak było i jest. Szok śniegu to nikt by nie przewidział brrrrrrrr a miało być +23 he he. Mimo takiej pogody byłem na krótkim spacerku dotlenić się i ubić to wielkanocne obżarstwo bo inaczej nie można tego nazwać he he. Ogólnie był to dzień odpoczynku odespaliśmy trochę zaległości. Drugi ma być mniej spokojny no ale okaże się jak to było gdy się skończy.
Dopisane 09.04.2012r. o godz. 02:34:
GosiaM napisał(a): Artucho ..dane mi było tylko jedno jajco pożreć i schować w ten sposób dowód rzeczowy :D :P
Gocha dobre i jedno i już po dowodzie ale nikt inwalidą nie został ? he he. :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.04.2012r. o godz. 02:44:
VIP007 napisał(a): Zajączek ma problemy z do wiezieniem pisaneczek-zima go za skoczyła :D :D [img=1333861355_1kcyayh.jpg]
VIPO7 jesteś ? a ja już myślałem że gdzieś na urlop może nawet z kimś poleciałeś he he. Zajączek to też przeżył szk tak ja my he he ale ładnie wygląda na tle tego śniegu.
Dopisane 09.04.2012r. o godz. 03:01:
nieznajomy napisał(a): Vipie, Twój zajączek ma problem z poruszaniem się a mój nie wychodzi z domu ;)
[img=1333869493_28ept8w.jpg]
Nieznajomy Twój ma ciepełko i wygląda na zadowolonego no chyba że pójdzie na rzeź he he
Miłego spędzenia drugiego dnia świąt Wam życzę i śmingusa dyngusa polewanego ale tylko perfumką bo na wodę to jest za zimno brrrrrrrrrrrrr. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*