Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Gocha niezalogowany
9 kwietnia 2012r. o 11:37
Artucho Ty draniu jeden :D :D :D
Toż ja nie zmora co jajka wypija i z torby strzela :D :D :D padałam :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SllJ_N1m7bQ
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
9 kwietnia 2012r. o 21:16
Arturze :* :* :*
Domownicy :*
I jutro koniec laby czas do pracy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 kwietnia 2012r. o 2:16
~nugi napisał(a): pozdrawiamy całą rodzinę życzymy smacznej święconki dyngusa mokrego powrotu do zdrowia bo taka jest wola Chrystusa Zmartwychwstałego jak wiesz dostać się do tego sprzętu to w domu naszym nie lada wyzwanie a szczególnie gdy rodzinka w komplecie ale teraz wszyscy śpią i udało się nie zapomnieliśmy o tobie i jeżeli będziesz miał odrobinę czasu to wieczorem odezwę się nugi

Witam Wszystkich !
No drugi dzień świąt minął u mnie podobnie jak pierwszy pod znakiem odpoczynku. Dziś pogoda była troszkę lepsza , na słonku było ciepełko więc pochodziliśmy trochę dłużej niż przed wczoraj by zżucić nadwagę poobiednio - świąteczną he he ale teraz coś mnie w gardle drapie. Już chyba jakieś wirusy zaczynają szaleć ale co tam wirusy teraz proszę Wy się pochwalcie jak spędziliście te święta czynnie czy biernie a może na oba sposoby ? he he. :)

Nugi rozumiem Cię to jest problem jak jest kilka osób do kompa he he. Ja teraz nie miałem konkurencji. Czekam na info od Ciebie a więcej nap. Ci na NK sprawdź pocztę. Do usłyszenia :)

Dopisane 10.04.2012r. o godz. 02:02:

~Gocha napisał(a): Artucho Ty draniu jeden :D :D :D
Toż ja nie zmora co jajka wypija i z torby strzela :D :D :D padałam :D

Gocha no przecież wiem że tylko kurzęcze i to mieszane lubisz tak jak ja tylko jeść a Ty już o jakimś wampirze myślisz he he.

Dopisane 10.04.2012r. o godz. 02:16:

sylvia napisał(a): Arturze :* :* :*
Domownicy :*
I jutro koniec laby czas do pracy :)

Sylwio Droga oj tam oj tam nie tak koniec bo będą przecież wekendy a ten majowy to dopiero będzie laba. Cieszę się że wracasz do ,,starej,, pracy bo wiem jak ją lubisz :* :* :* :*

Po tej krótkiej labie miłego dnia w różnych pracach Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
10 kwietnia 2012r. o 6:05
Dzień dobry :) :*
Ja tylko kawkę dopiję wyprowadzę psa i zmykam do pracy :) Miłego dnia wszystkim życzę :*
&list=PL74D165D66FC687F0&index=28&feature=plpp_video
~Gosia niezalogowany
10 kwietnia 2012r. o 13:20
Bo wiesz Ty co Artucho ..to tak się dzieje od cholesterolu, myśli się kolebocą jak błotnik od roweru ojca Mateusza . Im więcej jajek się wciągnie , tym kolebotanie silniejsze :D

Jedzie koleś na rowerze a za nim policjant.
Policjant widzi ze rowerzyście błotnik się koleboce i krzyczy do niego:
-Eeeeee błotnik ci się koleboce
-Co?!
-Błotnik ci się koleboce
-Cooooo?!
-Błotnik ci sie koleboce!
-Nic nie słyszę bo błotnik mi się koleboce !
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 kwietnia 2012r. o 16:14
sylvia napisał(a): ... Ja tylko kawkę dopiję ...

Ciężka noc ? : )

&feature=fvwrel

Czółko pozytywni : )

P.S.
Cholesterol jest przereklamowany Gs : )
~Gocha niezalogowany
10 kwietnia 2012r. o 16:37
Jak się go nie ma to tak :P A jak się ma tyle, że aż głowa boli to ..ajajajjjjjjjj :| :| :| :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 kwietnia 2012r. o 16:49
~Gocha napisał(a): Jak się go nie ma to tak :P ...

Niezdrowo jest nie mieć cholesterolu Gs : )

Czółko : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.