~nugi napisał(a): pozdrawiamy całą rodzinę życzymy smacznej święconki dyngusa mokrego powrotu do zdrowia bo taka jest wola Chrystusa Zmartwychwstałego jak wiesz dostać się do tego sprzętu to w domu naszym nie lada wyzwanie a szczególnie gdy rodzinka w komplecie ale teraz wszyscy śpią i udało się nie zapomnieliśmy o tobie i jeżeli będziesz miał odrobinę czasu to wieczorem odezwę się nugi
Witam Wszystkich !
No drugi dzień świąt minął u mnie podobnie jak pierwszy pod znakiem odpoczynku. Dziś pogoda była troszkę lepsza , na słonku było ciepełko więc pochodziliśmy trochę dłużej niż przed wczoraj by zżucić nadwagę poobiednio - świąteczną he he ale teraz coś mnie w gardle drapie. Już chyba jakieś wirusy zaczynają szaleć ale co tam wirusy teraz proszę Wy się pochwalcie jak spędziliście te święta czynnie czy biernie a może na oba sposoby ? he he. :)
Nugi rozumiem Cię to jest problem jak jest kilka osób do kompa he he. Ja teraz nie miałem konkurencji. Czekam na info od Ciebie a więcej nap. Ci na NK sprawdź pocztę. Do usłyszenia :)
Dopisane 10.04.2012r. o godz. 02:02:
~Gocha napisał(a): Artucho Ty draniu jeden :D :D :D
Toż ja nie zmora co jajka wypija i z torby strzela :D :D :D padałam :D
Gocha no przecież wiem że tylko kurzęcze i to mieszane lubisz tak jak ja tylko jeść a Ty już o jakimś wampirze myślisz he he.
Dopisane 10.04.2012r. o godz. 02:16:
sylvia napisał(a): Arturze :* :* :*
Domownicy :*
I jutro koniec laby czas do pracy :)
Sylwio Droga oj tam oj tam nie tak koniec bo będą przecież wekendy a ten majowy to dopiero będzie laba. Cieszę się że wracasz do ,,starej,, pracy bo wiem jak ją lubisz :* :* :* :*
Po tej krótkiej labie miłego dnia w różnych pracach Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*