Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem , czy zwróciłeś uwagę Drogi Prezesie , ale w trawie piszczy , że aż uszy wykęca :D :D :D I bardzo dobrze :))
Witam Wszystkich !
Paniusiu a niech piszczy ile chce też jestem za w końcu mamy wiosnę he he. Miło patrzeć jak wiosna pozytywnie wpływa na naszych Przyjaciół. Lato zapowiada się obiecująco. Będziemy się integrować jak zdrowie pozwoli he he
Dopisane 06.04.2012r. o godz. 02:20:
~Gocha napisał(a): Artucho, z moją porywczą naturą mogłoby to być bardzo niebezpieczne :D
Więc ograniczam się do tych kurzych i z przykrością stwierdzam, że i te nie wszystkie ostają się całe :D :P:P
Gocha może Ty masz rację po co kusić los he he jednak naturalne są najlepsze. Oj tam na kurzęce nie musisz uważać nie uda się pisanka to będą w majonezie. Coś tam zawsze wymyślisz he he :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 06.04.2012r. o godz. 02:31:
sylvia napisał(a):
Mam dzisiaj bardzo miły dzień :) dużo miłych rzeczy się dzisiaj zdarzyło :)
Sylwio Droga cieszę się razem z Tobą oby ciągle Cię takie dni spotykały. Wiosnia zaczęła Ci się świetnie :* :* :* :* :* :*
Dopisane 06.04.2012r. o godz. 02:37:
~nieznajomy napisał(a): - Pomożecie ??!!
- Pomożemy !!
:* :*
Nieznajomy przyjmę każdą pomoc coś razem wymyślimy nie ? :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 06.04.2012r. o godz. 02:56:
hemi napisał(a): Arczi pytasz sie (mówiąc wprost) czy mamy ochotę imprezowac ,jak juz będzie cieplutko??
Nie wiem jak inni ,ale w sumie,czemu niby nie:P:P
Hemi no wiesz zawsze lepiej zapytać albo po prosić o pomoc jaka by ona nie była no nie he he.
Dopisane 06.04.2012r. o godz. 02:57:
Jowita napisał(a): Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia,
które niejednokrotnie ocala nam życie.
:* :* :*
Jowito jesteś pierwsza. Bardzo dziękuję Ci za te życzenia. No to ja będę drugi bo to już przecież piątek to dłużej nie ma na co czekać a więc ja Wam życzę :
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja! i mokrego śmingusa dyngusa.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*